32

Бонобо

преди 5 години

До Сата НАТОХкремент, омръзна! Всички знаем изпепеляващата те омраза, злобата ти, клетвите ти, а отскоро - и Румпелщилцхен! Последният кърти! Съвет - винаги си пий успокоителните! Винаги имай наблизо нитроглицерин или изокет - спрей, за да не се гътнеш от злоба. Нитроглицеринът да не е руски - ще пукясаш, само като видиш опаковката! Е няма да е "за народа загуба велика"!А Путин на теб може да ти откъсне главата с едно мае гери! Като добър дзюдока, владее и основите на карате.

31

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее айде да са живи и здрави бе, то за сватба възраст няма, пък моя дядо викаше-женете са дорде сте млади, та да има време да са развеждате...инак нямаше такива филми да правят като сега и да са гледаме на стари години бе-то, нямаше да е лошо сега да го имам и си го пусна, ама на обратно и да се видя как свалям халката от пръста на булката, как си я връщам на татко и, и как си излизам от църквата на заден ход-абе като лунната походка на Майкъл Джексъна бе...

30

Пет

преди 5 години

Другата седмица и аз съм на сватба в Алпите с адрес код ..традиционни носии. Супер изглежда. Хората си пазят традициите! Колко бг сватби са в носии? По хубаво е атколкото ром.ския кич с короните и рокли като на мадам Помпадур...

29

С

преди 5 години

Завиждате

28

xmmm

преди 5 години

Изглежда дрес кода е кънтри стил като гледам булката и гостите.В имение и на тия години това се връзва.

27

Пет

преди 5 години

По добре Путин на сватбата в Австрия.отколкото Ердоган! Много австриици са на това мнение и аз го подкрепям! Какво като е на 53?брака ще им трае по дълго защото са умни хора! А в други новини даваха снимки на ром.ска сватба в Бургас...той на 22 а тя на 16 г. Изглеждаща на 36 и претруфена с кич.ове и корони в цвят на роклите.. .вижте и онези снимки.Къде има повече ум?онези ще нацъкат много ромчета и на 50 ще са разделени и стари!

26

Сата НАТО

преди 5 години

Няма нормална жена, която прави подобни циркове на тази възраст. Това е, може да си ударите бетонните глави об кремлевскую стену, за да се събудите. Путин е присъствал на сватбата на една отявлена дегенератка, понеже самият той е такъв - генетичен ***. Нисък, слаботелесен, ушат, кьосе. И по характер - Румпелщилцхен.

25

ФАКТ!

преди 5 години

Австрииската държава отдавна е васал на ***.Амин!Няма по-голямо зло от пияниците никой не ги ще защото са шпиони.

24

РУС

преди 5 години

Русия и Европа трябва да работят заедно, изкуствено създадена вражда са ненужни на никой...

23

Анонимен

преди 5 години

Верно ли има някой, дето и се кефи на тая как изглеждала?!Я напишете в гугъл името й и вижте от многото снимки как ДЕЙСТВИТЕЛНО изглежда. Ако не беше дългата коса, спокойно можеше да кажа, че е мъж.

22

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТ!Абе, колко пъти да ти казвам, че се пише ФЪКТ! (fucked)! Вземи да си коригираш лузурнейма, пък тогава се изявявай като писател. :)

21

Анонимен

преди 5 години

Не е никак лоша булката... Чудесен *** си е

20

до 9

преди 5 години

Язък и за парите, като за сватбата си не е могла да се приведе в женстевен вид. Виж и косата например, все едно сега станала от леглото ...

19

Анонимен

преди 5 години

За такива като теб Цецка е умна да... Затова си я избирате да ви управлява. Сред електората на ГЕРБ, този който е прочел повече от една книга счита за умен.

18

Анонимен

преди 5 години

Ами Цецка също е умна, висока, руса и със сини очи. Вие просто сте едни полезни идьоти, готови и лай ната на Путин да изядете...Бабичката е откачена дегенератка.Нормалните не правят такива циркове, когато вече отдавна са нагазили в менопаузата. Путин е просто дребен б0клук, който търси изява.

17

Анонимен

преди 5 години

"Младоженката" бая позавехнала баба ми се вижда.

16

Анонимен

преди 5 години

Хохо, руските лидери, който ще дойдат след Путин, ще го направят да изглежда като краварски пудел тип наш Роско.Това е само началото.

15

Анонимен

преди 5 години

Булктата като за 53 годишна си е направо супер. Умна, висока, руса, синеока арийка. Ама какво ти разбира на теб главата....

14

ФАКТ!

преди 5 години

Аустерлиц идва.Вив ла репюблик!

13

Сата НАТО

преди 5 години

Ами не, не е по-убава от Цачева, а и не се излага да слага булчинска рокля на бабешка възраст. Но това е кръгът от приятели на Путин - от *** надолу...