96

Анонимен

преди 5 години

Жалко. Чакахме нещо смислено - да врътне поне едно коремно, а то - само глупости.

95

Анонимен

преди 5 години

Извиняваме се на залата за приспиването. Извинявайте, че точно на 8-ми декември ви се наложи да слушате речи от отпреди 50 години и да си изпуснете празника. Обаче трябва да знаете какво чудо беше - за щяло и нещяло председателят на ТКЗС-то изнасяше реч. Не много грамотна. несвързана. Откъдето и да тръгне все до жена му ще стигне. Та така. Не слушайте какво ви се говори,

94

Ludoto Lenche

преди 5 години

Chest pravi na prezidenta R. Radev ,che kazva istini ..taka grijlivo zaobikaliani ot upravliavashtata *** !!! Tezi ,koito sa nastroeni protiv prezidenta..iavno sa simpatizankti na nai-hvalenia I galenia premier( izvan Balgaria ) ,koito sme imali do sega ! Kakto I da e I nego shte prejivee Balgaria...a tezi deto se ratapiat ot udovolstvie kato go vidiat ..si go zaslujavat napalno !!!

93

65

преди 5 години

Иаз така мисля ,да се отхвърли тая пуста безизходица.Ама като ни е покрила като пелерина отхоре?И то многоцветна.

92

Име

преди 5 години

"Днес не малко хора от високи трибуни осакатяват езика ни. Но вие най-добре знаете, че с всяка наранена или пренебрегната дума, погива част от смисъла. Днес някои се опитват да ни кажат, че грамотността е досадна подробност, но вие най-добре знаете, че онзи, който не почита правилата на граматиката, ще пренебрегне и закона, а сме разрешили на хора, които не почитат книгите, да взимат решения". под тези думи се подписвам и аз. в същност и за това пиша, а те ми трият коментарите...

91

Анонимен

преди 5 години

Радев хубав или лош важното е че хората около него се възползваха от положението му оправиха демокрацията си и отхвърлиха безизходицата. Поназначи роднините си на службички, инвалид стана виновен че баща му го блъсна, жена му се изживява като принцеса и автомобилен състезател, ядосан негов спонсор иска да влезе в кабинета му с оръжие явно му е взел парите за изборите и не му е свършир работа и кой знае още колко такива малки демокрацийки и отхвърляния на безизходици за които не знаем.

90

джак джеферсън

преди 5 години

последната седмица само президента в новините дайте пак борисов и сие.тоз президент без мин.председателя е скучен.

89

вова

преди 5 години

за убииствата в армията от спец подготвени РЕИНДЖЪРИ пак ли е виновен президента.започнаха да се избиват от демократичния напредак на държавата.

88

вярно е

преди 5 години

Ако имаше демокрация в България, Румен Радев или сам да си е подал оставката досега или да е имало импийчмънт.Неговите действия досега могат да се определят като неприкрита корупция.Причината е че той е толкова развратен от социалистическите идеи, че дори не разбира своите действия и си мисли че това е нормално.

87

Женя

преди 5 години

Ай миличкия. Като прочетох и си поплаках.Този президент в състояние ли е да обясни какво е демокрация?

86

Анонимен

преди 5 години

За две години Радев доказа че единственото нещо което може да направи сам е коремно претъркаляне на лоста. Всичко което говори този човек е назубрено с много усилия и възпроизведено с лоша пунктуация от което мисълта му става неразбираема.

85

Анонимен

преди 5 години

Радев е пълна карикатура на държавен глава. Няма нито една собствена мисъл а борави с подхвърлени фрази от Йотова и Нинова като "демокрацията в България е в критично състояние" или "Отхвърлете безизходицата". Това са лозунги вкарани от БСП в устата му и ако някой го попита да каже конкретно какво е критичното на българската демокрация или какво точно трябва да отхвърлят студентите за да излезнем от безизходицата Радев ще блокира умствено дори ще си забрави името и чина си в армията.

84

Радев=бай Тошо

преди 5 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Радев е бил вундеркинд. Питтайте който искате русофил и той ще потвърди думите ми.

82

Анонимен

преди 5 години

Радев, направи партия, тъй-като не можеш да я поведеш, назначи Деса за неин председател и като и даваш мъдри съвети и направления твоята партия ще извади целия български народ от безизходицата и ще възстанови демокрацията в България от сегашното и критично състояние. Недей разчитай на студентите ами запрятай ръкавите на сакото и работи като истински мужик.

81

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Тоя и там ли отиде да плаче !?

80

ружа

преди 5 години

много лошо за тези който не са прочели една книга през живота си,да дават мнение за Президент,Пилот(не ***,всички пилоти ли са ***),човек учил се в езикова гимназия.

79

Тъжната истина

преди 5 години

Много ми напомня на Росенчо Плевнелиев, който също осъзнал безсмислеността на поста си джафкаше, за да не забравят за него хората.Де факто е прав президентчето, но с изтъкване на очевидното вместо с действие нищо не се постига.

78

вербовчик Радев

преди 5 години

Отхвърлете безизходицата! Аз я отхвърлих, станах резидент и получавам много рубли. Станете и вие.

77

Анонимен

преди 5 години

Радев, вместо да сричаш пред студентите и да излагаш българските институции да беше отишъл да купиш някое паpцалче на жена ти че няма с какво да излезе горката.