13

Ха-ха

преди 5 години

Хайде като сте вече мотивирани, хващайте гората, че ни писна вече от вас. Само дето вече е малко по-трудно с мандрите, а кошари не останаха

12

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

11

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

10

Анонимен

преди 5 години

ИМПЕКСОВА: НАРОДНИЯТ СЪД Е НЕОБХОДИМО ПРАВОСЪДИЕ....КВО ДА КАЖЕ ЗА КОЛЕГИТЕ СИ ИЗТРЕБИЛИ БЕЗ ВИНА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ, А В НОВО ВРЕМЕ ОБРАЛИ НАРОДА СИ...БАНДИТИ. АКТОВЕТЕ НА НАРОДНИЯ СЪД НЕ СА ПРИЗНАТИ ОТ НИКОГО.

9

Анонимен

преди 5 години

Арогантният и просташки език с който говорят представителите на мнозинството е неприемлив за хора с по-добро възпитание и култура . Особено неприятно е ,когато хулят без причина с настървение и злоба човек превъзхождащ ги по всичко ,което те представляват . Добре е , че се появяват в телевизиите да им видим истинските качества и възможности . Отвратителни са !Дайтеим власт и длъжности и им гледайте сеира !

8

Факт

преди 5 години

Разбрахме,че жълтите жилетки във Франция поискали да сменят Макрон с Румен Радев. Жълтите жилетки казват,че неговите "пламенни телевизионни речи" ги мотивират и са готови да го направят президент на Франция. Освен това искали и жената на президента да е по-млада.

7

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ментолко Ефраимов - Зеленият чорап се взе много насериозно...

6

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против БСП да победят на избори,но нека ГЕРБ си изкарат мандата!И преди да вземат властта,да си сменят лидерката със Станишев!

5

Анонимен

преди 5 години

Саботажите и истерията в политичесото блато ги въведоха "мотиватори" и "стимулатори" като ***, Грипена и Ленка Изцъклената - в стила на страха и омразата от "светлото" мракобесническо бъдеще - халал да са ви, да им се ненагледате, трольове-нобелисти!

4

Анонимен

преди 5 години

Радев е жесток с правителството. Трябва да се съобразява с нивото им и да не ги претоварва интелектуално и информационно.

3

до 2

преди 5 години

Няма да стигне до там.ГЕРБ ще паднат, но и БСП не трябва да са на власт.

2

img456123

преди 5 години

Радеф кога е критикувал бесипету, че нещо не си спомням?

1

Импийчмънт

преди 5 години

Румен Радев го чака импийчмънт за неспазване на българската конституция !