33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47 Животът не е само "кеф".Животът е това,което сами си направим.Гражданското общество предполага активна озиция и политическа грамотност.Докато ти си гледаш руските филми,руснаците избиват хора и завземат,окупират чужди територии...

32

Анонимен

преди 5 години

На мен пък руснаците са ми симпатични! Простил съм им, че са искали да владеят земите на България, за да имат излаз на "топлите морета".На мен не ми е работа да бистря политика или да преследвам шпиони. Никой не ми е дал нито една стотинка за това, нека му мислят тия "величия" от службите, които си играят на патриоти и взимат заплати за тая дейност. И без друго всичките са наредаци. Кеф ми е да си гледам руските филми! Кеф ми е да си говоря и с американци и с руснаци!

31

Анонимен

преди 5 години

Единствения интерес на Китай в Европа е да я запази и разшири като пазар за стоките си. А Европа с 500-те си милиона жители е най-големия пазар в света. САЩ са 300 000 000, а Русия - 130 000 000, колкото Бангладеш.Виж в Азия и Африка Китай има съвсем други интереси. Сибир, Монголия и Казахстан са им важни заради суровините. Страни от Африка като Танзания и Мозамбик са им важни за доставка на храни. Джибути е на стратегическо място, затова и Китай има военна база там.

30

Анонимен

преди 5 години

Русия не е суперсила! Русия няма население, няма икономика, няма учени. Разполага с безкрайна пустош, степи, лед и сняг, има ресурси, ядрени глави. Ама ядрени глави има и Пакистан, и те ли са супелсила? САЩ и Китай са новите големи момчета в квартала. Свиквайте!

29

Анонимен

преди 5 години

Тази Кнайсъл не беше ли същата дето покани Путин на сватбата си?След като руснаците успяха да настроят против себе си русофилските Гърция, Македония и Черна Гора, сега е ред и на Австрия. Путин явно няма доверие и на приятелите си (като Кнайсъл) щом им праща агенти...Само наш Боко се държи като мекотело. То затова и Лукойл ни ограбва със скъп бензин въпреки че цената на петрола падна.

28

Анонимен

преди 5 години

Русия иска да си върне Източна Европа, останалото са лъжи! Тия в Австрия поне хващат разни агенти, извършващи подривна дейност. Тук агентите са във властта, в службите, навсякъде!! Курица - не птица, Болгария - не заграница!

27

Анонимен

преди 5 години

Така или иначе Путин ще отведе руснаците под строй в рая, защо им е да шпионират? Това категорично доказва че приказките за някакъв руск шпионаж са долна инсинуация на ЦРУ.

26

Анонимен

преди 5 години

" Русия ни хакна изборите! Русия е агресор " " САЩ искат да ни дестабилизират! Искат да ни нападнат "Така реват медиите, населението се вкарва във филма, марионетките, посочени за лидери се пънат в героични пози, а зад кулисите хитрите Мошета, Исаковци и Авраамовци се хилят саркастично, радват се на триумфа си и си въртят кървавите парички. Междувременно, в кръчмата в село Долно Нанагорнище бай Иван и бай Георги ще се пребият един друг с бастуните, спорейки разгорещено чии ракети са по - добри.

25

Анонимен

преди 5 години

Русия беше силна ама при Сталин. Сега е една одъртяла и омършавяла мецанка с окапали зъбета. Ръмжи, заплашва, прави се на страшна и вървежна.. но добре осъзнава, че силните и години са безвъзвратно отминали.

24

До 34

преди 5 години

И Китай. Но и трите са контролирани от евреите, които внушават, че има напрежение между Русия и САЩ. Напрежение има, но то е изкуствено подклаждано и е между жителите на двете страни. А напрежение в самия елит, коийто ръководи и двете държави, а оттам и целия свят няма как да има, защото в противен случай ще поставят под въпрос господството си над планетата. Само се имитира противопоставяне за да се разделя човечеството. Също като мнимото " противопоставяне " между ортаците ГЕРБ и БСП.

23

Анонимен

преди 5 години

Дайте доказателства. Нямате никакви доказателства че Русия ви се меси във вътрешните работи. И американците нямат никакви доказателства и англичаните нямат никакви доказателства а налагат незаконни санкции. Всички се месят във вътрешните работи на Русия а след това обвиняват че родната ни матушка им се месела. Подлеци. Веднага отменете незаконните си санкции и зплатете компенсации в долари на Русия.

22

До 31

преди 5 години

То това не се случва от времето на Иван Александър и еврейката Сара - т.е. от над 600 години.

21

Анонимен

преди 5 години

Цецо, Боко, Гоце, Пешо Коня, Рошко Капута, Рада Дълбоката, Славуца Корнелия, Доган, Магарешки, Драгалевския мургавел, Царя на комара, Ф.Димитров, СтаниШЕФ - всички под ножа! Заедно със слугите им!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Важното е политиката на България да съвпада с националните интереси на България, което не се случва от много време насам.

19

Анонимен

преди 5 години

Някой пък дори си мислят, че " неутралитет " е название на някаква " срамна "(т.е. венерическа) болест.

18

Анонимен

преди 5 години

Цецо като снася на американците, ще го съдят ли?

17

Анонимен

преди 5 години

Когато руснаците в отговор на експулсирането на руски дипломати експулсираха същия брой американски, за които предполагаха, че се занимават с шпионаж, в ЦРУ изведнъж се загрижиха и публично започнаха да се оплакват, че вече не разполагат с достатъчно дадни за това, което се случва в Русия...

16

Анонимен

преди 5 години

Умирам си от кеф, че когато спомена за неутралитет, чуждопоклонниците веднага ми изваждат цитати от " Ад " на Данте. Милите, чудят се с какво да си оправдаят предателството!

15

До 25

преди 5 години

Нито една от двете! Защото освен интереси, има нещо, което се нарича достойнство!

14

Анонимен

преди 5 години

Чуждопоклонниците, слугите на контролираните от юдеите империи Русия и САЩ за пореден път продават Родината си...