167

174 до 176

преди 5 години

Цецо от Герб, с 8-те апартамента, ти ли си това ?Не искаш да облагат с данък апартаментите ти, нали?И да може да купуваш още и още, нали?нямате срама, ей !

166

Анонимен

преди 5 години

До 174Публична тайна е че имотите в гърция са по-евтини щото данъците са високи.==искаш да вземеш имотите на хората "по втория начин" ли? Да ги одереш ... ше им падне пердето, да знаеш!Заплатите са им по-големи "по инерция" от преди.. а "преди" бяха космически, защото Пасок , а след това и Новата демокрация закопа гърците с чудовищни заеми, от където и идваха тогава космическите заплати. Схемата "заем" срещу "заплата днес"- води по спирата надолу ... и гърците вече ядат дебелия!

165

Шофер

преди 5 години

A защо не се допитват до народа дали иска или не иска евра или някакви други чужди валути? Аз не искам! А някакви си там управляващи решили, че това било добре за мен...

164

Анонимен

преди 5 години

Преди да въведат еврото, трябва да вкарат европейските заплати и европейските данъци!Публична тайна е че имотите в гърция са по-евтини щото данъците са високи.а заплатите им са 2-3 пъти по големи.Ха наздраве

163

Анонимен

преди 5 години

А бе Бойко видя се вече че не ставаш за Премиер на България така и така стана дядо с втори внук Иван сега си подай Оставката и си гледай внуците да ти са живи и здрави остави държавата на кадърните и умни млади хора да я оправят ти си вече дядо и бая изкуфял от възрастта си предай управлението на страната на младите и кадърните хора още тази година

162

ПроСоТо

преди 5 години

До Пешоама ти си "Щастливото овчарче" ,пешко!..-САМО те е опарила медуза....А можеше спокойно да се удавиш...Е,тогава как щеше да ни "успокоиш"?

161

Пешо

преди 5 години

2 седмици бях в Италия на море. После 2 в гърция.През това време не съм виждал левчета, а само евро.С изключение, че ме "опари" една синя медуза други проблеми не съм имал.Та кво ви баламосват, че било страшно?

160

Анонимен

преди 5 години

До 133:Много се лъжеш.ако си мислиш,че работата е в "това правителство".Тя не е и в "тая партия".Гази ли те Партийната система,тя винаги ще ти поднася по една "нова партия",каквито "нови бяха" БСП,СДС,ДПС,че и царската партия,че и партията на Тиквата...И т.н!До безкрай рибите,наречени "народ",ще бъдат улавяни във въдиците на поредната партия!Защото Партийната система,филиал на Глобалната партийна система,филиал на Глобалната Мафия,ще си съществува и върти мелачката за смилане на "народи"!!

159

Берлин

преди 5 години

Какво евро, какви 5 лева?! Да се приключва с тоя валутен борд и БГ да потъва като камък. Вън от ЕС! Тунеядци, живеещи от нашите данъци.

158

Анонимен

преди 5 години

сега ви .. мамата

157

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо 164е ако нема какво да ти земат,как ще искат да ти го земат?...е как нЕма какво да вземат - цял апартамент... нали това са дали !? квото си дал, тва ше вземеш ... или някой е мислел, че като хвърля топчето във въртящата се рулетка, ще уцели ? Аз наистина им се чудя на акъла на лихварите, когато съзнателно раздават заеми, за които с много голяма степен на вероятност знаят, че не могат да бъдат изплатени още към момента на отпускането им! Голям хазарт ... от лакомия !

156

Анонимен

преди 5 години

Задава се краят на България - и еврото е готово за това!!!За първи път в лапите му,ще му падне държава освободена от ментгемето на "борд" и ошашавена от една дива инфлация в зоната на здрача,наречена "чакалня",ще приключи скоропостижно с недоразумението,наречено"българска държава" и "български народ"!После,овффчици да не кажете,че не сте предупредени,какво ви очаква?Бе-е-е!!!

155

Анонимен

преди 5 години

Как става така, че по този важен въпрос са се допитали до гражданите на Германия? Някой да ни каже НИЕ къде сме в тази схема? Как да уважаваш власт, която е на колене пред външните си покровители на всяка цена?

154

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен е ако нема какво да ти земат,как ще искат да ти го земат?..това м/у другото,"за спорта"..Обаче:-Недвижимата собственост,която ЗА КУРИОЗ у нас принадлежи на ПРЕОБЛАДАВАЩАТА част от българите, е трън в очите на "Искащите да притежават всичко"..Вероятно знаеш как стои въпроса със собствеността и живота ПОД НАЕМ .."по другите Обетовани земи"?Бедни сме /ИЗКЛЮЧВАМ "БАНДАТА СМУКАЧИ"!!/,но все има какво да се съдере от дрипата на българина..

153

Анонимен

преди 5 години

До 158Защо глупавата швейцария си къта франка??? С н-банки на глава от населението, а ние си даваме лева????!!!!...щото там живеят масоните и даже хитлер не е посмял да влезе в швейцария... швейцария е просто "друга планета"

152

БКП-КПСС-ТПК

преди 5 години

Какво евро? Рубли ни дайте, рублиииииии!

151

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо 156.Е няма да ти вземат парите,но ще ти вземат имотите....да го вземат ве , откога ги чакам ... ама за голямо учудване се оказва , че не го искат ...

150

Анонимен

преди 5 години

Това ще е края! Кой изплувал навън, изплувал!

149

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименми щот са ***!..Па си и немат техния Титан на мисълта и баща на швейцарската демокрация....ПОЖАРНАТА,пожарната им куца на тия!!!!!!!

148

Анонимен

преди 5 години

Защо глупавата швейцария си къта франка??? С н-банки на глава от населението, а ние си даваме лева????!!!!