59

Марк Твен

преди 5 години

Наргилетата са вредн и и подлъгват децата. Хубаво е да се забранят. Увжаеми пушачи пушенето не е свобода на избор. Пушенето е зависимост също както при наркоманите. Вие не може да избирате, защото сте зависими от никотина. Никотина е наркотик. Уважавам свободния избор, но има закони които трябва да се спазват. Ако искате отново да сте свободни, просто спрете да пушите. Сега просто сте роби на тютюневата индустрия. Аз също бях, но като разбрах, че ме прецакват спрях да пуша. Сега съм свободен.

58

Анонимен

преди 5 години

Това означава че служителите от НАП са наясно кой е милионер и кой милиардер. И с тази информация нали се сещате колко могат да изкарат? Защо ги толерирате това е предпоставка за рекет поставяне на бизнеса на колене пред държавата. Имал си две лъжици и две вилица си започнал. Днес си къде.. Къде..! И ти се явяват Някакви шпиони където ще ти дишат във фирмата, парите, управлението и служителите. Това е рекет. Неглежиран рекет" извиват ръцете" на българския данъкоплатец. Разни канцеларски мишоци.

57

Анонимен

преди 5 години

Опитват се да създадат безвредна цигара и да избягат от акциза. Няма да стане. Ще пушите вреден катран. Скрихме вече данните за катран, за да не се плашите. Никой да не се измъква от вредата на пушенето.

56

Анонимен

преди 5 години

Прахосмукачките с воден филтър ще забраняват ли? А от какво се цапа водата във водния филтър, ако не пречиства? Здравното министерство да изпие една чаша вода от наргиле, щом е чиста.

55

Анонимен

преди 5 години

Аз не пуша,съпругът ми не пуши,у дома само синът пуши НО САМО В НЕГОВАТА СТАЯ И ТО ЗАСТАВА НА ПРОЗОРЕЦА,ЧАСОВЕ НАРЕД Е ОТВОРЕНО И КЪЩАТА НИ ВЪОБЩЕ НЕ МИРИШЕ НА ДИМ!Не ни е приятно че пуши,но да го убием ли,ТОВА КОЕТО СЕ ПОДГОТВЯ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ТОТАЛНА НАД ПУШАЧИТЕ!Още малко и ще ги обявите за престъпници достойни за концлагер СПРЕТЕ СЕ БЕ ОТКА-ЧАЛКИ.Вдигнете цените на цигарите И ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ ЖИВЕЯТ КАКТО ИСКАТ,ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР.Егати болшевиките фашисти,отивате твърде далеч.

54

jk

преди 5 години

Невероятно ! - още не са ми изтрили коментара !? - много съм обиден ...

53

БРАВО

преди 5 години

Подкрепям този Законопроект на МЗ , даже трябва да го надградят - да забранят и Алкохола в Кръчмите , може въобще и в България . Защо не ? Днес изтече Новина за Законопроект от Депутат - на Кучетата да се слага Памперс когато го разхождаш .

52

БеЗи

преди 5 години

Крайно време е да забранят нощните клубове, казината и аптеките, и малко се колебая дали цялото бяло братство безхаберни изнудвачи - рекламни феии на фармата ... но виж при счупване и апендицит трявба да има някой там. а да не забравим също така забрана за партиите и медиите, и леко полеко или ще се оправим или ще изчезнем най-накрая след толкова години в тая посока.

51

Анонимен

преди 5 години

До 32Явно половината са на държавна хранилика спуснати парашутисти шпионски. Ами хванете ги вижте ги кой си е сменил имената и на чий султан се каня. Защото ако работи за чужда страна значи са обществено опасни служители и застрашават живота и здравето на шефове на фирми техните служители. И освен това са опасни и за националната сигурност.

50

Анонимен

преди 5 години

Статистиката за жертвите на катастрофи в България показват че у нас коли карат много двуноги С ДУПКА В ГЛАВАТА.а тия които са измислили подобни дивотии БЕТОНИРАТ ТОВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ТРАГИЧНА КОНСТАТАЦИЯ!!!В т,н аквариуми СЕ ПУШИ И НЕ СЕ ПУШИ ВЪТРЕ В САМИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ИМАТЕ ПРАВО НА ИЗБОР!Какво означава да се пуши в парка може,АМИ АКО ВСИЧКИТЕ ОТ "АКВАРИУМА"ОТИДАТ В ПАРКА КАКВО ЩЕ ДИШАТ ДЕЦАТА ТАМ,ТОВА СА ХИЛЯДИ ХОРА НАВЕДНЪЖ!Такъв болшевизъм нямаше и при Бай Тошо,ПРЕКАЛИХТЕ МАМА ВИ ПРОСТА!!

49

Ани

преди 5 години

Най-добре да забранят и цигарите, ама няма да ги забранят нали:) а как биха повишили здравната култура...:)

48

Анонимен

преди 5 години

Те на Витошка живеят онези коракома и кашони те с банане.мазне..мазне.

47

Анонимен

преди 5 години

Сега харема ще фалира ;D

46

Край

преди 5 години

"хубаво".. и до там - каза чичето облизвайки пръстенца и завихряйки поредната порция салфетки над бара. А за невеЖите - има такса "фас" за заведенията, нещо като тази от преди "спокойсвие".

45

Супер

преди 5 години

Крайно време е да ги махнат тия цциггании включително и онези мазни и гнусни дюнери

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Борисов пуши кубински пури на стойност 300 лв. дневно. Ние не можем да му стъпим и на малкия му пръст както се казва. А той защо си купува кубински продукти, а не пуши от българските цигари нали много ги предлагат от ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 5 години

А скъпи пури каквито пуши другаря Борисов може ли? Между другото здравното министерство кога ще обясни защо един и същи лекарства са по-евтини в съседните ни страни, отколкото у нас? Мои съседи молят всеки познат, пътуващ да Румъния примерно да им носи лекарства, излиза им 2-3 пъти по евтино, отколкото в българските аптеки! Или това не е важно?!

42

Анонимен

преди 5 години

За всичко край,да забранят и в заведенията,баровте алкохола и всичко е точно

41

Анонимен

преди 5 години

До 21Ако пък и беше учил граматика...

40

21

преди 5 години

До тази възраст,до сега един път не съм пушил този отровен гаден дим,всъщност не пуша много хубаво е да се забранят като гледам всяко второ лапе е с това нещо на ръката си