24

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли вече че няма да има никакви потоци ни Южен ни Турски ни Северен ?Колкото построиха Белене за 35 години толкова ще построят и потоците.Строили са когато бяха СССР ! - сега освен о ткачалки нищо друго не създават.

23

БСП са гад.ини

преди 6 години

Няма по-*** партийка от БСП. И на бялото ще кажат, че е червено.

22

истина

преди 6 години

Нинова ,защо си мислиш,че говориш от името на народа.Народа не може да ви търпи,недоволството е към целия парламент(ГЕРБ,БСП,ДПС,НАЦИОНАЛИСТИ).Това е възможно най-комунистическо-бандитския парламент.Не си мисли,че ще сте вечни,ТЕАТЪРА,който го играете е пред финал.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"... и ако бях на Бойко щях да го плесна зад врата и да му набия едно коляно ..."---Абе, ти за Дянков ли се имаш, или за Плювналиев? :)Те, двамата така се заканваха. Копираш, внимавай с авторските права! :)

20

К

преди 6 години

Президента е прав, искаме директна тръба през Черно море за БГ, а не Турски и незнам какъв си поток! А някой си да ни врътне кранчето,както му скимне...вече гледахме шоуто и как ни спираха газа в Украйна

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11"... Гербер се утвърди като нарицателно на първосигнален."---Ама, гербер от "първосигнален" няма да се засегне. Трябва преди това да му се обясни какво значи думичката.

18

Анонимен

преди 6 години

Най - големия престъпник в света е това еврейско джудже ... и ако бях на Бойко щях да го плесна зад врата и да му набия едно коляно ... доказан масов убиец и мародер... син на Мария Ивановна Шеломова ! Агент на КГБ с най - малко 50 доказани убийства на невинни жени и деца докато официално е бил служител там ! *** !

17

НИНОВА

преди 6 години

крайно време е да му покажеш по мъжки на ТОВА МЕКОТЕЛО кой е мъжа

16

Анонимен

преди 6 години

Нинова, тебе никой не те брои. ББ като ти подаде ръка ти се направи на голямата шефка, а сега искаш да ти дава отчет. ББ дава отчети на когото трябва. Ти за това не бери грижа. Гледай си миризливата *** на какво прилича и вземи да станеш истинска опозиция, а не да лаеш като квартално псе.

15

ПУТИН

преди 6 години

го постави на място, като почна да фъфли за "големия брат"

14

TOЯ Е ЗА ЗАТВОРА

преди 6 години

обаче това е МАЛКО за злините , които причини

13

ТОЯ ПАК ЗА ЕВРОПА

преди 6 години

мисли. Западните Балкани, газ за ЕС... Само за нас българите няма КОЙ

12

ББ БАБАИТА ОТ БАНКЯ

преди 6 години

и да целува ръка на ПУТИН вече влака замина. За ТУРЦИЯ...

11

Анонимен

преди 6 години

8, ясно е, че ключовата дума тук е "Транзит". Иди0тите ще транзитират руски газ от Турция за ЕС. А преди 4 години руснаците ни предлагаха да бъдем главната южна врата на Европа за руския газ. Не улавяш разликата, защото си боков фен. Гербер се утвърди като нарицателно на първосигнален.

10

Анонимен

преди 6 години

Баце, кажи поне какво ти дадоха да ядеш там. Имаше ли "първо" "второ" "трето"? Уважиха ли те хората с две "втори"??

9

Пешко

преди 6 години

Гоце дали е изокал и той нещо за патоци и аеци, шлемове там

8

Анонимен

преди 6 години

Транзитът минава през България, Сърбия, Унгария. Какво не е ясно? Руснакът и турчинът са дали съгласие. Хванахме последния влак за Европа. Сегашната тръбата за Турция ще пренася газ в обратна посока. Толкова засега.

7

Анонимен

преди 6 години

Така е. И за българският народ е по-важно да се извини на българския народ за пропуснатите ползи и за потъпканите национални интереси на България.Оставка!!! И разследване за нанесени вреди.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво баце! Разходил си прани *** до Москва поне.

5

Пешко

преди 6 години

Тия от БСП и останалата саветофилска дружина са психопати - немедленно квикнаха Белене, Патока, не знам си кво, като кучетата на Павлов са