114

запознат

преди 5 години

Те и преди 9 Септември 1944 руснаците са лъгали много и доста българи са приели лъжата с отворено сърце и добри чуства. Но след като идва Червената армия и виждат какви варвари са е било късно. Сега има интернет и трябва да се информират по-добре преди да се поведат по акъла на този Поручик.Информацията на Гугъл Еерт е непълна защото Путин не ги допусна да минат отвсякъде. Все пак вземете който и да е битов клип от мрежата и бедността струи.

113

До Поручик Ржевски

преди 5 години

Оди се прегледай!

112

До Поручик Ржевски

преди 5 години

До коментар 135 - Вие разнасяте лъжи! Някога бил ли сте в Калифорния? А в Русия?В Русия има повече клошари от САЩ. Има много клипове в свободните информационни канали за бездомните деца в Русия. Само за справка, в Санкт Петербург през 2016-та са отчетени и регистрирани 1134 смъртни случая на измръзнали клошари през зимния период. Такава смъртност в пъти надвишава коефициента на смъртността на клошарите в САЩ. Да не говорим за глупостите, че е чисто у уредено.Мизерията извън Москва е повсеместна

111

Поручик Ржевски

преди 5 години

Обръщането на рублите в долари ви изиграва много лоша шега в анализите.Там не си купуват ток от американците и московска вода не се държи от швейцарска фирма, петрола не идва от саудитска арабия, а газта не е внос.Така че цените в долари нямат нищо общо с цените в долари които ние плащаме.По същия начин не първосигналните сравнения на военните бюджети на РФ и САЩ са смешни.

110

Анонимен

преди 5 години

До българинКОМУНИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИНО ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!РУСНАЦИТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ГИ РАЗБРА ЩО ЗА СТОКА СА!!!НО ВАЖНОТО Е РЕЖИМА В РУСИЯ ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕН КОЕТО ЩЕ СТАНЕ ПРИ НИСКА ЦЕНА НА ПЕТРОЛА БКП РУСИЯ ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТТТ БКП РУСИЯ ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ!!!!

109

Поручик Ржевски

преди 5 години

Айде дневната доза антируска пропаганда.Що не отидете в Калифорния да видите стотици бездомници във всеки градски център?Спят на пейките в парка и ровят по кофите.Защо няма статии за това? Най-богатия щат в САЩ.В Русия може да погледнете как изглеждат крайните квартали - с хубави тротоари, с улични лампи с хубави фасади. Къде сте видели тротоар в ж.к. Младост например в европейската столица София?

108

ОСТАП

преди 5 години

ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТЕ ОТ ЖИВОТА В РУСИЯ. ТАКИВА СТАТИИ СА ЕДИН ВИД ПЛЮНКИ- КАЖИ НЕЩО ,АМА ДАЛИ Е ВЯРНО.НЕ ЗНАМ КВО СЕ ПИШЕ ЗА РУСИЯ, НО АЗ БЕДЕН РУСНАК НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО БЪЛГАРИ.

107

българин

преди 5 години

130...Русия има петрол за 1000 години напред! -:) Не ги мисли руснаците! Ние да му мислим Че клякаме на всяка цена която ни кажат Американците! -:) Те са оцелявали и Ще оцелеят! Имат и ресурса И куража да го правят! Смешна ти е "аритметиката"! -;)

106

анонимен

преди 5 години

Руснаците може да са гладни и нещастни, но имат нови ракети, и няма да купуват Грипен.Правителството е стабилно - след края на мандата ще има пак рокада.

105

Наблюдател

преди 5 години

Защо не пишете за минималната пенсия в България,която е смехотворна при тези цени на храната и лекарствата, а се занимавате с Русия? Дори с новите данъци и пенсионната реформа те са по-добре от нас, поради ниските цени на комуналните услуги. А ние сме по-зле и от африканците, понеже те не плащат ток и топлофикация.

104

АнонимеН

преди 5 години

РЕЖИМА В БКП РУСИЯ ЗНАЕ, ЧЕ Е НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ И СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО СМЕНЯТ МЕДВЕДЕВ НЕЩО ЩЕ СЕ ОПРАВИ!!!!ПРИ 20$ ЗА БАРЕЛ ПЕТРОЛ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ БРЕНТ ИЛИ УРАЛ АКО СЕ ЗАДЪРЖИ САМО ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА И С БКП РУСИЯ Е СВЪРШЕНО И ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е ОБВЪРЗАНА С ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА!95% ОТ БВП НА БКП РУСИЯ Е ОТ ПРОДАЖБАТА НА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ КАКТО НА ВЪТРЕШНИЯ ТАКА И НА ВЪНШНИЯ ПАЗАР!

103

Здрасти

преди 5 години

Форумците да тичат в росиа виж кви пари там покупателната на 1 рубла е като 1 лев а дават тука трохи бате

102

Така де

преди 5 години

Българите са бедни, защото корупцията, кражбите и простотията на герберастките калинки е повсеместна.

101

Танкист

преди 5 години

До Морскитвойта заплата, Борисов ли ти я плаща?

100

IQ

преди 5 години

Живеем в най-мизерната държава в Европа,пък се смеем на руснаците,при тях бензина е на половин цена на нашия,икономиката им работи,за разлика от нашата.

99

Губерния

преди 5 години

Айде поредния експерт. Ами какви да са гербаджиите? Борисов не смее да гъкне на руснаците. Единствения гербаджия който си отвори устата срещу Русия беше "любимия" ви Плевнелиев и набързо го разкараха. На всички настоящи олигарси тяхна кърмилница им е БКП (Луканов им раздаваше куфарчета). Такива като Бойко навремето денонощно пазиха Вожда ви от народна любов, заедно с останалите дружки от СИК. Всички партии в парламента са проруски. В ГЕРБ има повече комунисти и от БСП. Циpк.

98

Морски

преди 5 години

Че у нас да не сме цъфнали,Мутрата Борисов ни съсипа от нови данъци,такси,увеличение на цени на ток,вода,парно,горива,храни,винетки,при мизерни заплати.И ние викаме Оставка,но Мафията си управлява.

97

..

преди 5 години

Денги нет, но вьй держитесь!Путин им подари нови ракети, какво реват? Е, още не са ги произвели и трябва да влязат на въоръжение, но пак е не е без хич.

96

Анонимен

преди 5 години

Затова после си измислят оръжия и заплахи, че да не се вдигнат хората.

95

До 112

преди 5 години

До 112 Как получи заплата 458лв. в Русия, като 11280 рубли по днешен курс са 277.49лв.?