61

Ветеринар

преди 5 години

До Анонимен 51 Ваксини има но са забранени от ЕС, защото създават антитела , които от своя стране при консумация на месо и мляка стават антигени и довеждат до имунен отговор като алергени и поразяват черния драб при човека. Сега разбра ли анонимен 51 ? Едва ли.

60

Ветеринар

преди 5 години

Алоо, журналята.Д-р Дамян Илиев е ветеринар , а не инженер. Една година съм работир с него. Изключително еродирен човек с перфектен английски , немски и руски. Съвсем скоро получи награда като един от тримата най добри ветеринари в Европа.А вие плювачите какви еврапейски награди имате? Маскари неедни...

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Сега трябва да се обединим и спасим Странджа.То убуу дето хъсиш с лозунги, като партиен секретар на бкп, ама дай пример! Обедини се с раодата си и се заселвайте в Странджа! За спасението, де! Увличай масите!

58

Анонимен

преди 5 години

Колко струва една метилява коза ще я платя и заколя за цялата БСП на Нинова ще дам главата с рогата барабар

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Искат си ветернар.Искат! Безплатно!

56

Василев

преди 5 години

До АнонименЩе я платиш ли , преди да я заколиш!!!Защото всеки може да коли за чужда сметка, на масата сме първи, ама да плащаме сметките , нещо не ни върви някак си!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Болшевишки гейчета леваци да ви заколя една коза от тия дано се засити злобата ви

54

Анонимен

преди 5 години

Но защо не плащат за евтаназирано животно сума по пазарни цени. Докога ще затриват животновъдството. Дали пък някой няма интерес от тези убийства.

53

Анонимен

преди 5 години

И кравата Пенка е болна, но сърбите като я видяха е върнаха. И козите и овцете и те са без ветернари . Тази бабичка само с рев и цълувки по козите не върви.Искат си ветернар.

52

Анонимен

преди 5 години

ЕК забрани ваксинация на животните защото не могат да разграничат болно от здраво ваксинирано животно. Защото и в двете има едни и същи антитела. Друг е въпросът дали има и други начини да се установи дали животното е здраво или не. Но за по-лесно евро-бюрократите са готови да жертват пограничните райони за да запазят собствените си територии. Сега стана ли ви ясно защо ни приеха без да сме готови икономически за този съюз. Ние сме определени за буферна зона (за мигранти, вирусни зарази и др.)

51

Василев

преди 5 години

Хвърлят на българските животновъди жълти стотинки, това си е подигравка с неблагодарния тежък труд , да се отглеждат животни!!!Буда е велик!!!В България всичко става като се излезе на улицата и се протестира!!!Парите недостигат за нито една сфера!!!Важно е да има помощи,инвалидни пенсии и майчински за ***!!!Агент Бени Джарвис!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 5 години

До53 Характерно за комунИЗМА Е КОЛЕКТИВИЗМА , който е и в момента. НЯМА СИЛНА МЕСТНА ВЛАСТ,НЯМА РАЗВИТА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НА ФЕРМЕРИ И ЗЕМЕДЕЛЦИ.ИМА АРЕНДАТОРИ / колхозници/ и мафиоти в земеделието с пари на партии ДРС , БСП , АТАКА , ГЕРБ

49

Анонимен

преди 5 години

Странджа е определена за буферна зона в която ще се настаняват 150 000 бежанци.ГЕРБ провежда процес на насилствено обезлюдяване на тази свещена територия. Сега трябва да се обединим и спасим Странджа.

48

Анонимен

преди 5 години

Между другото, един въпрос упорито се подминава.За всички е ясно че чумaта е дошла от Турция!А КАК АДЖЕБА ЗАРАЗЕНИТЕ ТУРСКИ ЖИВОТНИ, СА МИНАЛИ ПРЕЗ "ВЕЛИКАТА СТЕНА" НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ???Винкел, Винкел, наядане нямаш

47

Анонимен

преди 5 години

Дойдоха от вас комунистите, защото вие умишлено ходите по селата и заразяване животни, за да нанасяте вреди на страната!

46

Анонимен

преди 5 години

Хахах, тука някакви пак плямпат за комунисти и не знам какви си! 30 години след комунизма, когато проблемите пред България са съвсем други, да търсиш комунисти, и да обвиняваш тях за всичко, е също толкова нелепо, колкото да обвиняваш последните султани от Османската империя!Антикомунизма беше модерен през 90 - те на миналия век. В днешно време изглежда малко като психично заболяване! Оценете какво значат 30 години, и елате в настоящето

45

Анонимен

преди 5 години

Това е провокация на БСП и Нинова, незабавно да се сезират всички отговорни органи в държавата и да започне разследване на случая, тия за власт няма да се спрат пред нищо, ще минат и през трупове на хора не само животни.

44

Анонимен

преди 5 години

И кво превантивни мерки да вземат, те да дойдат да ви ваксинират овцете щото вие селяците не сте го направили?

43

Анонимен

преди 5 години

Некадърниците в министерството са проспали проблема и сега панически избиват. Ако си гледаха работата и спазваха методическите указания,които са и в сайта на БАБХ за борба с чумата по дребните преживни животни и бяха взели превантивни мерки, щеше да има много малко жертви в сравнение с касапницата сега.

42

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е, че не са почнали и хората да избиват тия гербаджии.