44

Анонимен

преди 6 години

Хората в България се подиграваха на руснаците и при социализЪма ,и сега с още по-голям кеф. Голямата Северна ***...

43

Анонимен

преди 6 години

Ютуб не е чиста монета там е като фейсбук, който не го мързи пише новини анализи и тн...Родата ми са руснаци висчките ветерани от войната живеят добре бяха им отпуснати жилища кой където поиска !Пра баба ми примерно получи от държавата три имота в различни градове Москва, Калининград и Владивосток !Общо взето с голямо уважение се отнасят към тях !

42

Анонимен

преди 6 години

Хахаха...бащицата пак е разтягал локуми пред крепостните...

41

8===o

преди 6 години

До Анонимен 39Откъде ти е информацията? Защото току що погледнах в гласдор - началните учители взимат около 20к рубли , в отдалечените райони дори 10к. Дори университетските преподаватели радко стигат 50к.По-зле са и от българските учители.

40

Олег

преди 6 години

До Анонимен 32Що бе чадо? Аз не си спомням и през комунизма нормалните българи да харесваха СССР, освен проформа пред партията. Не виждам какво хубаво се е случило там, че да почне някой да ги харесва. Причината е, че повечето си спомнят колко лесно минаваше номера с вдигането на заплатата - ставаш партиен член, приказваш глупости и крадеш ли не крадеш. А сега трябва често и акъл.

39

Само САЩ

преди 6 години

до къде сме ние,ти си като зелените човечета, живееш в някаква паралелна реалност, момче!

38

Анонимен

преди 6 години

стига с този *** скрипал. той е издал около 10 агенти на руснаците на запад които отиват в затвора. Сега след 10 години някой от тях пуснат на свобода като този пелов от ботевград е решил да си отмъсти . какво има за неразбиране а и руснаците си мълчат да видят докъде ще стигне английската глупост.

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

36

до:41

преди 6 години

Мразете!!! Дано един ден живеете по-добре!!!

35

Къде сме ние?

преди 6 години

За предпочитане е Русия на Владимир,отколкото България на Елцин(или Бой Бор)!Само Путин и Кастро могат да издържат толкова реч(:+Пълния провал на демокрацията и "пазарната икономика",докарват в ЕС осеменители от третия свят.Провала на "Американския модел", докара на власт един от психодиспансера.Страни като Китай, Индия, Корея, Русия с алтернативен вид икономика са владетелите на света, нищо че средностатистически населението им живее по-зле от нас.Да, ама това е за сега...А утре?

34

Анонимен

преди 6 години

Учителската заплата в Русия е около 60 хил рубли, това са около 1000 долара. Нашите учители може само да мечтаят за такава заплата. А като се вземе под внимание цените на газта, жилища, храни, застраховки, здравеопазване в Русия тази заплата се равнява на 4 хил долара в САЩ, даже там учителите не взимат такива заплати.

33

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик лидер.

32

Анонимен

преди 6 години

От газ минаха на течност,а от течност изглежда на прахчета каквито наверно са им дали естествено или неестествено,но те понеже не се нуждаели им дошло като предозировка,че както се разхождали им прилошало та взели и поседнали,за да не паднат и така припаднали,че едва ги свестили първоначално за да ги лекуват с курс на лечение.

31

Анонимен

преди 6 години

Абе хора вие не сте в ред...толкова лично отношение към човек, който не познавате и най-вероятно никога няма да срещнете, оформено чрез медиите при това, ХИЧ НЕ Е ДОБЪР ПРИЗНАК за психическото ви здраве, а какво да говорим за равнището на интелигентност...

30

Анонимен

преди 6 години

Дори и Чък Норис би се озорил да победи стена на тенис. Но за Путин това не е проблем.

29

Анонимен

преди 6 години

Русия се развива и върви напред, ЕС се разпада и затъва в кризи.

28

Анонимен

преди 6 години

Безсилната злоба срещу Путин и Русия която лъха от част от коментарите предизвиква само смях и съжаление.

27

До Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Извършителя е Александър Петрунько, а съучастникът му е Алексей Кулаков. Но по-важното е, че имат връзки с управляващите и полицията и се чувстват ненаказуеми. В джуджеландия е така.

26

Олег

преди 6 години

До Много ясноЧак за отрвата едва ли. По-скоро са искали да го изненадат приятно и са се оакали както обикновено. Той просто се е съгласил да го изненадват приятно с трупове.

25

8===о

преди 6 години

путин знае и може всичко.Само не знае как да си оправи икономиката и жизненият стандарт на изтрезвителя наречен руска федерация.