115

99

преди 5 години

Да добавя, че съм получавала заплахи от мъж, който си играеше типичните мъжки номерца- сваля те теб , а зад гърба ти още незнайно колко и след като реших да прекратя с него всякакво общуване, започнаха заплахи по телефона.И това не е бил някакъв ***, ами беше образован човек с прилична работа.Но това е, нали все жените са виновни за комплексите на тоя и на оня и ако жената си позволи да има права и да не иска да бъде с такива веднага и скачат големите "мъже".Жалка история!

114

99

преди 5 години

Наскоро вървях по центъра на София и срещу мен вървеше мъж с бременната си жена, на която крещеше с цяло гърло обидни епитети.И съвсем не изглеждаха да са някакви простаци, но ето.Преди няколко месеца също- този път жена с бебе в количка и мъжа до нея нещо и крещеше не средата на улицата.Значи щом на публични места пълни с хора си позволяват това, не ми се мисли какво е вкъщи.Аз самата съм попадала на такива, които са ми казвали, че трябвало да ги слушам, не да се разбираме взаимно.Манталитет!

113

Рекс Тилърсън

преди 5 години

Според мен българските жени още не са узряли да бъдат лидери в една връзка и оставят на мъжа да бъде доминиращ и командващ в една връзка.

112

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

Обичам жена си,колкото цялата вселена.Не мога да си представя живота без нея.Винаги е давала повече,много повече от мен.Смела,безкрайно умна,организирана ,отличен ръководител с изявени лидерски възможности без да ги натрапва, работохоличка ,перфектна чистофайница.Да, карали сме се,казвали сме си лоши думи и трябва да призная ,че почти винаги, вината е била моя.Като млад,имах някакви отклонения от правия път,ама,кой ли не е правил глупости.Как е изтърпяла,залитанията ми ,чудя се

111

Началото

преди 5 години

За ВСИЧКО е виновно Патриархалното българско семейство. ТРЯБВА да се променим в това отношение и нещата в България ще се оправят.

110

Анонимен_777

преди 5 години

До Анонимен 116:България е страна с доста полож. показатели, поне що се късае до равенство м-у половете...колкото и странно да звучи това ! Отделен е въпроса че на дом. насиле не се отдава достатъчно сериозно внимание от закона ! Пак ще спомена - жените продълж. наивно да подкрепят насилници и лъжци, не отчитат чертите на един потенц. насилник и в последствие не ги напускат! Особенно толерантни са към по-богати мъже с властно държание, понеже ги считат за 'лидери' и острови на фин. стабилност!

109

Анонимен

преди 5 години

Защо го търпят наистина? Да ви отговоря: не са финансово независими. Една богата жена никога няма да търпи подобно нещо, дига си чукалата и бяга, понеже има къде да иде. Ако е малтретирана ще си наеме някой по як от побойника да му разкажат какво е да си бит. А защо някои мъже бият? Понеже са примитивни и.з.р.д.и. за съжаление има и такива. На жените остава да се пазят много от примитивни. Момичета опичайте си акъла, по-длеч от побойници и нацепени батки. АКо бие мъже ще бие и жени, то е ясно.

108

Анонимен

преди 5 години

Знаеш ли че правят трикове с ци ците си!? Един утиен слага бриджитка да и вдигне ци ците като лисици и един нормален за обем. И ти вярвай, че е с ци ци за 8.000 лева. И други трикове колкото щеш.

107

Анонимен

преди 5 години

Само така изглеждат направени защото така им налагат да бъдат в тази индустрия. Но са явно по-зле от обикновените жени и момичета. В реалността. За два часа докато те снимат трябва си лъскава. А в реалния живот!?

106

Анонимен_777

преди 5 години

До Момиче 111:Написах съответните коментари от житейски опит и наблюдения.. но с гадатели не може да се спори... Щом вече ЗНАЕШ и си убедена какви са приятелите ми, явно 'съпротивата' е излишна...?!

105

Aгент Провокатор

преди 5 години

До Момиче не е хубаво да слагаш всички мъже под общ знаменател.До 116. България си е е патриархална държава от както съществува.

104

Анонимен

преди 5 години

Виждаш ли колко им е ниска летвата на твоите приятели. В 90% от челгарките са от дълбоката провинция и села.

103

Анонимен

преди 5 години

Проблемът идва от там,че в България е прието погрешното схващане за главната роля на мъжа в семейството.Няма равнопоставеност, както би било спрадведливо. Всичко започва от най-ранно детсво, впечатленията започват да се градят в малкия човек.Майката често казва на детето си Баща ти ако разбере, щети се кара, Ако разреши баща ти.., Ако баща ти е съгласен.Детето добива мнението,че от бащата зависят много неща и впоследствие изгражда съответно доминиращо или подчинено поведение в своето сем

102

Анонимен

преди 5 години

До 86И като знае от къде я взел. Оттам където мечоците се пързалят с шейни. И да се върне в балкана какво ще и предложи!? Освен ако не е от край в който е развит балканския туризъм с бели с прекрати къщурки с две лепи отпред.

101

Анонимен

преди 5 години

До 110Не визирах теб, а частта от бг. мъжете, които не могат да си намерят жена, въпреки желанието им за това. Изтъкнах също ,че завишените критерии и нереалистичните очаквания са много сериозна предпоставка за това. Твоя вкус за жени не е бил предмет на поста ми и съжалявам ако се чувстваш засегнат от него.

100

Момиче

преди 5 години

До 108Защото пич, всички мои познати мъже, които искат обикновена жена си имат такава и нямат проблеми на "любовния фронт". Дори и най-неатрактивно изглеждащите и смотаните от тях. Тия с претенциите все реват че жените са комерсиални, че жените харесват само мачовци или мъже с пари и все не могат да си намерят мацки. Та твоите ще да са от вторите. Почти всеки може без проблем да си намери половинка, ако няма нереалистични претенции и очаквания.

99

Агент Провокатор

преди 5 години

Подкрепям Анонимен 107. И аз питам как "момиче" как ги разбра тези работи. На мене пък точно тези които ги описа "лъскавите" са ми най- неприятни и отблъскващи. Изключително злобен съм към такива и няма как да гоня такава жена. Защото се мислят за нещо повече от другите хора и са надменни и високомерни. Прекалено категорична и крайна си. Както не всички жени търсят парите, така и не всички мъже търсят силикона.

98

не бъркайте

преди 5 години

двата щата,тук много обясняват колко мъже имало убити от жените си,дори и да има такива случаи,те са нищожно малко и не става въпрос за същото,когато мъж убива жена я убива САМО ЗАЩОТО е такава,ако има обратния вариант,то е жената е искала да се защити,мъжете убиващи жени от какво се защитават,просто проклетия християнски патриархат доведе до това положение,в християнството жената не е човек,тя е сложена по-долу от добитъка на човека(разбирай мъжа)

97

Анонимен_777

преди 5 години

До Момиче 106: Това са ПЪЛНИ глупости, говорим наизуст тука или гадаем.. ?! Пак ще спомена - слугува се на стереотпи, и ти го демонстр. доста добре... КАК разбра приятелите ми какви са , още повече какви жени харесват..не ми стана ясно...?!

96

До 99

преди 5 години

Съседката ми пише смс, че мъжа й ще я пребие, звъня на полицията, качвам се с мъжа ми в тях, побойника отваря все едно нищо не се е случило, при което казвам на съседката, че сме извикали полиция, мацката се нагримира, като дойдоха полицаите и двамата викат, че сме някви луди съседи и лъжем... та тия дами просто са луди... и си седи с него 10 години.