16

Анонимен

преди 5 години

А другият Радев няма ли да подаде оставка?Заради Харманли, не само заради Своге.

15

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да направят докато не се започне ИСТИНСКА борба с корупцията, нищо няма да се промени. Корупция при обществените поръки, в пътната полиция, в автомобилна администрация... Това е причината.

14

БАБА КУНА

преди 5 години

В ГЕРБ КАЛИНКИ МНОГО И ВЕДНАГА ЩЕ НАЛЕТЯТ НА ОВАКАНТЕНИТЕ МЕСТА КАТО МУХИ НА МЕД, НО ШАНС ИМАТ ТИЯ, КОИТО СЕ МАЗНЯТ НА ВЕЛИКИЯ ПАДИШАХ И ИМАТ КРЕВАТНИ ЗАСЛУГИ КАТО ЛИЛЕТО НАПРИМЕР !!!

13

Складът

преди 5 години

с калинки е пълен, не бойте се, деца! Ще има нови, още по-некомпетентни, извикани набързо калинки, които също ще избиват и осакатяват с неадекватните си действия.

12

Анонимен

преди 5 години

А Бойко кога ще подаде оставка.

11

Анонимен

преди 5 години

Три вакантни места? Това да не е покана да се кандидатираме? Не че не можем да я оплескаме по-добре от тях де! Но въпросът е, че групирането на оставките по "тройки" не решава проблема! ВСИЧКИ вкупом трябва да си ходят и да отговарят пре съда за причинените вреди!

10

Селянин без Фейсбук

преди 5 години

Московски няма да го махнат, защото Евро Рома ще се разсърди. Те искат техен човек в правителството, макар и неофициално.

9

а майката?

преди 5 години

Нов гаф на подчинените на правосъдния министър Цецка Цачева. Администрацията на софийския затвор е скрила от съда, че осъденият Янко Попов-Туцо от групата за мокри поръчки Килърите е бил наказан за укрит телефон, открит в края на юли т. г. Това съобщиха за Фрог нюз разследващи.

8

Личен състав

преди 5 години

Тоя Московски от всичко разбирал, бре! Завършил Икономическия в Свищов. Ккой не го приемеха никъде из България, там отиваше. Само като видехме такава диплома и ни беше ясно, че е ***.

7

Burzum

преди 5 години

Случайни хора....пълен абсурд ...особенно Мавъра...директор от малък!

6

АНОНИМЕН

преди 5 години

А с фирмите полагащи некачествен асфалт какво правим ? А с шофьора помлял колите пред него какво правим? Човек познаващ до болка този път и возещ една камара хора за къде е бързал?

5

Анонимен

преди 5 години

Когато Румен Фърчилката подаде оставка,дето бутат инвалидите ,тогава и те може да подадат !

4

до 1

преди 5 години

Защо калинки? Всички имат образование, единия има дори степен. Това че са били корумпирани или не са си свършили работа е отделен въпрос и е ясно че трябва да си ходят.А, да. Забравих. Българина е силен на маса. Велик и сичко може да опраи, като изпие 2 ракии. Само дето на другата заран ще се вре на светофара, ще бутне някъде да тръгне работата и накрая ще протестира, като хванат някой с подкуп. Щото можеше и той да е този някой.

3

Българина

преди 5 години

Който ги е назначавал да си ходи и той, толкова му е капацитета. А цачева за тр и ик където искаше да я подписваме?

2

Анонимен

преди 5 години

Селяните завладяха цялата държава!Марш!

1

Анонимен

преди 5 години

На път не е като да са ги подали. Вдигате само пушилка. Целия кабинет навънка ! Събрали се само калинки.