47

Анонимен

преди 6 години

Тия пък ве едно са там заради заплатите. Те от далаверите и злоупотребата с власт си докарват 20 пъти повече от заплатите си.

46

Който се е уредил

преди 6 години

на жълтите павета, няма какво да го мислим.Като почнеш от ларгото, кеф ти президентство, кеф ти Министерски съвет, кеф ти сградата на ЦУМ - там сега има офиси;после банка;после дворецът, в него аристократите, разбиращи от изобразително изкуство /или поне те така твърдят/ и миропомазани от БАН; наоколо още няколко БАН-ски институтчета и музеи в други стари сгради;после всевъзможни офиси и заведения,после централата на БАН;после Народното събрание;скъп хотел и т.н.Все дебело..сер..к..овци.

45

Анонимен

преди 6 години

Евтин популизъм е да се харчат средства за градинки със сини и жълти лаленца в чест на европредседателството и Павлова да си прави селфи в жълто - син костюм!!! С тези излишни пари, можеше да се погрижат за инвалидите.

44

Какооо, не знаеш

преди 6 години

как се почива в БАН - централата му е на същия площад, където е и Нар. събрание!Как се "работи" там:Някои са на пълен работен ден, но се точат до 10.00 ч. и си тръгват към 15.00-15.30 ч.Други, уж и те са на пълен раб.ден, но още преди обед се изсулват, под претекст, че имат работа в някоя библиотека или архив, или ще четат лекция.В много институти се ходи на работа само във вторник следобед.Някои решиха да ходят в институтите си само веднъж месечно и сега действат това да се узакони!

43

Анонимен

преди 6 години

А беше толкова просто и лесно! Трябваше само да подкрепят референдума на Слави. Но тогава пак излъгаха народа. Сега пък ние не им вярваме!

42

Анонимен

преди 6 години

То би било истинско чудо, ако си намалят заплатите и почивките тези НЕнародни представители!

41

Анонимен

преди 6 години

Истинският народен представител се избира, за да решава и намалява проблемите на хората и може да бъде със символично заплащане, а не да се чуди колко милиона и милиарда да открадне от републиканския бюджет, като излъже, че има извънбюджетни средства! Ако има такива, те трябва да се насочват в разкриване на работни места с прилични заплати, здравно и социално осигурявяне на хората, образование, и безплатно лечение на нуждаещите се.

40

Гробокопач

преди 6 години

Мама Цеца, рече, че дупетатът, не е като обикновеният човек, той е нещо повече от това, с което тя на практика, легитимира реалността на олигархичният модел. В тоя ред на мисли, опитът на Корнелия за редакция на този модел е в идеята да бъде ограничен неговият абсолютизъм. Не, че дупетатът разчита на едната заплата, но все пак, той се води "народен представител". А реално, не е така.

39

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАколко да е бясна, каза Минко, ергенин, и мълчаливо започна да лепи с каноконлит накрайник за перфоратор върху вибратор, закупен от магазин за конфискувани стоки.

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЗащо ми слагате толкова минуси... - попитах само кой е номиниран за Европейска личност... - да не би Нинова да е номинирана...

37

Клара

преди 6 години

Те и в парламента са си в непрекъсната отпуска. Все намират злободневни теми да дъвчат, да минава времето в забава. Пък за нещо съществено -ако остане време. На обяд в барчето на кюфтенца и сладки приказки и- ето работното време свършило неусетно. Да са живи и здрави!!!

36

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Прави впечатление, че през ден, през два излизат заглавия в пресата от рода на: "Нинова е бясна", "Нинова скочи"... - и тук му е мястото да попитам не е ли време тая разбесняла се женсшчина да си направи изследвания за бяс... - може пък наистина да е бясна...

35

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

съвременната политическа система кара хората без очила и шапка от станиол да се сетят колко пари на бюджета биха се спестили, съответно дадени за здраве и социално слаби, ако начело на страната беше монарх, а управлява правителство, назначено от царя.

34

Анонимен

преди 6 години

Много са на брой и депутати, и министри, и държавна администрация навсякъде! Поне наполовина трябва да се съкратят! Фирми, проекти, инвестции, институции - всичко е тяхно и работи за тях, затова не се учудвайте, че заплатите са такива и липсва тотално социална политика.

33

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Още когато не позволи на Деница Златева да заеме важен пост в правителството на Борисов 3... - стана ясно, че Нинова защитава тяснопартийни интереси и въобще не я е грижа за държавата... - и става бясна от всеки нов успех на ПП ГЕРБ...

32

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Догодина... - Нобелова награда за мир...

31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Европейска личност на годината... - кой е номинираният...

30

Анонимен

преди 6 години

г.рберасти вие се срам и позор за пред света

29

Анонимен

преди 6 години

Политици скачат да не изпуснат окрадените от народа пари, а народът скача от високи сгради и балкони, защото е излъган, унижен и ограбен от същите тези политици в продължение на 30 години...

28

Суверен

преди 6 години

Еври популизъм бе задържането на единственния кмет на софия който не е от герб. Цветанов не можа да преживее че не успя да сложи за кмет оная *** от овча купел но от герб. И сперта най-лошия сериал но типично в негов физкултурен стил. Така че продължавайте да гласувате за герб