50

Кривата краставица

преди 5 години

Платена публикация на продажен дописник.Поръчителите имат скрити цели,въпрос на време е да бъдат разкрити.Тема с развитие очаквайте заплахи за санкции и после усвояване на едни пари.

49

До 53

преди 5 години

Никакъв шанс. Отново изместване на фокуса. Въздухът в София пари в носа благодарение главно на зомби автопарка смърдящи 20-30 год. бракми, брутално замърсяващи камиони и бусове... Просто не знам какво още има да се залъгваме с тия шведи. Всеки малко по-голям софийски булевард е изпитание за дробовете, а понякога само една димяща бракма може да отрови малка улица за дълго време.

48

Анонимен

преди 5 години

Въздухът в София не е мръсен, той е отровен. Особено зимата.

47

Анонимен

преди 5 години

До МишоНе се връщай!!!!!!

46

Чудя се......

преди 5 години

.....защо около Петровден нямаше такива статии!?

45

Мишо

преди 5 години

Какво правим ли? Качваме се на Терминал 2.

44

Анонимен

преди 5 години

До АНТИне става въпрос за турция

43

Анонимен

преди 5 години

София не най мръсният град в Европа. Рим Париж Мадрид са доста пред нас

42

АнонимеН

преди 5 години

ИСКАХТЕ БОЙКО БОРИСОВ НА ВИ ГО!!!ЩЕ ВИ СМЪКНЕ КОЖИТЕ ОТ ГЪРБА С ДАНЪЦИ!БОРИСОВ НЯМА ДА МИРЯСА ДОКАТО НЕ ОБЛОЖИ КОЛИТЕ С ОЩЕ ДАНЪЦИ ДОКАТО УЖ СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ВЪЗДУХА!

41

Анонимен

преди 5 години

"България е страната с най-мръсния въздух в ЕС. И с най-многото смъртни случаи, причинени от този факт. Основната причина - високото ниво на фините прахови частици." Три изречения и нито една истина! Целите са повече от ясни - пари, пари, пари - зинали света да глътнат.

40

Правим следното!

преди 5 години

Спираме нелегалното изгаряне на отпадъци в София! Забраняваме на шведите да горят същите! Миене улиците в София сутрин и вечер? Забраняваме тецовете на твърдо гориво! Забраняваме отоплението в София на твърдо гориво! И ето до пет години София ще има чист въздух!

39

Анонимен

преди 5 години

В Париж е ед по някога. И тогава пускат безплатен градски транспорт. Наще да взимат пример. Винаги ще има стари коли. Нема какво да се лъжеме.

38

Анонимен

преди 5 години

В София има много роми.Почти 20% от населението.Тва са почти четвърт милион.Голяма част от тях палят отпадъци.Да ги махнат и въздухът ще се пречисти.Никога няма да ги махнат защото политиците също са роми и милеят за свойте.Тва е.За кво ги развъждат иначе?От любов към Индия?

37

Анонимен

преди 5 години

До ????МАРИЦА ИЗТОК трябва да се закрие. Нямаме нужда от рудници и ТЕЦове там. М.И. всички стари коли и комините на жилищата замърсяват въздуха.

36

Уууу!

преди 5 години

Има едни дърти автобуси Чавдар,червени с комин по средата и от него бълва черен дим.На автобусите пише ''АВАРИЕН''.Отстраняват аварии по транспортната мрежа на трамваите.Като отидат някъде на авария,един работи отвън,а другите се греят вътре на печка с отработено масло.Общината първо да си види кочините дето бълват задушлив дим и тогава да изисква от хората!Билетчето за градския стана 1,60лв.а беше 6 стотинки!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Снимката на тази статия е стара. В София билета за градският транспорт е 1,60 трябва да похарча 4 билета без да се разсейва да отида на работа. 4*1,60 =6,40. На мене ми е по лесно да запаля танка и да ида на работа. Да си слушам вътре музика и да не ме настъпват нито блъскат. Ако го направят 0,50 лв. ще се замисля ЕФТИН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ГОСПОДА УПРАВНИЦИ. У Б И Й Ц И. СТЕ.

34

Анонимен

преди 5 години

Най лесният начин е да се приема данък комин- примерно по 1000 лева на кумин, без значение дали се ползва или не. И също за всички по стари МПС да се увеличи данъка на 1000 лева.

33

АнонимеН

преди 5 години

ТЪЙ КАТО НЕ МОГАТ ДА НИ ОБЛОЖАТ С ТАКСА ВЪЗДУХ ДИРЕКТНО ЩЕ НИ ОБЛОЖАТ ИНДИРЕКТНО!!!АБСОЛЮТНА ЛЪЖА Е ЦЯЛАТА СТАТИЯ!!!ДОКАТО КРЕМИКОВЦИ РАБОТЕШЕ ИМАШЕ МРЪСЕН ВЪЗДУХ СОФИЯ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ОТ ВИТОША ОТ СМОГА ПРЕДИ 15 ГОДИНИСЕГА КАТО ОТИДА НА ВИТОША СОФИЯ Я ВИЖДАМ!ДОКАТО НЕ ОБЛОЖАТ КОЛИТЕ С НОВИ ТРОЙНИ ДАНЪЦИ НЯМА ДА МИРЯСАТ И НА ДИЗЕЛОВИТЕ И НА ВСИЧКИ СТАРИ КОЛИ ВАЖНОТО Е БОРИСОВ ДА СИ НАПЪЛНИ ГУШАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

32

АНТИ

преди 5 години

Колко чист да бъде въздуха в *** ?!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонименима и дръг начин за драстично разрешаване на проблемя - гостите на столицата да се върнат по родните си места. Заедно с колите си.