104

Анонимен

преди 5 години

Корнело ТОВА С ЦЕНИТЕ НА ГАЗ,БЕНЗИН,НАФТА Е РЕЗУЛТАТ ОТ БРАТСКАТА ПОЛИТИКА НА БРАТУШКИТЕ ВИ КЪМ НАС И ВАШАТА ПРОДАЖНОСТ КЪМ МОСКВА-БСП/КОМУНИСТИ/,ГЕРБ.АТАКА."ВМРО".ДПС-КОЙ ОТ ВАС НЕ СЕ КЛАНЯ НА МОСКВА ЦИНИЧКЕ??КОЙ!!НЕ ЦИНИЧНО,ГНУСНО Е ДА СЕ НАРИЧАТЕ СОЦИАЛНА ПАРТИЯ КАТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ СТЕ МУЛТИМИЛИОНЕРИ "СОЦИАЛИСТИ"А ВСЪЩНОСТ ЦОЦИ-АЛИСТИ,ИДВА ОТ ЦОЦАНЕ КОРНЕЛО!!!АЙДЕ СИКТИР И НА ТЕБЕ И НА БОРИСОВ,И НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМ..ИНА!!

103

Анонимен

преди 5 години

Е ако ти си премиер сакън повишения няма да има аи сиктир бе

102

Валери

преди 5 години

Тази партия трябваше да бъде забранена още през1990г.Оставиха я и от тогава нанася само щети.

101

Анонимен

преди 5 години

Нинов защо не се обади на Шеломов да смъкне цената на газта?

100

Анонимен

преди 5 години

"Единствената лартия - Орешарски- която окървави мирна демонстрация."Аре уеко у уево бе, герберастче. Бате ти Боко нали наломи и той една мирна демонстрация? Или по-скоро три. Или не помним, щото не ни е в опорните точки...

99

Анонимен

преди 5 години

Определено е нужна диверсификация.

98

анонимен

преди 5 години

Права е Корнелия Нинова за цената на тока Но смятам ,че тя и неината партия ще свалят правителството на Герб.

97

Христо Ангелов

преди 5 години

Нинова като краде и приватизира мълчеше.Крайно време е тази партия която иска власта на всяка цена - дори и отново в коалиция с дпс да бъде забранена . ТЯ Е НАСЛЕДНИЦА НА КЪРВАВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА-СВЕТА НЕДЕЛЯ. Единствената лартия - Орешарски- която окървави мирна демонстрация.ТАЯда не се прави на майка ТЕРЕЗА а да си затвори устата

96

Един от Северозапада

преди 5 години

Дано да съм лош пророк, но когато свърши сезонната заетост, и когато сняг забръска, имам чувстото че гербаджиите ще ги гонят с камъни по улиците. Герб прави всичко възможно, да се самосвали от власт.Гаф след гаф, а Корнелия трябва да ги остави да се пържат няколко месеца в собствен сос.

95

резултаът е 1:1

преди 5 години

въпреки че руснаците вкараха два гола, резултаът е 1:1

94

Анонимен

преди 5 години

Вместо да теглите кредити за телефони аифони телевизри и конзоли изтеглете кредити за да станете независими от онзи дето говори на миеко и ви вдига цените на тока и парното. Преди 10 години вложих 7 000 лв. в собствен енергоизто4ник и станах независим от баба ви Гинка и онзи миекащия. Този енергоизто4ник се изплати няколко пъти. Вместо аз да плащам на мутрите за пренос и превоз на тока и дялово разпределение на порнажиите. Станете независими. Хората измислиха и произвеждат технологията за вас.

93

Anonim

преди 5 години

Da postigne uspeh BSP,nachelo triabva da e maj i ne gena. Bulgaria e patriarhalna strana.

92

мухахах

преди 5 години

ми скарай се на Путин ***!! Да нареди бърджи на Газпром да намали цената!! Ама ха!

91

Антиседераст

преди 5 години

*** народ = високи цени + пропаднала държава. Повече от коментарите го доказват.

90

k

преди 5 години

тая еврейска мър_ша *** .......крайно време е анти-Българската, юдо-масонската банда на евреина Соломон Паси да бъде унищожена !

89

Анонимен

преди 5 години

Като ми eскъпо ще ида на протест тази каква се явава с жалката си партия и защо смуче държвни пари да ми казва кое ми е скъпо и кое ми евтино .да връща партийната субсидия и да ходи да копа лук на село

88

Герберастът

преди 5 години

Обича да плаща за свободата и демокрацията. И още може да се увеличат цените. Така ще се чувства още по-европеец.

87

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРумънците тока им не е в ръцете на чехите и убиха комунистите както си трябва тия мимикрии да не ги продава тая, хората сами ще преценят кое им е скъпо кое не им е тая ненужна както и НС не ни е нужно тая е излишното звено между човека и ***.

86

БУНТАР

преди 5 години

НИНОВА ЗАСТАНИ ПРЕД НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ КАТО ЖАНА Д АРК И НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ СИСТИМА СЕ СМЕНЯ САМО ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ---ИСТОРИЧЕСКИ ЗАКОН А БСП ЗА МОМЕНТА Е *** НА БОРИСОВ

85

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Ами щом не искате Корнелия, ще плащате все по-скъп ток. Дръжте си Иван Иванов и Баце Банкянското Слънце.А в Румъния намаляват цената на тока ! Хи-хи-хи щото си немат Слънце !