54

Анонимен

преди 5 години

Тук доста се говори против ГМО. Някой от вас имали разумно обяснение защо то е вредно? Апропо, не съм от Монсанто. Лекар съм и нямам ни най-малка идея защо ГМО-то е вредно. Не го пише в нито една медицинска книга.Обяснете ми го простичко и разбираемо като на 6-годишно дете, моля!

53

Анонимен

преди 5 години

Спорта много помага да се неутрлизират ефектите на гмо! Затова скачайте и викайте: кой не скача е червен!

52

Анонимен

преди 5 години

В България е все едно дали ще се продават евтини синтетични 6okлyци, или гмо. И без това на около 3 милиона пенсионери не им остава повече от 10-15 години живот.

51

Анонимен

преди 5 години

Османлия, то е ясно за какво става дума! Но когато на някой чавка му изпие мозъка, и 200 часа филми да му пуснеш, той пак ще гласува за kpeтeни!

50

Ястреб Османлията

преди 5 години

Един от най-поучителните документални филми по тази тема е "The World According to Monsanto". Отделете си два часа да го изгледате, заслужава си.

49

Анонимен

преди 5 години

Ето затова харесвам демокрацията и ЕС! Сега като насеят гмо, познайте опрашването на съседните ниви с царевица как ще се случва!

48

Анонимен

преди 5 години

Честито.Бабата от Германия пак ни го наниза цяла Европа само и само да може да си продават колите с ниски мита в САЩ.

47

Анонимен

преди 5 години

До 44без пари им е излязло на монсанто , един "ишиас" от 1 бутилка ,беше достатъчен...затова хората със слабости са много удобни, лесни, леки за управление , а "горе" - всички имат слабости и един друг се държат "в шах" с тяхзатова и системата гледа всячески да си "отглежда" "слаби" хора - кой "коленичи" пред чашката, кой пред "бербудският триъгалник", кой пред изхода на дебелото черво, кой преди "иглата или линията", кой пред рулеката ...а кой пред Мамона ... но всички са зависими

46

Пешо

преди 5 години

Пак ще ни троват с *** тия ГО ВЕ ДА. После се чудим защо се разболяваме от болести дет преди 30 години не бяхме чували дори.

45

до Гео Милев

преди 5 години

Нощта ражда из мъртва утробавековната злоба на р0ба:своя пурпурен гняв -величав.

44

Анонимен

преди 5 години

До ined 41Нищо не казвате колко подкуп са платили от Монсанто на еврочиновниците за си пробута екскрементите на европейският пазар....без пари им е излязло на монсанто , един "ишиас" от 1 бутилка ,беше достатъчен

43

гео милев септември

преди 5 години

изпокъсаникалнигладнинавъсениизмършавели от трудзагрубели от жега и студуродливисакатикосматичернибосиизподранипростидивигневнибесни

42

Анонимен

преди 5 години

До ЕС-осовец 40ГМО-то е полезно за вашето здраве, който смята противното е извън партийната линия и съответно е враг на народа, ураааа!..кой ти разреши да говориш "от името на народа" ? ти пита ли народа, той даде ли ти картблаш да говориш "от негово име"?не само, че не говориш "от името на народа", ами даже няма да посмееш да отидеш , да "слезеш" при същият тоиза народ... ха си с"слязал", ха ...

41

ined

преди 5 години

Нищо не казвате колко подкуп са платили от Монсанто на еврочиновниците за си пробута екскрементите на европейският пазар.

40

ЕС-осовец

преди 5 години

ГМО-то е полезно за вашето здраве, който смята противното е извън партийната линия и съответно е враг на народа, ураааа!

39

men

преди 5 години

а в стола на монстанто пише "храната която сервираме тук не съдържа ГМО". какво ли пише по ресторантите където брикселските миндильофци плюскат и поркат до откат на наша сметка?

38

опси

преди 5 години

на ред 1 : "Европейската комисия даде разрешение 4 вида ГМО царевица и един сорт захарно цвекло"на ред 15 : "Еврокомисията е издала общо 28 разрешителни за ГМО царевица и 1 вид цвекло."сега 4 ГМО царевици или 28 ГМО, май май цели 28, на фона на вече 48 позволени - ураа, цели 76 ГМО царевици за Европейските офцъи!

37

обществена тайна

преди 5 години

В ЕС има позволени над 48 вида ГМО на царавеца, сега добоват още 4-ри, не знам защо има хора, дето си мислят, че ГМО в ЕС няма или не го ядат от години. Може би объркването идва от факта, че в България и още 2-3 държави има забраза за съденето на ГМО. Обаче, такава няма в нито една ЕС държава, от която вносяте храни, включително Румъния, където всичката царевица е ГМО...

36

Анонимен

преди 5 години

До Бате Гойко 34Не знам за вас, обаче на мен въобще не ми се яде нещо, което се казва DAS-59122-7.=а на мен въобще не ми се яде

35

Песимист

преди 5 години

Със и без ГМО ще ни претопят ангалите и ще изчезнем като народ и нация.