74

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Много "зле" били тия американци бе! Живи да ги ожалиш! *** от глад по улиците. Затова цял свят драпа да е като тях, а всеки кореец, който има "наглостта" да да избяга от "прекрасния" си живот в царството на Ким, рискува цялата му фамилия до 9-то коляно да свърши в някоя уранова мина. Пример за хуманност и човеколюбие.

73

Shark

преди 5 години

А така, Северна Корея се отваря за света. Въпрос на време, и то не много дълго, е да се обединят с Южна Корея. И докато се обърнем и те ще имат по-висок стандарт от нашия и ще живеят по-добре. И пак ще викаме - ама те щотооо, нали южната им помагаааа, пък нас, видите ли, пак няма кой да ни оправииииии.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Големи глупости си написал приятелю. Ако това ти е и в главата просто си за окайване. САЩ се стремят да ограничат хората които искат да мигрират в страната им а в КНДР се чудят как да озаптят населението си да не избяга навън. Какви гладуващи и какви купони ви тресат? Според твоите мъдрости най-добре е да си в затвора защото там ще те хранят.

71

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Много комунисти са налазили тая статия. На Йордановден психиатриите да неби да не работят?

70

Анонимен

преди 5 години

"Допълнително се плаща за посещение на цирк."Че то по-голям цирк от самата КНДР има ли?

69

Анонимен

преди 5 години

"В Америка 42 млн били на купони за храна. Ако обаче ги попитате дали биха живяли в Сев. Корея, колкото и да ги омайвате, че там всеки ден ще ядат месо в изобилие, няма данамерите и 42-***, които да се съгласят. Свободата е незаменима. "Ти питал ли си някой от тези 42 милиона гладуващи американци? Свободата е незаменима, но хлябът е по-силен от всичко. А в Северна Корея никой няма да ги пусне гладуащите американци, така че и да ги питаш, и да не ги питаш - нямат избор.

68

Дедо ви

преди 5 години

Само можем да мечтаем за образованието, здравеопазването и подредеността на сев. Корея. Въпреки санкции и ембарго имат от селско стопанство до лека и тежка промишленост. Ами ние със скъсаните *** и без ембарго какво да кажем? А?

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68"В СК още се кланят нa някаква червена мъpшa."И в САЩ е така, само мършата не е червена.

66

Накратко

преди 5 години

Оооо това сме го гледали 50 години.Ако някои иска да види държава която не е мръднала от 100 години да ходи.

65

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея която е под санкции сама си произвежда всичко, развивя ядрена енергетика и ядрени централи, изпраща спътници в космоса, междуконтинентални балистични ракети, прави собствени автомобили, дори собсвени таблети и смартфони. А България след 30 години американско патньорство вече и табуретка не може да произведа, всико се внася а 3 милиона българи слугуват и мият улиците на Запад.

64

Позитано 20

преди 5 години

Северна Корея служи за модел на нас червените oтрeпки. Едва когато балсамираме и турим в Мавзолей другарката от с. Крушовица ще се успокоим. До тогава: подривна дейност срещу държавата и партизанска война както са ни учили дедите ни-шумкари и крадци на кокошки! Ура! Иначе децата сме ги пратили в САЩ на сигурно.

63

Анонимен

преди 5 години

"В Америка 42 млн били на купони за храна. Ако обаче ги попитате дали биха живяли в Сев. Корея,"Никой не ги пита, и никой няма да ги пусне в Северна Корея 42 милиона гладуващи американци. Северна Корея е 25 милиона, какво ще ги прави още 42 милиона гладуващи американци да ги храни с купони за храна. Да си ги храни американското правителство гладуващите американци, Северна Корея е под санкции.

62

Анонимен

преди 5 години

В СК още се кланят нa някаква червена мъpшa.

61

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Щом трябва задължително да рева пред балсамирания труп на някакъв умрял комунистически диктатор, мани-мани! Нинова и Кутевчетата да ходят!

60

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Америка 42 млн били на купони за храна.Не само 42 млн са на храна, всеки седми американец за 2017 г. си е лягал гладен.

59

Анонимен

преди 5 години

В Америка 42 млн били на купони за храна. Ако обаче ги попитате дали биха живяли в Сев. Корея, колкото и да ги омайвате, че там всеки ден ще ядат месо в изобилие, няма данамерите и 42-***, които да се съгласят. Свободата е незаменима.

58

Анонимен

преди 5 години

А в България васалите направиха паметник на американските пилоти които бомбардираха София и избиха няколко хиляди цивилни българи.

57

Екскурзовод

преди 5 години

Ким Ир Сен е известен още като Великия Лидер и основател на Корейската Народна Демократична Репупублика. Най-дълго управлявалия комунистически лидер. Баща на Ким Чен Ир и дядо на Ким Чен Ун. Задължителен е поклона пред статията Му! Препоръчително е да се положят цветя в знак на уважение и скръб.Под мъдрото ръководство на династията Ким, напред към светли бъднини!

56

Анонимен

преди 5 години

Всички работници на Самсунг закусват сандвичи и обядват ястия предимно с кучешко месо, това е нормално там.

55

България в ЕС

преди 5 години

Оскотяваща бедност.