10

Чудя се

преди 6 години

Защо ли е това квичене на либерастки медии около Путин,след като в същото време твърдят,че Русия е незначителна,бедна и слаба държава,която ще се разпадне скоро!?Какъв е тоя страх и ужас?Или не вярват на собствените си думи,ха-ха?Впрочем,през 2014г когато започна откритата война срещу Русия(скритата не е спирала),се тръбеше,че падането и е въпрос на месеци,а Путин е смъртно болен!Е след 4г и тая лъжа умря.Дето се вика-чакат го да умира(Путин),той още деца прави(на Кабаева).Еми бая ще почакат.

9

Анонимен

преди 6 години

Време е да бъде предаден на Трибунала в Хага - много престъпления му се събраха !

8

Анонимен

преди 6 години

Като е планирана срещата и не е спешна, да я отложат за есента.Да, ама не. Путин сега го привиква и дата му е определил, че графикът му е претоварен - веце всички евролидери се изредиха да му се кланят.

7

До N 5

преди 6 години

Ами той Боко затуй отива при Путин - да го пита колко още време ще е бг принц.

6

ужас

преди 6 години

Представете си какво щеше да стане с света ако Путин не беше на чело на Русия и не се противопоставяше на агресорите и терористите от САЩ?Мрак,мизерия,реки от кръв и край на човечеството.

5

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте писали за путин. Кажете колко време остава да царува боко тиквата. Как от пожарникар стана цар на България. На Такава кариера и путин може да завижда. България е продадена от боко. Безсрамие.

4

УЖ ИМАЛО САНКЦИИ

преди 6 години

В ПУТИН Е БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПА, ЗАТОВА И МЕРКЕЛ И МАКРОН ПОСТОЯННО СТЪРЧАТ ПРЕД ВРАТАТА НА КАБИНЕТА МУ.ЗА ЕДИН МЕСЕЦ МАКРОН ДВА ПЪТИ ХОДИ ТАМ. И ЗАВЕДЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 150 ГОЛЕМИ ФРЕНСКИ ФИРМИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ В С.-ПЕТЕРБУРГ. И ТАМ Е ПЪЛНО С АВСТРИЙЦИ, ГЕРМАНЦИ, ЯПОНЦЕ И ПР. КОИТО ИСКАТ ДА ТЪРГУВАТ.

3

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

*** определят Путинягата, ту като пожизнен ЦАР, ту като велик ИМПЕРАТОР, те още живеят дълбоко назад в миналото. Не виждат кремльовският си гАсутар, взели да наричат Меркел с епитети. Айде на люцерната!

2

сс

преди 6 години

Той ще държи лостовете на властта, американците ще му държат...чадъра.

1

Пожизнен Цар?!

преди 6 години

Е,щом Бог е Решил...