10

Анонимен

преди 6 години

Тоя случай го чета за 10-ти път, вече е време нещо ново да пуснете. А тоя баща да вика "ура", че живее в София и все пак са излекували детето му. Ако беше в провинцията и да даде 30лв. няма кой да го прегледа.

9

Анонимен

преди 6 години

Тоест, ако припадна през 5 минути, а някой ми открадне портмонето, лекарите няма да ме прегледат, зщаити не мога да си платя ?

8

Митев

преди 6 години

Значи му свиди да даде 30 лв. за детето си?! За цигари и алкохол колко дава? Ако вкара бричката си в сервиз ще даде и 300 и то-с благодарност!!! Всъщност с направление от ОПЛ на другият ден ще му е бесплатен прегледа. Отитът не е спешно състояние. Самият факт, че детето не е в болница значи няма спешност. *** и Пульо се мъкне в Пирогов или звъни на Спешка за глупости и после: ама няма линейки, чакаме пред кабинета.Чакате защото някой е решил, че умира защото е препил или нещо друго

7

Анонимен

преди 6 години

с последното повишение на минималната вноската за здравни стана 20 лв :)

6

Анонимен

преди 6 години

С 18 лева здравни вноски толкоз.

5

ля ля

преди 6 години

вижте за децата всичките неща трябва да са без пари! пък вие си говорете квото щете - щом помпат вече и докторите значи на къде се е запътила държавицата ни //////?

4

Анонимен

преди 6 години

Ако отиде на сервиз да смени някоя джаджа ще даде за тройшката си и 100 лв., а за здравето на детето си не му се дават 30 лв. Навсякъде се плаща в Европа дори и спешната помощ и линейката също.

3

Анонимен

преди 6 години

Да Ви напомня, че комунизма приключи И по Ваше героично настояване, скачане из площада и демократични аплодисменти! Ще плащате! Край на Андрешко и тарикатите!

2

Анонимен

преди 6 години

Ти чакал ли си в Германия ..пред спешните центрове се чака минимум 8 часа,дават ти час за ядреномагнитен резонанс минимум след 3седмици,за специалист с направление след 2седмици,много араби и др.пълнят листите за прегледите

1

А частните

преди 6 години

Частниците - чакаш два - пет дни, и 50 лв. за 1 мин. преглед.Държавната влизаш веднага и 30 лв.Предпочитам да отида в ИСУЛ отколкото да пълня джоба на частните крадльовци, които са финансирани от НЗОК - моите пари, нямат условия, апаратура,мизерни кабинетчета, преглеждат хората на конвейр, укриват доходи, масово грешни диагнози,.Сле като Токуда стана турска, се лекувам в Германия.