30

Мюсюлманин

преди 5 години

Тази религия е гнила в основата си, какво да очакваш от християни..

29

Гробокопач

преди 5 години

Америка е Империята на Злото! Тук не става въпрос просто за религия, а за Америка!

28

Жоро

преди 5 години

"Браво" на "братята" американци.

27

Само питам

преди 5 години

А някаква реакция от самия Бог в името на който това се е случило ? Никаква, както винаги . Каквато беше и когато малки деца са били ****силвани от свещенници пед*офили или когато момичета са били държани като се*к*сробини. Е, църквата се извини , ама то едно "извинявай дето ва таковахме" е по-скоро подигравка отколкото някаква утеха за жертвите .Исляма е на същото положение . Там дори това е включено в религиозната доктрина . Тоест, те дори и няма за какво да се извиняват .

26

Анонимен

преди 5 години

Народонаселението изтрещява тотално и повсеместно. Всеки башка го пере сачмата...

25

Я, па Я

преди 5 години

Имах един преподавател по психология който в не формални разговори в кафето беше категоричен, че религиозността е патология на психическо отклонение и важи за всички религиозни независимо от религията която изповядват. Лошото е, че понякога това води до масови психози и преследване на хора които не са вярващи, като отношението към тях е по лошо от това към вярващите от противниковата деноминация. В основата на всичко това стой монотеизма, еманация на егоизма. Психиатрите и психолозите са наясно.

24

varg

преди 5 години

Типично за любимата ви америка престъпление.

23

Симо

преди 5 години

Религията винаги е била за контрол на масите и прикриване на извратените желания на заклетите и последователи. Всяка религия и нейните последователи, трябва да бъдат изкоренени.

22

НЕбългарин

преди 5 години

Не ми е ясно тия приемни родители като са ги подбирали, толкова ли не са забелязали, че са изперкали. А детето не го ли проследяват известен период след осиновяването му, за да го питат как се чувства и как живее в новата среда?...............Чудесно! Гледам и доста плюсове си събрал! Много разумни ставате, като някоя лоша новина е свързана с вашата религия, но дали щяхте да сте толкова разумни, ако новината беше свързана Корана или със затворени очи щяхте да плюете по всички мюсюлмани?

21

Анонимен

преди 5 години

Религията е измислена от Евреите. За да се направят на божи избраници каквито не са измислят приказката от 1001 нощ. Този родил онзи пък онзи родил трети пък непорочни зачатия, пак раждане на божи син от простосмъртна, па баща му дърводелец па се родил в яслите при магарето пък възкресявал мъртви, лекувал слепи и сакати пък накрая го разпънали на кръста щото видите ли така поискал Бог отец да умре сина му че да възкръсне. Кои ли вярват на Еврейската приказка. Сигурно са много умни като пънове.

20

До Исмаил

преди 5 години

Говори за католиците! Плюс това пророкът Мохамед се е оженил за Аиша на 6 г. и като е станала на 9 г. , й е направил дете.

19

Исмаил

преди 5 години

Аз затова станах мюсюлманин. БПЦ е против това за детското насилие. Та нали техните колеги са изнасилвали деца..

18

бла,бла

преди 5 години

До 18. Няма, защото са единични случай, докато вашите си взривяват децата, че и ги продават. Не се прави на ни лук мирисал, мюсли. И дори ти и твоите съседи и приятели да са нормални хора, мюслитата след Йстанбул надолу никак не са. Главорези, биещи жените си и обличащи ги като пингвини. Насилници и терористи. А тези са просто някакви ***, има ги и такива "християни".

17

Инженер

преди 5 години

Не само убийството. То вероятно е било така мечтаното избавление от жертвата. Систематичните мъчения и тормозът е това, което е превърнало живота на невинното дете в истински ад на земята. "Хуманната" екзекуция с газ би било малко наказание за това. Вечни мъки в ада изглежда малко по-приемливо.

16

НЕбългарин

преди 5 години

А коя е религията за един приятел питам?При мирната религия е така!Интересно, защо няма този път такива коментари?

15

Анонимен

преди 5 години

Тези сигурно са били против училищната постановка за Дарвин от предната статия.

14

Мразя и обичам

преди 5 години

Престанете! Не виждате ли, че хората са си прецакани, религията няма нищо общо

13

House M.D.

преди 5 години

Колеги, не забравяйте, че ми се даде да говоря горделиво и богохулно!

12

бай ганю

преди 5 години

яяя ама тя християнската вяра била по миролюбива добронамерена и човечна от исляма?

11

Анонимен

преди 5 години

Нали уж Бог е любов?!