25

24

преди 6 години

Пресили се, емоционално ли си засегнат или си си такъв? Пий си хапа и почивай, слънце грее...

24

Анонимен

преди 6 години

Че кой ти пие вода бе, братко!? Д-р Радева е забранила.

23

Анонимен

преди 6 години

Какво се чудите бе хора? Лъжи,саботажи,измислици и атентати -това е идеологията на комунистите.Само пушки ,пищови и бомби са им в главата и по всякакъв начин да се громи класовият враг.Вижте им паметниците ,все въоръжени и агресивни хора са ,,героите" им.Таско е живото олицетворение на наглият ,лъжлив комунист и това което е извършил във една нормална държава е подсъдно.Димо

22

Анонимен

преди 6 години

Таско си знае, че не могат да го осъдят, защото си е невменяем по природа и затова говори каквото си иска.

21

таню скариди

преди 6 години

драги ми читатели на този сайт благодаря ви за вдигането на трафика мута чичо таско просто иска да вдигне приходите на една минерална марка вода къде се държи от една назначена мутра нищо лично просто става дума за пари и приходи просто бизнес...а и да не забравите да си купите от магазина тази марка минерална вода ви е си знаете коя е да не пиете от чешмата че да не се отровите то от друго няма от какво да се умре само от замърсена вода се мре от нищо друго хайде торбите и към магазина за вода

20

Анонимен

преди 6 години

Хлорта е полезна срещу камъни в бъбреците.

19

големия Рон

преди 6 години

значи пийте мляко от кокос много е здравословно едни тъмни надарени батковци къде ги дават в едни филми за възрастни може да ви снабдят с него ама е голяма опашка.....хайде и аз да се включа в безмислените коментари за да вдигам трафика на този сайт и аз барабар петко с мъжете...мъжете са троловете от сайта къде всяват омраза с цел висока посещаемост в този сайт техните глупости не се трият а петко съм аз където ще ми изтрият коментара в този сайт защото пиша неудобно...цялата работа е факе нюз

18

Бапх

преди 6 години

Водата е безопасна също като храните в супермаркетите.

17

Анонимен

преди 6 години

Хибридна война.......................враговете на България не спят...............нищо чудно да натровят водата в големите градове...............за бога, братя и сестри, не пийте вода от чешмите!!

16

Анонимен

преди 6 години

Неска бех на искарО и поснах една вода у гьолО та моа га кажа че всичко столичанин пиат моата пекниа! Наздраве!

15

Анонимен

преди 6 години

До Строго секретноБрат, ходи се прегледай.Ако ти дадат жълта книжка, отиди на Позитано 20 и кандидатсвай за място в ЦК на БКП-то.

14

шматка

преди 6 години

Помните ли навремето Ку-Ку и историята с АЕЦ Козлодуй.Тогава спряха предаването.Приказките на Таско по невинни ли са.Нещастниците от БСП пред нищо няма да се спрат за да докопат власта.Готови са на откровен тероризъм за това.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 1ти също

12

Строго секретно

преди 6 години

В цяла България водата е замърсена. Въздуха също е наситен със финни прахови чатици, азотни окиси и тежки метали. А за храната всички знаем че е отровна. В месото има хормони и антибиотици, зеленчуците са ГМО и са наситени със пестициди и нитрати. В хляба има киселини и бактерии, а всички запечатани храни са пълни със консерванти и подобрители.На всичкото отгоре през последните години се наблюдават завишени нива на радиационния фон. Затова България е на първите места по смъртност от рак.

11

Анонимен

преди 6 години

Водата е годна за пиене, но...Лично не пия от чешмата, защото така са ми казали доктори и то не вчера.За готвене я използвам, защото все пак се преварява. А лекари са ми казали ако пия софийска вода да е преварена.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега ако сме нормална държава този Таско ще си отлежи в затвора. Крайно време е българите да започнат да гледат малко по-критично на това, което четат и като видят очевидно фалшива новина като тази, да могат да я различат.

9

Владислав

преди 6 години

Водата мирише гадно-факт. Как може да се доверим на думите на ръководството на Софийска вода, които трудно биха признали грешка. А и как да се надяваме на техните резултати от пробите. Няма ли независими контролни органи?

8

шматка

преди 6 години

А че такъв призив с цел създаване на паника сред населението е тероризъм нито дума.Защо Таско не е задържан за тероризъм.

7

Бау

преди 6 години

Според информатора обаче службите мълчали, "за да не се изложат пред европейците".Само като е прочел това и е трябвало да разбере, че го лъжат.... Маааалко по-голяма излагация, уволнение и съд би било да изтровят софиянци. Ама Таско е глуповат. Защо е депутат е "мистерия".

6

вчера

преди 6 години

Водата от чешмата действително миришеше.