29

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Те това е учен. Па ще излезлезе верно, че българите са потомци на инките , който пък са дошли от древен Шумер .А Ленин е прероден Гилгамеш - без таван на пенсията

28

ognyanz

преди 5 години

Конспиративни теории много, но не обясняват всичко. Ако не беше Първата световна война нямаше да има и Октомврийска революция. Нямаше да се разпаднат Австроунгария и Османската империя и ние нямаше да загубим Беломорска Тракия и излаза на Бяло море. Това е историята. Не са я писали е'вреите, но е вярно, че все са гледали да припечелят нещо.

27

Анонимен

преди 5 години

Егати революцията! При френската революция са се леели реки от кръв и за избити десетки хиляти на октомврийската революция гръмнало топчето на един кораб и някаква незначителна група индивиди незнайно какви и как въоражени "щурмували" зимния дворец на царя - така се превзема двореца на царя...

26

Анонимен

преди 5 години

Ленин е живял в Цюрих преди революцията, Троцки в Канада.

25

Victimized

преди 5 години

Това само бесните евроатлантици не искат да го признаят, иначе е ясно на целия бял свят, кои точно банкери и инвеститори са давали пари на руските си братя, те са от един народ с различни националности много сплотени и се подкрепят финансово. Няколко десетки милиона са в световен мащаб, но дърпат конците чрез банкерските си фамилии.Те също така организираха и разпада на Съветския съюз, както и разграбването на това което трябваше да е на народите от източна Европа от олигарси с "потекло".

24

Анонимен

преди 5 години

Същите тия юдeoмacoни дърпат конците на оня шyт Тръмп и наливат копанята на рaвa Шaлoмова, по-известен като Путин...

23

до 6

преди 5 години

някои са евреи, други комунисти, не може всички да са християндемократи от норвежки типбаста

22

до 6 от марксистка

преди 5 години

емч и на днешните изнежени християни може да не им харесва, но... мноо сори.

21

Анонимен

преди 5 години

Лев Давидович Троцки, истинско име Лейба Давидович Бронщайн е марксистки революционер и теоретик, съветски политик и основател на Червената армия, от еврейски произход. Означава, че червената армия са евреи.

20

Анонимен

преди 5 години

Що за глyпав въпрос?! Организираха я юдeoмacoнитe.

19

usa = на джудже

преди 5 години

Комунизмът си е страхотен. Хората не струват. Недорасляци.

18

Анонимен

преди 5 години

Някои от по-далечните предшественици на Ленин произлизат и от други етнически групи, като мордовци и калмики.

17

seira

преди 5 години

ВОСР - ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАБЛУДИ НА ХХ-ТИ ВЕК!ИЗКОРИСТЯВАЙКИ УЧЕНИЕТО НА МАРКС И ЕНГЕЛС, НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦАРСКА РУСИЯ СЕ УСТАНОВЯВА ПО СИЛОВ ПЪТ "УЖ СОЦИАЛИЗЪМ". ВЕЧЕ НА МНОГО ХОРА Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНО, ЧЕ ИЗМАМВАЙКИ ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД, НАЙ-ВЕЧЕ ТРОЦКИСТИТЕ (УЖ МАРКСИСТИ), УСТАНОВЯВАТ В РУСИЯ Т.НАР. "ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ".ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ОБЩЕСТВОТО, ПО-КЪСНО АБСОЛЮТНО ПРЕДНАМЕРЕНО БЕ ПРОПАГАНДИРАНА КАТО "РЕАЛНИЯ, ИСТИНСКИЯ" СОЦИАЛИЗЪМ...РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН!!

16

Анонимен

преди 5 години

Пише, че Ленин е бил юрист това истина ли е?

15

Да добавя

преди 5 години

Намери ли са оригинален начин да съсипят Русия. А шарана Ленин налапва голата кука.

14

до 13

преди 5 години

Те хубаво имаха идеали, но тези идеали потънаха в океани от кръв. Всяко нещо, което се прави насила и със сила се сгромолясва.Евреите финансираха и Хитлер колкото и да не е за вярване/. С единствената цел да управляват те Изтока.

13

Врачанин

преди 5 години

Америка и Германия са заложили опит в Русия да си отговорят :Що е то социализъм и има ли почва у нас.И разбират че няма почва.

12

Анонимен

преди 5 години

Забравихте Велика Британия..голям играч..Стига с украински ***,мразят Велика и непобедима Русия.слугуват на Полша,пишат глупости за русския изстрадал народ,а работят 80% в Русия,хранят с руските пари семействата си,за това си траят.. Продадоха Донбас и Донецк на Америка,сега трябва да очистят територията от населението и да почват американците да вадят шистов газ...Всички са продажници..Парата е Бог и Господар на лъжците...

11

Анонимен

преди 5 години

Хората са имали идеали.Обаче това *** сребеолюбците няма как да го разберат.

10

Анонимен

преди 5 години

Днес евреите продължават да се опитват да опитомяват Източна Европа /и не само/ чрез милиардите на Сорос.