108

БСП=ДПС=Евророма

преди 5 години

А бе важното е БСП да го дуе.

107

678910

преди 5 години

До 12345 - Г-жа Нинова ,участвал съм в изборния процес доста пъти .След завършване на гласуването се отваря урната и се броят бюлетините от представителите на всички партии,които веднага звънят в партиините централи за резултатите.Потвърждавам, участвах редовно в изборни комисии. Колегите винаги работеха безупречно, а наблюдаващите се обаждаха веднага с резултатите в изборните щабове.Радев и Нинова съгласувано се напъват да внасят смут и объркване у хората. Те именно са манипулаторите!

106

Анонимен

преди 5 години

Курнелка -приватизаторР. Овч. -инкасаторНики Добрев- контабандист на цигариЛенчето Йончева -"усвоителка" на на крадени пари-собственичка на 5 апартамента и 6 дка гори край Панчарево ***-милонерКутев-милионерГеорги Гергов -баш милионерБенчо Бенчев -баш милионерА. Райчев -баш милионерК. Стойчев -баш милионер/////То май всички в БСП са милионери, а?

105

Гост

преди 5 години

До АнонименЙончева,гони ЦЦ. по апартаменти - четири + магазин и два гаража,Това е от нейната данъчна декларация.Не е фейк.

104

12345

преди 5 години

Г-жа Нинова ,участвал съм в изборния процес доста пъти .След завършване на гласуването се отваря урната и се броят бюлетините от представителите на всички партии,които веднага звънят в партиините централи за резултатите.Така,че стига сте лъгали вашите симпатизанти и манипулирате общественото мнение с Кост.афери и прочие и разни фалшификации .Знаете резултати преди всички и можете да направите насрещни проверки с протоколите.СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ВАШИТЕ ИЗБИРАТИЛИ ,ЗА ДА СИ ОПРАВДАЕТЕ НЕУСПЕХА СИ !

103

Гацо Бацо

преди 5 години

Сега ако ни каже и с колко процента ГЕРБ ще спечели ,вече я признавам....:):):) До вчера тяхната соц.агенция казваше друго .

102

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда Нинова да го казва. Всички го знаят.Особено тази година, когато вече всички ги мразят яко.Цецо ще се изпоти. На ще си докара още един апартамент.Погледнете какво става - където да идат всички ги освиркват. Жалки картинки.

101

Манипулаторка !

преди 5 години

Другарката Нинова според себе си съди и за останалите !

100

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА ! - В час ли сте изобщо ?!Не забелязваш ли погледа и?

99

Bad Company

преди 5 години

Щом от сега взеха да реват, че изборите ще "бъдат фалшифицирани"...............:)))

98

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Госпожо Нинова, добро утро ! :)Цяла България вече коментира неприкрито, че Цветан Цветанов разполага с методи за фалшифициране на изборите, само БСП досега не знаят.Влезте в час, другарко Нинова !ГЕРБ фалшифицират и манипулират всички избори.Те ви клатят вече 10 години по един и същ начин.В час ли сте изобщо ?!

97

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата между австралиийският и българският овчар ? - австлалийският овчар иска да е най-добрият овчар а българският мечтае да стане президент и народа да е стадото овци.

96

Анонимен

преди 5 години

Герберите да не си въобразяват,че са вечни,защото наистина много хора са им ядосани и работят усилено за свалянето им,преследват всеки симпатизиращ на герберите усилено и го мачкат,но герберите също дадоха причина и поводи да се случи така,че да работят срещу тях.

95

Анонимен

преди 5 години

Тая глупост вече баналнаа. Ако 90% гласуват за бспп и те фалшифицират ..На всеки е ясно че на следвящия ден ще паднат ит власт.

94

Гост

преди 5 години

На всички стана ясно,че БСП искат машинно гласуване за да ги програмират,да победят.Първо сегашния закон е изработен от БСП(Мая Манолова).Второ точно БСП искаше бюлетините да са опростени,защото избирателите им не могат да се ориентират.И трето повечето хора в БГ,една винетка или такса за паркинг не могат да си купят, ще гласуват електронно ?!Трябва на машините да има само един бутон -БСП!!!

93

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са отвратителни, НО машшиното гласуване трябваше отдавна да е факт. Законите трябва да се спазват.

92

Bad Company

преди 5 години

Курнелче, как ще спечелиш избори , крадло?!

91

Иван Иванов

преди 5 години

Нинова пак е яхнала метлата , страх лозе пази.

90

иванов

преди 5 години

До Ако Курнелами що да не ти обещае

89

Анонимен

преди 5 години

Тия избори са безсмислени, защото дупетатите бачкат за собствените си банкови сметки и за парламента. За бедните не остава нищо.