181

Факт

преди 5 години

Кои аджеба са недоволни от това посещение?Май само американските меке.рета!Някой друг да е казал нещо?Съвсем очевидно е,че Русия ще оцелее и с нея ще трябва да се живее и занапред!Докато вероятността САЩ да я победят спада главоломно с всеки изминал ден.Хората просто гледат далновидно и разумно на нещата.Впрочем,Европа има интерес сама да урегулира отношенията си с Русия,а не да чака войната САЩ-Русия да свърши и двете супер сили да си поделят сферите на влияние.

180

До 196 от *

преди 5 години

Не че, има смисъл да се дебатира с хора без логическо мислене и сбъркан морален компас, но да попитам: след като казваш "вие демократите" на нас, които не одобряваме олигархата на Русия, какво сте вие, които го боготворите? Аз ви виждам като чугунени глави, с меланхолия по миналите си привилегии, виждащи в лицето на руските олигарси надежда че, пак ще ви ги върнат един ден... Да ама не. Висшата ви номенклатура (на бкп) също си изнесе парите на запад и вие сте оставени да плещите глупости по форумите, ама нямате гънки и за това!

179

Анонимен

преди 5 години

Смешни руснели. Един самолет не могат да направят.Аерофлот само с Боинг и Аербъс:))

178

чарли

преди 5 години

Меркел вчера два пъти по три минути си е мислила за Путин,и тя е троянски кон.

177

До 191 от *

преди 5 години

Ами разбира се че, руснаците се радват на това да замразят капиталите на олигарсите им! Не разбирам защо вие комунистите се радвате че капиталите им са зад граница?!? Че си продават страната и сега ще я доразпродадат за да си спасят кожата? Морал нямате ли? После се пишете "русофили" но сте само едни привърженици на диктаторски комунистически режим, които обиждат на "демократ"... трагични сте!Русия няма да пострада, тя направо ще се разпадне по този сценарий който е тръгнал!

176

Славянин

преди 5 години

Кой казва, че славянин е измислена дума? Аз се определям за славянин, синовете ми, жена ми, родителите ни, приятелите и комшиите, повечето българи. Всички ние не ме измислени, а реални хора - славяни.

175

ПЕНКО

преди 5 години

И ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ... КОЛКО ДВОЙКИ ПО СВЕТА ИСКАТ "ВЕЛИКИЯ "АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ДА ИМ БЪДЕ " ШАФЕР" НА СВАТБАТА !!!

174

До 186

преди 5 години

Това че, капиталите на олигархата са зад граница и не играят роля в руската икономика е проблем за руския народ, преди всичко! не им дреме нито за страната нито за народа и. Не знам как вие "русофилите" се радвате на този факт (сбъркана менталност?), даже ми го изтъкваш тука като аргумент! Затова ще им вземат парите, затова сега тичат като лалугери да се спазарят, да скътат нещичко, продавайки страната си. Семействата им са на запад а те пет пари не дават за Русия!

173

БГ

преди 5 години

До славянин Славянин е измислена дума без покритие-а главата ти е куха.Що се мъчиш да мислиш,като нямаш капацитет?

172

*

преди 5 години

Щом шефа на олигархата се е активирал да прави совалки по западна Европа, значи положението със санкциите е доста сериозно! Новият проектозакон на американците е насочен ЛИЧНО към капиталите на олигарсите и на Путин персонално. Когато бъде приет, тези капитали предстои да бъдат замразени!

171

Троянски коне

преди 5 години

Могат да бъдат наричани ба лъци като нас, другите си гледат интересите и не се дупят на никой. С пожарникарче - толкова. Плащайте втора гражданска и гласувайте пак за по-малкото зло

170

Анонимен

преди 5 години

Всички западни инвеститори да се изтеглят от Русия и да бъде изключена от глобалната мрежа! Да си живеят там в калта .....с танковете и ракетите си.

169

Гражданин

преди 5 години

Пак негативизъм към Русия. Това е агресивна и лъжлива пропаганда насочена към нас - читателите. Тази журналистка няма ли най-после да публикува позитивен материал за Русия. Защото проемам всичко написано от нея като тенденционно и непрофесионално.

168

Морски

преди 5 години

Свобода за Мария Бутина!!!НЕ на американския фа,шизъм!!!

167

Анонимен

преди 5 години

Смрадливите и некултурни *** нямат място в цивилизована Европа!

166

До 182

преди 5 години

Като гледам кълват джендирски шаранчета

165

До 184

преди 5 години

За това ги канят в Европа. Ън тъй женду ?

164

Анонимен

преди 5 години

Чибурашките в сибир! Нямат място в Европа!

163

До 181

преди 5 години

Прав си. САЩ ще бъдат изолирани от останалия свят. С тях ще остане само Енглеско

162

Анонимен

преди 5 години

Амъ какво заглавие самооо ! Ааххъъуу ! Стръв за со ро сои дни шарани.