11

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е като Тиквата днес ги изтегля, утре ще ги остави още няколко месеца!

10

приматът от Германия

преди 5 години

Въх,нъсрах се от яд при тая новина.Ама пустите му немци.Аз сменям памперсите на техните старци,а те не щат да избършат моя оклепан дирник.

9

Анонимен

преди 5 години

Тясно става на клоуна...... примката се стяга...... не само около него, но и около вАнчето, безплодните синове и зетя.Да му е честито.

8

8ми

преди 5 години

Съвсем несвързано забръщолеви напоследък. Най-много ще плачат кокошкарите от мафията ВМЗ. Калашниците са техни, после некои амер. производители на ***, но не се притеснявай, бананите са ти осигурени.

7

Анонимен

преди 5 години

Следва загуба в Ирак,Либия Йемен.

6

6таков

преди 5 години

По конкретно. Или както се изразява Marhew Lee на брифингите на State Department, " Аз ще отгатна. Вие имате доказателства, но няма да ни ги покажете."

5

2 i 3

преди 5 години

Са страшен екип от окупирана швестия. Това аз наричам успели мокасини тип балкански. Върнете SpaceX, че ми липсва елементарността на мислите.

4

Анонимен

преди 5 години

До българинТази война не беше запалена от щатите,колкото и да ти е странно,а от външни хора близки до важни хора в щатите.А на военните им е все едно,те не се занимават с политика,а само с печалби.

3

Анонимен

преди 5 години

Истината е че Тромпета бяга за да не влезе в пряк сблъсък с турската армия!Може би се опитват да запазят някаква вратичка за диалог с Ердоган, но пак предават съюзниците си - в случая кюрдите! Колко типично за янките...

2

Welcome home!

преди 5 години

Идил беше унищожен. Какъв е смисъла да остават? И без това само ги плюят ислямистите в Турция и Иран, левичарите в Европа и кремълските кагебейове. В *** БИ нищо не може да се напрани, не може да ги научиш на демокрация. Евалата на Тръмп, мисли за живота на войниците си. Важното беше, че ИД е унищожен, а вече разните разсeйки - тях не можеш да ги унищожиш, просто исляма произвежда нови и нови войни на алаха им. Би завинаги ще остане клoака, освен ако не подменим хората с европейци.

1

.

преди 5 години

И виетнамската също, справка Рамбо !