45

Вътрешен човек е

преди 5 години

Убиецът знае къде живее журналистката. Той е взел ключовете да тараши къщата и за да могат да си върнат обратно тези документи които никой не трябва да вижда. Това е само вътрешен човек който я познава или от работата и. Нито клошар , ром и психо ще знае къде живее и какво да търси в къщата и. Защото те са външни. Нито я познават и нито знаят в какво е замесена докато вътрешния не направи зделка с тях. Това е вътрешен човек няма съмнение. Или външни са го направили по наредбата на въпросния вътр

44

Анонимен

преди 5 години

Не знам, но ми се струва, че колкото по-високопоставени началници има толкова по-трудно вървят нещата. Атмосферата се нагнетява непременно в най-къси срокове да има резултат и пречат на редовите кримки да си вършат работата.

43

Крими-Контингент

преди 5 години

Я ПОЧАКАЙ!Ако от МВР знаят за "криминален контингент" в гр. Русе, който е способен да иззвърши подобно нещо, какво са правили до момента с тоя "контингент"?! Явно са си пили кафенцата заедно.... За пореден път ясно ни казват, че "криминалния контингент" е нормална част от обществото ни - също както пенсионерите, ромите, младежите, ит-специалистите и други. Само остава да почнат да ги включват в социологически проучвания - "Крими-контингента гласува с 80% за ГЕРБ" и всичко Е ТОЧНО!

42

Няма улики

преди 5 години

Няма улики няма нищо всичко унищожено. Освен оназ работа да си откриете друго не можете да си откриете факт. Писна ми вече докога едно и също , едно и също , едно и също и едино и също. Пфффф. Оставка на онзи бок.ук Младен Маринов изр.да. Къде ми е тръгнал с тези очила не може да вижда ли какво. Ще му купем куче да го води на разходка тоз слепец.

41

Анонимен

преди 5 години

И как пък сметна оня апотеоз на мисълта, че убийството не било свързано с работата и ? Ясновидец ли е, познава убиеца ли, звездите ли му говорят? Или просто така са му наредили да смята от щаба на Мутрата ?!?! Мутренска държава управлявана от мутра, престъпници, ченгесари и комунисти!

40

Анонимен

преди 5 години

moje da e i mamaligar ima otkradnati veshti

39

Аха

преди 5 години

След третия ден обикновено се намира "самоубилия се" престъпник! Време е някой да бъде самоубит.

38

Оставка уе

преди 5 години

ГЕРБ мафията и БСП също махайте се! Как така сте се намърдали в Евро Съюза и сте изпратили от вашите мафиотски партии евро депутати за да сте недосегаеми. Ще ви изтрием от всякъде. Аааааа лоши хора. Лоши лидери. Дано се задушите от пържолите които гълтане всяка нощ в скъп ресторант. Дано пържолата се заклещи в гърлото ви и се задушите вие а не тази красавица. Много големи гуши имате бе. Като някакви жаби сте бе. ГЕРБ , БСП. Ужасни гро.ни хора сте вие от вътре и вънка , вънка от парламента!

37

Станка Пердю

преди 5 години

До ИЗУМЕНДа, те сякаш го кътат тоя криминален контингент и като се случи нещо - избират някой - който не си е платил овреме или недостатъчно - и го набеждават.

36

ЕВО

преди 5 години

24 часа-75% откриваемост,48 часа 50%.72 часа - 25%.,96-0%.Наслука!

35

Анонимен

преди 5 години

Много станаха вече жестоките убийства с неизвестни извършители! И това ми било криминалисти!

34

Анонимен

преди 5 години

..ако е избягал с лодка...+++++++++++++Не не той може да плува добре.

33

Анонимен

преди 5 години

Оффф ако я убиваха заради работата щеше да е застреляна, блъсната с кола, убита пред тях. Някой психично болен наркоман я е изнасилил и убил. Просто е била на неправилното място в грешния момент. Била нагазила надълбоко с разследването си йахахахахахха. Гена и Карбовски как са живи?

32

чукча

преди 5 години

Какво значи "топкриминалист"?Тези хора освен кражба на краставици и домати от пазара,разкривали ли са до сега нещо друго?Все пак начело на държавата е субект,който в мандата му като главен секретар на мвр,не беше разкрито нито едно убийство.А те бяха около 200...

31

Мислеща

преди 5 години

В някои сайтове се появи информацията, че утре е трябвало да пътува за Хитрино с ТВ екип и да разследва изразходването на средствата за пострадалите хора. Ако това е вярно, явно е нагазила доста дълбоко и са я ликвидирали. Жалко за погубения млад живот, но в тая ***, наречена България е така!

30

Анонимен

преди 5 години

Ами ако е избягал с лодка в Румъния?!?...

29

niki

преди 5 години

Е какво, 3 дена не могат да намерят един клошар от Русе и да го обявят за виновен, както обикновенно правят???

28

Анонимен

преди 5 години

Топ, топ, колко да са топ криминалистите, като знаем за предишни техни "постижения"!Дано изверга се предаде иначе една брада да пусне и няма разкриванката!

27

Burzum

преди 5 години

Малко радости имам в живота, ама това как БАЦЕ се гърчи и трепери при всеки случаен инцидент компенсира всичко....на три морета !

26

Анонимен

преди 5 години

Хвала на държава с толкова много криминалисти по форумите.