14

...

преди 5 години

Бре тоя сегашния собственик требе да е станал такъв от месец два! Щото ние всички видехме по телевизията предишния собственик! Някъв кипърски ром клошар! Дето хал хабер си нямаше, че притежава фирми за милиарди евро! Та така! Инак всичко си е същото както преди! Разлики няма!

13

Анонимен

преди 5 години

тоя път не са избрали за параван някой безимотен ром, а изместно име в ските. Само това е разликата. Иначе схемата е същата. Някой , който иска да се отърве от фирма с проблеми намира човек, който да го играе собственик.. Вероятно този ще продължи да го раздава собственик, докато се уредят нещата с втория лифт, след което ще върне фирмата на истинския и собственик...

12

До 123

преди 5 години

Лавини и наводнения!?Ама нали не говорим за западната подветрена страна на К2?Не говорете празни приказки само.В Банско няма сняг (естествена покривка имам предвид)по пистите повече от 40 дни през сезона.

11

Рембо

преди 5 години

Австрийския Цеко Минев!

10

Анонимен

преди 5 години

И какво като е Жирардели? Трябва всичко да му е позволено и да му се радваме ли?!

9

Секиш Мекишеф

преди 5 години

Жирардели в такива лай...на го забъркаха/той горкият, и представа си няма от БГ!

8

Анонимен

преди 5 години

Интересно тогава, защо няма писта "Жирардели", а има писта "Томба"?

7

Анонимен

преди 5 години

Ох, Боже... В Австрия "с пъти, пъти, пъти, пъти повече лифтове и писти" имало... А, бе Баце Борисов, как ще сравняваш малката Пирин с Алпите, бе, алооууууу!

6

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааа, днес наскачали гладни *** и викат "всичко на масата" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Търкалях се от смях!!! Ако бяха те на власт до сега да са продали всичко! Само глада лекува комунизма!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Именно, парите не се ядат, не се пият и не се дишат !

4

До 3

преди 5 години

Бандкалии и разлочанлии винаги са се отличавали с невиждана прросстотия и селляния.

3

123

преди 5 години

Баце я верно вземете и направете втори лифт и като почнат лавините и наводненията, тогава да ви видим какво ще правите. Тия от Банско и Разлог се оказаха мноохо *** салтаци.

2

Пирински българи!

преди 5 години

И когато избиете и последния лев от планината, когато гората умре, а водата спре да тече - какво ще завещаете на децата си?!! Къде са ви милионите банскалии?!!

1

Оруел

преди 5 години

Продал се е , поставено лице , да превърта парите!