22

Цц

преди 5 години

Айде пак недомислени неща. Или може би надпревара за пари и отклоняване на вниманието ни от тихомълком приемане на лобиски закони.

21

до 20

преди 5 години

Бъркаш драги. Границите на София са до Околовръстното.Така е било винаги.

20

(-_-)

преди 5 години

До стария:И как точно на територията на столична община ще караме с винетки? Подчертавам община, а не област! Щом дадено място се обслужва от градския транспорт - това е част от града. Банкя и Панчарево, Симеоново и т.н. са квартали на града..

19

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам поредния цирк. Автомобили със софийска рвгистрация (С, СА, СВ) просто ше преминават и няма да бъзат спирани. Точка.

18

Стар софиянец

преди 5 години

Доста софиянци карат автомобилите си само в София и много рядко излизат с тях извън София, примерно за да отидат на почивка някъде. София е голям град и за него си трябва автомобил.

17

(-_-)

преди 5 години

Това не е ли част от околомръсното? Тия oлигофрени имат сериозни проблеми, щом не могат да определят къде е за свинетна такса и къде не..

16

Стар софиянец

преди 5 години

Интересно, досега там без винетки ли минаваха? Това все пак си е извън София, макар че е на територията на Столична община. Имаше подобен проблем с едни села около София, до които отива градски автобус, но са извън чертите на град София. Тогава там първо им сложиха знак за винетка, после го махнаха. Примерно Панчарево е извън София, но е на територията на Столична община и до там отиват градски автобуси. Същото трябва да е и с Нови Искър - град извън София, но на територията на Столична община.

15

вгз

преди 5 години

Аз карам само в града. Излизам от София 2 пъти в годината на почивка.

14

столичани

преди 5 години

До АнонименИменно, "провинцията" плаща, а "столичани" не плащат както обикновено.....

13

Анонимен

преди 5 години

Кой купува кола и я кара всеки ден само в града?

12

Анонимен

преди 5 години

Това Нови Искър къде е точно ?

11

Герберастката кочина

преди 5 години

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.

10

Анонимен

преди 5 години

Винетките са замилени само за провинцията.

9

столичани

преди 5 години

Трябва задължително да плащат винетка. Този път не е градски. Само "столичани" карат без винетки. Винаги са на промоция.

8

Анонимен

преди 5 години

Тези от Нови искър до морето или до други градове освен софия не пътуват ли? Пътуват. Значи имат винетки.Става въпрос сигурно за 300 души. Цялата държава ни занимавате с глупости

7

Анонимен

преди 5 години

Абе тия от АПИ защо се правят на ***? Нали за да стигнат тировете до северната тангента, все са минали по магистрала и са платили тол такса... от какви такси се лишавали??

6

Бабу яго

преди 5 години

Да плащат тирове и различни от Софийски номера

5

Уууу!

преди 5 години

Бойко ви направи магистрали най-евтини в целия ЕС а вие сега по една винетка ви се свиди да платите.Ще се разсърди пак и ще метне оставката.После кой ще прави магистрали?Само той може,ето като става дума за работа зала за гимнастички ще прави,ама мераклии малко та пак ГеПи-групата или щерка и ще трябва да се трудят...А за данък градушка,че празно джобчето на малък Тошко никой не скача?!Защо?!

4

boko bo

преди 5 години

Пак да гласувате за ГЕРБ. Другият път и винетки за пред блока. Всеки народ си заслужава управниците, А на нас и тия са ни малко

3

Анонимен

преди 5 години

Абе да искат cвинетки само от тировете, толко ли е трудно?