17

армията

преди 5 години

До става срашноНова Османска Империя никога не е възможно да има...СКОРО ще настъпи заключителния етап на Православието и мечатта на руския цар Николай.. Константинопол ! :))))))))))))))) Време е.... Турция е скарана със целия свят... а Путин няма причина да толерира простотиите...:)

16

нема лошо

преди 5 години

И накрая Турция и България да се обединят,да плеснем с ръце и се прегърнем!

15

Анонимен

преди 5 години

А какво лошо има да се обединят, аз викам и Македония да включат в обединението, че да приключваме с тоя цирей дето си носим от XX век още.

14

Анонимен

преди 5 години

"Приятелството" с америка освен че ни намали населението, се очертава да ни намали и териториално. Дефакто ние нямаме суверинитет и армия благодарение на американците. Наистина става много страшно.

13

Анонимен

преди 5 години

И Македония, и Албания и Сърбия ще са част от ЕС. И границите между тях ще са като между Пловдив и Стара Загора областите. Или по-скоро като между Германия и Франция. Дразнещо е за руснаците, че ЕС се разраства, общ пазар и политика. Не може вече се оказва влияние чрез "разделяй и владей". Те са, които в стремежа да запазят контрол над района, и да спрат НАТО на изток, сеят национализъм и омраза между хората е региона.

12

Анонимен

преди 5 години

Да се готви Македония! Че с тия шиптъри, е въпрос на време да станат част от Велика Албания.

11

Victimized

преди 5 години

Това някак си много добре кореспондира с признаването на С. Македония от Гърция, с обявяването на албанския за официален език в Македония. А нашите русофоби се радват, че Гърция се дърви на Русия, която протестира понеже усеща на къде отиват нещата. Браво на вас младежи, заради вашата бясна подкрепа към НАТО на Балканите, скоро ще има реализиран проекта Велика Албания.Балканизация, не е просто термин, това е термин станал популярен в геополитиката точно заради такива намеси на Великите Сили.

10

става срашно

преди 5 години

България е между Турция и Новият Европейски Халифат, който се заформя: Косово+Албания+часта, която ще бъде откъсната от Северна Македония населена с албанци. Така, че България, скоро ще бъде пометена и присъединена към Новата Османска Империя!!

9

Е

преди 5 години

Джендърката-премиер прекара сръбското стадо.

8

жалко е

преди 5 години

Ислямската дъга е все по близко до нас а ни я сме разграден двор и все подкрепяме грешната страна....скоро ще имаме нужда от братска помощ но дали ще я получим?!

7

Анонимен

преди 5 години

Тези си играят с огъня. Скоро се очертава страшен кютек със сърбите и този път американците няма да успеят да ги спасят.

6

Мда

преди 5 години

Шиптърската наглост става сила,когато САЩ стоят зад нея!Те са и главният виновник за ислямизацията на Балканите!

5

Osman

преди 5 години

Това беше очаквано. Един народ са. Към тях скоро и по-голямата част на Македония. На Балканите ще има силен партньор на САЩ - Албания. Контра - Сърбия. България пак до последно не знае от кой отбор е. Но скоро освен с Турция на юг, ще се граничи и с Албания на югозапад.

4

Анонимен

преди 5 години

Следва присъединяването и на част от "Северна Македония" и ДО ТУК!

3

Анонимен

преди 5 години

Така така отворете кутията на Пандора.

2

Наблюдател

преди 5 години

Скоро и Северна Македжния ще се включи към новата държава. Гърчолята затова я признаха с това име, защото знаят че ще бъде за кратко Северна Македония.

1

ЕС-осовец

преди 5 години

Финалната Ислямизация на Европа - Започва Сега!!