179

Месика

преди 5 години

Щом Джесика ги нарича "момчета" в "публикацията", значи със сигурност не са българи, като вероятно са и мюсулмани.

178

От америка

преди 5 години

До АнонименНе си прав. Когато си в колата и се защитаваш имаш право да използваш оръжие стига да не стреляш в гръб, когато обаче излезеш от нея не.

177

логик

преди 5 години

Щом са наркомани това ги оправдава напълно.

176

Един от Северозапада

преди 5 години

"Това си е опит за убийство... и 4-мата трябва да лежат за това поне по 20 години затвор."---Прав си, но не взимаш предвид обстоятелствата а именно:-В Бъгария сме.-Чисто съдебно минало.-Състоятелен работодател и скъпоплатен адвокат.Бас ловя, че ще е 3 месеца условно и 1 година изпитателен периодако въобще се стигне до съд.

175

Анонимен

преди 5 години

Utre pak...nova seria...dalas...

174

Присмехулник

преди 5 години

горкият борисов! от строеж на магистрали глава не мож надигне за да отправи взор към престъпните групи, спонсорирани отвън и с главен подкрепящ - съдебната система на неолиберал- джендърските ценности на евроатлантиците..но да ви кажа: брекзита е голем проблем!!!

173

Анонимен

преди 5 години

до 176 Додо, аз ли съм единственият който казва "хамериканци, Фащ, кравари"?Ти си бил голям ***, бе. Все едно да кажа че ти си Василев, Странджата, Старбъкс, Гурбетчия, Говедарин.....Папагал жалък!)))

172

Анонимен

преди 5 години

Ами да удряш жена през устата и да й изкараш 4 зъба...това говори за пълно умопомрачение от наркотици. А може и + алкохол.

171

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен172 Оръжие може да има вътре в своята собственост, да речем- в жабката на автомобила, и да го използува за самоотбрана.Но няма право на носене на оръжие, навън от собствеността си.Ако се налага да пренесе оръжие, в Америка, собственика на оръжието го пренася разглобено, с изваден пълнител, в чантичка или куфарче, в състояние на оръжието , което не позволява веднага използуването му. Иначе-все едно е тръгнал да обира банка или да убива, и е наказуемо носенето .

170

Присмехулник

преди 5 години

" Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен." съдът на евроатлантическите ценности така и така принадлежи на "бизниса"и на педофилите ...

169

Стерео Пор

преди 5 години

В града карам с 50км/ч и съм винаги опасен за движението.Все последен на светофар.Отляво и отдясно летят.Досега само над мен не е прелитал някой.Питам се така ли трябва да бъде?

168

Анонимен

преди 5 години

Додо, законът в САЩ единствено те защитава ако използваш оръжие в собствения си дом срещу нападатели. Набий си го в чутууурата!

167

Анонимен

преди 5 години

Ако имаш пистолет и бабанкото то каже че ще ти свали очилата и цмени физиономията и му го покажеш щер е безценно да го видиш как се насира от страх. Аз такива наркомани бих ги принудил да се напикаят и *** и после да омажат БМВ-то.

166

Анонимен

преди 5 години

Легализация на притежението и носенето на оръжие е решението .... естествено първите 2 години ще сме като в дивият запад, но после ще се създаде баланс и всеки ще мисли много внимателно какво говори и прави като знае, че и другият отсреща носи оръжие.

165

Анонимен

преди 5 години

ХУбаво момиче как може да е такива ужасни вежди и мигли , прилича на ***

164

Анонимен

преди 5 години

до 166 К'во са ги набили, бе смoтаняк? Тия са го удряли докато не е припаднал. Това си е опит за убийство... и 4-мата трябва да лежат за това поне по 20 години затвор.

163

Анонимен

преди 5 години

Добре че само един път са го лепнали с бокс-а в челото, че иначе щеше вече да е мъртъв.

162

Доктор

преди 5 години

И сега ,какво ? Фактът вече е без значение ли ,след като е изяснено,че наркомани са инвалидизирали двойката? Какво е действието на потърпевши и общество след този инцидент? Значи ли,че всички варненски млади двойки ще бъдат нападани посред бял ден ,насред площадите? Кой ще зашити хората от престъпниците във Варна ? Портних ли ? Къде се е скрила общинската полиция? Защо са на свобода подобни *** , не работят за благоустрочването на Варна ???

161

бай х

преди 5 години

струва ли си да те бият заради тая уфсъ ,ами тя на нищо не прилича ....

160

Демографчо

преди 5 години

БМВ и престъпници. Само тъмносините карат БМВ и Мерцедес във Варна. Защо в информацията е спестен цвета на побойниците?