72

Анонимен

преди 5 години

До До 73Ще го бутнем тоя паметник та камък върху камък няма да остане от пагубното руско робство. Руснаците за 50 години руско робство нанесоха 10 пъти по-големи поразии на България отколкото турците за 500 години.

71

Portugal

преди 5 години

Махайте тази грозотия от центъра на столицата. Унизително е за суверенна държава да се извисява паметник на окупационна армия, която не е дала и един убит войник на наша територия. "Убитите" са взети от Сърбия и са погребани тук. Червеноармейците освен да крадът кокошки и да насилват българки, друго не са правили. Лежали са по домовете на хората, пияни и в несвяст! От какмо са ни освободили? Техните бг агенти и слуги избиха цвета на нацията и законната власт. Паметника е обида за българщината.

70

страсбург

преди 5 години

Съветвам студента да съди България в Страсбург , защото ще спечели делото 100% . Не може да се задържа за 24+72ч. и повдига обвинение до 5год. за това , че си писал лозунг в/у обект , който де юре не би трябвало да съществува тъй като има решение на СОС този окупационен паметник да бъде премахнат . Това , че българските власти от Костов и Софиянски до Боко и Фънди са зависими от московитската клика и не изпълниха това решение не променя факта , че студента е писал в НИЩОТО !

69

Анонимен

преди 5 години

Бъди спокоен, православни друже. Само ти си способен да бачкаш за 700 лева, няма да ти отнемат това удоволствие :)

68

Анонимен

преди 5 години

Доста по-кофти щеше да е Гърция да е руска, примерно, щяха да я оплескат.Ама Крим... Кой ти ходи в Крим... То даже родните русофили са на Халкидики.

67

Православен

преди 5 години

Не са бежанци , ислямски нашественици и не са добре дошли!

66

Анонимен

преди 5 години

"След "Refugees welcome"Алоо вижте какви ги е драскал вашият "герой".

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Ха-ха-ха, грозно петно пред кого бе русофилчо? Пред руския колонизатор ли бе пpocтак?

64

анонимен

преди 5 години

Крайно време беше. Властта в България.Да респектира.Убеден съм.Че много малко знаят.от тях.Какво значи респект! -:) Тези промити Американизирани мозъчета! Които си мислят.Че всичко им е позволено. И могат да драскат където се сетят! И нека си го набият в крехките главици.Че този паметник.Е светиня за нас българите! Който и да е на власт! Какъвто и да е строй! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МИСЛЕНЕТО НА БЪЛГАРИНА! ВЪН МИГРАНТИТЕ ОТ БГ!

63

Анонимен

преди 5 години

"Refugees welcome, Le Pen go home" 72 часа арест5 г. затвор грози студента, надраскал "Съветската армия""Добре дошли бежанци, а? Тикнете го с максимална присъда да му дойде акъла.

62

Анонимен

преди 5 години

Срам за България да съди студенти че изразяват мнение върху паметник на окупаторите ликвидирали българите и държавата!Цацата е получила инструкции от руската Чайка и ако не слшка ще го схруска.

61

Анонимен

преди 5 години

Брей колко магарета има тука. Идете , завършете право и се издигнете до позиция да пишете наказателен кодекс. Същите сте като маминия пикльо който решил с престъпление да прави внушения, кое и как се степенува в Морала, вместо да си учи Биологията и дам да оправя бакии. Не съм съдия, но с такива публични действия, лепят такова грозно петно на държавата, и ако недоволните само се изплюят срещу му, ще го удавят. Да се радва, че след присъдата, може да го вземат редактор в някоя подчинена медия.

60

Анонимен

преди 5 години

Трябва да бъде вкаран взатвора за тази наглостза назидание на всичкиостанали *** . Откъденакъде ще кани бежанци ?СУ е свърталище на *** .

59

анонимен

преди 5 години

Да им направят в парка една стена да си рисуват графитите и лозунгите. Студентчето явно е сгрешило - една глоба и два задтилника му стигат. И да го пускат да пасе по ливадите на науката.

58

Анонимен

преди 5 години

За убит човек дават по-малко, а тука за един паметник който отдавна трябваше да изчезне

57

Анонимен

преди 5 години

Не 5 години, 10 години трябва да дадат на този, за да е за пример за останалите вандали.

56

До 59

преди 5 години

Казваш да оправдаем всяко престъпление, ако има по-тежки престъпления от него! В какво е прав ...

55

анонимен

преди 5 години

Трябва да се гради, а не да се руши. Разрушителната стихия оставя след себе си пустиня.

54

Те-ми-да

преди 5 години

Абе какво стана с Христо Бисеров, дадоха ли му и на него 5 години за пране на пари?

53

Анонимен

преди 5 години

" и далеч не е толкова неморално колкото някои неща, които се случват", каза още студентътПрав е човекът.