111

Анонимен

преди 5 години

Ще хвърчат актове. Тия пари трябва да се избият отнякъде, на всички им е ясно откдъе.

110

Лвлвкск

преди 5 години

Един оправен катаджия, ще изкара тези пари за един ден. Направо си е обида за катаджиите.

109

Демби

преди 5 години

Дават пари защото желаещите да са полицаи почнаха да изчезват. За болните деца пари няма, но за корумпираните ченгета ще се намерят.

108

Анонимен

преди 5 години

Защо им ги отпускат????За лошо свършена работа ли???

107

защо

преди 5 години

Каква подигравка с парите на народа който няма доверие в полицията се дават бонуси на полицията?!и пропастта между народ и полиция расте още повече....

106

Професор

преди 5 години

Има много промоции в кауфланд. Бирата е 79 стотинки кенчето. Кило пържоли 4 лева. Със 480 лева да напълнят количката. Да ядат и да пият и да благославят Генерал Борисов.

105

Професор

преди 5 години

Цяла година тежки дежурства и много работа. Заслужават си момчетата. Да си на пазаруват обилно и да си отпочинат.

104

Donation as opinion

преди 5 години

Честита да е Новата 2019 г. на г-н президента Румен Радев, както и на поредното служебно правителство на България.

103

Анонимен

преди 5 години

МВР е галеното дете на ГЕРБ - то не беха стачки, искания, пушене , първо уж пари за дрехи, консумативи, гориво и накрая изплюха камъчето - пари за заплати. Дадоха им 30 милиона после още 100 милиона, сега пак 20 милиона отделно бюджет един милиярд. Кво става, само полиция ли остана в България, други хора и народ нема ли. Ами дайте на всички и на пенсионери и на работещи и на служители по равно иначе си ходете.

102

Анонимен

преди 5 години

За българските деца правителството се сеща 1 път в годината и то за да проси от народа да дадат (т.нар. Българска Коледа), за еничарчетата, за стадиончета, за асфалт и т.н., обаче бокича развързва кесията на драго сърце?!За свестни неща - ПАРИ НЕМА!!!

101

Православен

преди 5 години

Това е ,че идват избори да помагат на цецо праи избори, също и да гласуват за ББ. А и като ги бият ромите да дават и другата буза. хала да са им. Точка трета е да пазят ББ от народната любов ,като си видят януарските сметки хората. всели празници!

100

Forever

преди 5 години

Коледният бонус е пълна идиотщина,както си си разпределил сметките през годината така ще караш коледа,с 20 милиона можеха много други неща да се направят,колко хора чакат за живото-спасяващи операции.А те ще ги изядат и изпият.Няма справедливост на тая земя.

99

Социален работник...

преди 5 години

На фона на 480лв, как ви се виждат 0лв......?

98

Анонимен

преди 5 години

Малко са! Вече трябва и винетка да си плащат защото ще ги снимат не колега да ги спре и да им се размине. Трябва и ГО да плащат повече та малко са

97

Цветан Цветанов

преди 5 години

От МВР-то пуснали Бойко Борисов в 20 дневен отпуск. Кой лши сега ще е министър председатели на фалиралата България. Вероятно някой от сегашните вицепремиери.

96

Ха ха ха

преди 5 години

И сега беше обявено, че всеки служител може да се откаже от бонуса си, като след това събраната сума ще бъде дарена.Тия като вземат рушвет ресто не връщат камо ли да направят дарение!

95

Реалист

преди 5 години

как да няма резултати ами Иванчева, Баневи, Арабаджиеви ... Само от тримата са си изкарали бонуса

94

Анонимен

преди 5 години

Не само ще гласуват за ГЕРБ ами на Изборите ще ударят едно рамо при броенето на гласовете в зала Фестивална!

93

Анонимен

преди 5 години

Как не си били вършили работата!? има ли стабилност ИМА Никои не може да мръдне Бойко

92

Ха ха ха

преди 5 години

Кажете ми сега кои по глупав тия които протестират залудо или тия които ги вардят на протеста и вземат шапка с пари!Народе????