65

Ристу

преди 5 години

Това за измислени статистики. Защо не пише колко човека от България са участвали в проучването? Сигурно са били 10 човека и 8 са били против. Ето ви 80%. Скалъпени проучвания без никаква стойност.

64

Анонимен

преди 5 години

И сега какво? Трябва ли да се радваме на такива неща?

63

Агнеца

преди 5 години

нормалните граждани твърдо против ,,перестройки,, ,,реформи,, на личности,сексуални наклонности,бракове,кръвосмешения,перверзия,това е демонично,в противовес с Божиите закони,насилствени ,,престройки,, насилствени ,,реформи,, аман от невинни жертви на ,,системата масонство,, секта фаш

62

Pilot

преди 5 години

Хората обедняха и трудно си гледат децата, вие ни занимавате с глупости ! Тези от снимката ли ще увеличат демографския срив на страната или ще дадат пример на младите !Това не е държава има нещо збъркано дълбоко в ценностите !

61

Анонимен

преди 5 години

И русофилите се правят, че са против гей-браковете, но одобряват връзката Путин&Медведев !

60

Анонимен

преди 5 години

Има манипулация щото българинът схваща въпроса в по- широк и обществен контекст като за или против налагане и нормализиране на тези "ценности"- гей бракове, извращения, джендерии и прочие новости. Инак не съм виждал човек да е против свои близки или приятели хомосексуалисти. Въпросът е в налагането и агресивното пробутване на неолиберални глупости, а не в личната ни толерантност, която си е супер. Стратегията е да ни изкарат агресивни щом не приемаме джендериите, но то това е и насилието.

59

K

преди 5 години

Яко хомофобия ! Браво сънародници

58

Архитект и Строител

преди 5 години

кумовете и те ли ,перестройката е виновна от 90г.,перестройка та перестройка,реформи та реформи,те некои от опит си пропагандират ,,перестройките,, и ,,реформите си,, ,,перестройка,, не добро,демонизация ,,демо крация,, капиши

57

Бог гледа

преди 5 години

Истината е да се въведе незабавно Вероучението и също казармата под някаква форма като първи стъпки в борба с ***

56

Кънчо

преди 5 години

Аз съм от останалите 21%.

55

Анонимен

преди 5 години

Русофилите са съгласни на гей-брак само между руснак и русофил !

54

Анонимен

преди 5 години

Никой не ме е питал дали искам такива,но драскачите си измислят нещо.според мен :всички журналисти се чудят как да се хранят от новини.

53

Анонимен

преди 5 години

Само като чета коментарите и виждам, че точно тези мюсюлманите обиждат и се нахвърлят злобно срещу всички! Е, затова сте нежелани!

52

Професор

преди 5 години

Няма нищо лошо в това двама мъже да се омъжат щом се обичат. Аз лично съм За легализирането на грей-браковете както и в личните документи да има и трети пол. Все пак не живеем в Средновековието. Комунистите са против всичко и всеки. Те си имат един Бог и това е джуджето в Кремъл.

51

Валери

преди 5 години

Не знам защо пишете такива статии.Сигурно пропаганда нещо по нареждане от горе.

50

ай сектир

преди 5 години

днеска еднополовите искат да се женят помежду си утре ще поискат с домашните си любимци котки кучета магаренца жребчета

49

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ИМА НЕЩО ЛЪЖОВНО В ТАЗИ НОВИНА!ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ СА СКЛОННИ ДА СЕ СРОДЯТ С ЕВРЕИ!А ПЪК ЕДНА ТРЕТА ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СРОДЯТ С ТУРЦИ!АЗ ЛИЧНО ЩЕ ОТГОВОРЯ С НЕ И НЕ НА СРОДЯВАНЕ С ТУРЦИ И ЕВРЕИ!

48

Анонимен

преди 5 години

Християните от всички европейски държаи, които са си патили от турците, са против приемането на мюсюлманин в семейството си. Няма нищо учудващо. В Гърция 31%, в България 32%, на практика едно и също.

47

да

преди 5 години

тия либерални тъпотии нали знаете къде да си ги сложите !!!на който не му харесват разбиранията на българина да върви другаде !!!тук е България и кого приемаме или не решаваме ние българите не сме длъжни с нищо нито на мюсюлмани,нито на гейове,нито на евреи(тия пък къде се слагат изобщо при условие, че нямат никакви проблеми у нас,не ги мразим просто не ни пука за тях )

46

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

САМО В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ МОЖЕ ДА СА 80% ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТОЛКОВА КОМУНИСТИЧЕСКА КАТО РУСИЯ! ТЪЙ, ЧЕ ПРОУЧВАНЕТО Е ИЗМИСЛИЦА!НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА ДА ПРИЕМАТ ИСЛЯМИСТИ В СЕМЕЙСТВАТА СИ!