45

ЕС фен

преди 5 години

Русофили, русофоби - от един дол дренки - едните наведени на Запад, другите на Изток - съответно нагъзени в обратната посока. Но НАТО постоянно се приближава до границите на Русия... Да не би някой да си е мислил, че може да дразни мечката пък тя да търпи безропотно?...Само *** не могат да проумеят, че изместването на НАТО на Изток е причината и за разполагането на руски ракети в Калининград, и за анексията на Крим, и за 9M729, и за подкрепата на Мадуро...

44

Анонимен

преди 5 години

До Аниhttps://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_International_Business_Center#/media/File:Moscow-City_(36211143494).jpgей ти пропаганда.Радвай се:)

43

Ани

преди 5 години

Единственото което произвежда Русия е пропаганда.За съжаление САЩ им спечелиха ВСВ за да могат да се надуват.

42

Анонимен

преди 5 години

До Чичко РакетчоЕ... кво ти дреме? Тик нали си се изстрелял да береш ягоди и/или да миеш дърти ***?...Уредил си се в "свободния" Запад :):):)

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Тлова къде го прочете - в статистика на CNN? Или по БТВ го казаха?

40

Анонимен

преди 5 години

"Изданието се позовава на анонимен източник от западно разузнаване, предава БТА"Едно време така започваше всяка новина по кинопрегледите и "По света и у нас", само че беше, естествено, адресирана към "лошия" Запад...Когато има оФце да блеят, пропагандата си е свършила добре работата...

39

Анонимен

преди 5 години

Русия е сред държавите с най-много болни от туберкулоза, с висока детска смъртност и ниска продължителност на живота (66 г. за мъжете) . И въпреки това Лилипутин харчи парите за ракети за да си начеше комплексите, а не вземе да купи лекарства и медицинска техника.

38

Анонимен

преди 5 години

Споко, за всички ще има - и за германцитке и за нас.

37

Анонимен

преди 5 години

Когато руснак ти каже добър ден, виж си часовника защото вече те лъже. И си преброй парите, иска да ти ги открадне!

36

просто човек

преди 5 години

Бисмарк го е казал и това важи и сега.

35

До Чичо

преди 5 години

Не знам защо обвиняваш една държава че прави, и има ракети, пазят си интересите, ама защо никой не обвини САЩ, че ще се бият до последния жив европеец

34

тя

преди 5 години

"Ако искаш мир , готви се за война "

33

Саманта

преди 5 години

МИсля че американците са инсталирали един Пършинг в задния двор на Росен Плювналиев. затова не го свърта на едно място! а нашето Кате Захариева от външно така си е държала устата отворена че вече и е трудно да я затвори и мирише на лошо около нея!

32

Викинга

преди 5 години

България е в бедстващо положение меко казано, а истината е: Национална катастрофа !!! Причината е " Някой да дойде да ни оправи" , от тази народопсихология се възползват управляващите и продават всичко, което могат, а после дим да ги няма,сякаш родината ни е мащеха !!!Русия е прижевяла много войни,на нея винаги са нападали, 28 миллиона само през 2-та световна война загинали !!! Колко жертви ние дадохме !? Кога ще се научим, че съдбата на БГ е само в нашите ръце,кога ще разберем,че сме савяни !

31

Чичко Ракетчо

преди 5 години

Като гледам с каква ярост русофилите главозамаяно защитават руските ракети, си мисля,че ще е добре тези яростни русофили да възседнат по една руска ракета и да се изстрелят на майната си ! То бива простот.я ,но толкова идио.и в родината идват твърде много!

30

До 33

преди 5 години

Льольо, нали като им забранят тръбопроводите и ние първи сме умрели ! Американците ли ще ти дават или дай да затворим и атомната централа, че е руска а? Аман от пудели лаещи без капка мозък ! Ние останахме шепа хора , младите не останаха тука, но ние да се изкажем , защото от всичко разбираме !

29

Дзивко

преди 5 години

Америка и Австралия имат страхотен късмет с географското си местоположение, със сигурност щяха да мислят по различно а и в икономически щяха да са различно ако на тяхна територия е имало конфликт, едно е да пращаш армия и ресурси, друго е през страната да мине фронт, късмет си е

28

Анонимен

преди 5 години

Путин им каза при следваща световна война руснаците щели да отидат направо в рая!!?Какво да им коментираш повече. Не е важно че в момента живеят като скотове, важното е че след войната всички ще отидат в Рая. Сумашечи.

27

Дзивко

преди 5 години

Май много хора не разбират руснаците, масата от тях предпочитат да харчат пари за оръжие от колкото за тостери и телефони, държава която само в последната световна война е дала толкова жертви и е разрушена поне два пъти, се стреми да не допуска това отново..., и правилно като ти нахлуят някой ден ще ги стеляш или филии ще им печеш

26

Анонимен

преди 5 години

Само санкции, замразяване на всички газопроводи, сваляне цената на нефта, никакви икономически връзки с мафиотската бензиностанция, докато не започнат сами да режат ракетите за скраб.Овладяване на суровините, както стана с олигарха Дерипаска, който продаде на американски компании всички мини и предприятия за алуминий в Сибир, преди няколко дни. А алуминия беше основен източник на валута за Масква.