24

Анонинем

преди 5 години

А, не. Няма такова нещо - само дето днес сметката ми към Топлофикация се оказа, че е двойно повече от миналата (без никаква промяна в потреблението). Няма проблем. Да живее Боко, Цоко, Доко, Чоко и всички останали. Да им е честит законния рекет.

23

Грешни сметки

преди 5 години

До Анонимен При сметката от 300 лв. ще се пада по 10 лв., ако не се лъжа?! А ако си на минимална работна заплата, значи нещо ти куца! Или не си учил достатъчно или просто неще не се справяш добре с нещата. И само за информация, по последни данни средната заплата на столичани е към 1500 лв.

22

Анонимен

преди 5 години

Какво било при Тодор Живков и какво не било е минало. Сега най-евтиното и комфортно отопление е с парно. Познавам хора , които на инат си спряха парното и сега мръзнат с някакви климатици и плащат скъпо и прескъпо. Когато говорите за сметки за парно то включва и топлата вода. Климатици и бойлер 400 лв. на месец.

21

как Тербеу

преди 5 години

До Елемагтия числа и събития от медиите са "цифри и факти" ?с тия постове - в списание "дъга".легай си, две. война трупа как коврад

20

Анонимен

преди 5 години

До бл.134 в Зап. паркЩо токът да не тие е безплатен...

19

Абонат

преди 5 години

За едните тръбички, минаващи през жилището ми - 100 лева.

18

Енергиен експерт

преди 5 години

Предлагам господин Грозданов да си изгори титлата, наречена енергиен експерт!Според закона за ДДС чл. 113 (3) т.1: "Фактура може да не се издава за доставки, по които получателят е данъчно незадължено физическо лице".Доста непросветен човечец.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен17На който не му се живее в гадната демокрация да хваща пътя за куба, северна корея или венецуела.

16

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До До 12помниш ти баба си, ушат. ако дядо ти е бил партиец с 4 тестикула, е било така. тока и топлото никога не са били евтини.

15

Анонимен

преди 5 години

Сега е моментът някой да каже, че демокрацията е скъпо нещо, но никой не бил изобретил нищо по-добро. Така че трябва да си плащате яко, за да живеете в това прекрасно нещо - демокрацията.

14

До 12

преди 5 години

По времето на Тодор Живков сигурно си плащал големи сметки за порно, не за парно. Щото парното аз го помня колко беше - безумно евтино.

13

Работа - Бол!

преди 5 години

Как става така, че като излезат сметките за плащане и на всички са им много и са много бедни?! Ами изкарвайте повече бе хора! Работете повече! Защо, за да си платите сметките нямате пари, а като излезат статистиките за похарчените пари на "черен петък" и "празнични пътувания" излиза, че пари за харчене бол?!

12

Анонимен

преди 5 години

При минимална работна заплата надника е 20 лв за ден, от които за декемврийските сметки към топлофикация (300 лв) заминават по 15 лв на ден?!????? И още си мълчим????? Роби!!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков сметките за парно удряха 10 пъти повече по портфейла на българина, но вестник Работническо дело не пишеше за това и българите не знаеха защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото и медиите.

10

Демократ

преди 5 години

Демокрацията е най-съвършената система. При демокрацията демократите са умни и кадърни и имат пари да си плащат сметките, само некадърниците и неудачниците са бедни и нямат пари за парно.

9

Елемаг

преди 5 години

О, веднага казвам в цифри и факти: ГО със 100 лв отгоре,токът със 100 лв отгоре точно,Данък МПС с 20 лв от горе.Според вас дохода,вдигнал ли се е на хората с 220 лв за една година?Ако искате откъм бизнес страна да кажа за новите неща,като ток за бизнеса ,актуализиран хонорар на счетоводитела,февруари нови касови апарати-300 лв?Искате ли да продължа?Заповядайте да живеете в България при ГЕРБ!!!

8

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Никакви самамолети , дайте на хората климатици , стига ги е драла Топлофикация

7

Анонимен

преди 5 години

На мен сметката за декември 2018 ми е 300 лв и е с 67% по-висока от сметката за декември 2017 г. Не знам един пенсионер или едно семейство с две деца и средни заплати как ще се оправят без кредити, завми или продабба на бъбрек. Напускам тая прогнила долна територия. Нито има надежда, нито народа рърси справедливост! Мрася родината си защото ме превърна в роб на алчни продажници.

6

До ???

преди 5 години

Тази Джесика Вълчева, явно не прави разлика между вентили и вентилатори. Ако чуете репортажа, ще разберете, че Павлова си го казва правилно...

5

Анонимен

преди 5 години

Избори идат другари! Ако не сте запознати ще е студена зима.