10

Анонимен

преди 5 години

Прави ли ви впечатление каква висша форма на лакейство демонстрират джурналята лансирайки го тоя щото бил гей? "Независимите" медии в цяла Европа заприличаха на брюкселската версия на "Работническо дело"- всичко минава за одобрение през Брюксел преди да се публикува.

9

Ха-ха

преди 5 години

Кой знае защо всички проевропейски(каквото и да значи то) партии имат за лидери хомос.ексуални или гравитиращи към тях????Това да не е някаква нова религия-лесгеянство?

8

Анонимен

преди 5 години

Явно на запада им трябват кукли на конци. Сещам за вица дето двама педдали отишли в Бърза помощ и единия си бил заклещил ръката в гза на другия. И доктора им рекъл, че не са за болница,а за кукления театър.

7

Европейски Ценности

преди 5 години

Бедрон, Макрон - все рон,това да не е някакъв юдо-масонски код за кръщаване на хомосексуалисти да не би да ги развъждат специално - хомосексуалисти за ръководни постове

6

Анонимен

преди 5 години

Всеки Бритиш хомосексуал е добре дошил но не и да си развява байрака!

5

Анонимен

преди 5 години

"Навсякъде билетите за политическия спектакъл са разпродадени. Хората нахлуват в залите, които винаги се оказват твърде малки."Не ви минават номерата. Това е PR ход- има шепа фенове и нарочно им избират по-малка зала, че да изглежда сякаш пращи по шевовете.

4

8

преди 5 години

Защо трябва да пишете за гейове нормални хора няма за вас

3

ОТВРАТИТЕЛНО !!!!

преди 5 години

"Бедрон обаятелният хомосексуалист"хомосексуализма е БОЛЕСТ !хомосексуализма има код в международния регистър на болестите - всеки лекар ще го потвърди Хомосексуализма не е просто сексуална перверзия - хомосексуализма е сериозно хормонално и психическо отклонение !!!

2

Анонимен

преди 5 години

"42-годишният бивш активист на ЛГБТ общността, убеден европеец,"Ама изобщо не се и учудвам, че дефектиралият освен *** е и "убеден европеец". Тука сме измислили обща дума и за двете явления- еврогеец.

1

аман от педали

преди 5 години

И вие се превърнахте джендърска медия.