87

Анонимен

преди 6 години

GOLEMI LAJI, KAK DA IM VIARVACH NA TEZI BOKLUCI.

86

Анонимен

преди 6 години

МИ- 5/ 6 да излязат и да кажат най- накрая с какъв газ са отровили агента си Скрипал- течен, газообразен, твърдо вещество!Разбра се, че Русия не е замесена в случая, нито Асад в хим. атака в Дума!При Скрипал са замесени МИ- 5/ 6, в Дума " белите каски на Сорос"!На МИ- 5/ 6 и Сорос са им нужни конфликт между САЩ, ЕС и Русия, Китай!Англичаните да си върнат позициите колониалните позиции, а клановете на Буш, Клинтън и финансовите спекуланти либералния глобализъм, а Сорос да вкара араби в ЕС

85

Анонимен

преди 6 години

Той и Садам беше производитл на хим. оръжие, а после мънкаха всеки поотделно, че сгазили лука... Оказа се, че Садам произвежда петрол...Пълен цирк за единия петрол и НИЩО ДРУГО.

84

Анонимен

преди 6 години

Там са пръснали дръжката на вратата и е заразен половин град, а в Сирия бомбардираха складове с химическо оръжие - ако е така, там докъде е стигнала заразата?

83

мдаааа

преди 6 години

До Victimized 44И преди съм писал по темата Ето истината Англиските учени са мнооооооооого умни учени и са изобретили устройство като термометъра , слагаш го и за секунди ти показва , защо е припаднал даден човек ,Дали сърцето , мозъка , отрова и т,н. .Ако е отрова - веднага казва каква , и какви са антидотите А болниците са много напреднали там - имат антидоти за всички отрови - известни и неизвестни , също и дежурни екипи нонстоп за биологични , ядрени , или химически атаки

82

Анонимен

преди 6 години

Последно газ ли е или течност? Питайте ми-6, консултирайте се с тях и излезте с единна лъжа по въпроса. Иначе си е чисто надлъгване...

81

БравонаПутин и Тръмп

преди 6 години

Тръмп се опитва да разчисти ш.о.р.о.ш.к.и.т.е и тези на клановете Буш, Клинтън съветници в администрацията, разузнаването и армията!Всички те, заедно с избягалата от ЕС- Англия се опитват да вкарат Тръмп и ЕС в война с Русия, Китай!Използваха фалшиви обвинения срещу Русия за Скрипал и фалшиви платени клипове от С.о.о.р.о.с на " белите каски, пръскащи с маркучи" за да вкарат Тръмп, ЕС във война срещу Русия!Добре, че Путин запази хладнокръвие, Тръмп и той се опита да минимализира щетите!

80

Анонимен

преди 6 години

Измислици и половина. Нямат нищо в ръцете си, с което да докажат вина на Русия. Вместо това се опитват да вменят вина на Русия. Абсолютен блъф и фиаско. Ако имаха, досега щяха да го покажат.А те имат ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.

79

КАКВА НАГЛОСТ...

преди 6 години

не каква комунистическа извратена наглост! Платените драскачи в защита на Русия преминаха и с двата крака червената линия! Самият факг, че англичаните правят всичко възможно да спасят Скрипал и дъщеря му премахва от тях всякакво подозрение на замесени в този случай! Спасяването на Скрипалови е най-лошата новина за истинските извършители. Никой не се съмнява кои и откъде са те.

78

ахаха - течен

преди 6 години

ама нали беше гел ????те тези англосаксони вярват ли си на измислиците !!!!

77

Разкол в ЕС

преди 6 години

Англичаните и американските либерали се опитват да създадат конфликт между САЩ, ЕС, Китай и Русия!Отравянето на Скрипал от английските спецслужби с BZ( швейцарска лаборатория го доказа), след това фалшивия клип на " белите каски на шорош за хим. оръжие на Асад"!Чиновнците в ЕС близки до Сорос и финансовите спекуланти, които следваха указанията на Сорос за заселване на араби в Европа, всички те подкрепиха фалшивия клип на " белите каски на шорош"! Затова Сорос праща протестъри срещу Орбан!

76

Анонимен

преди 6 години

Защо просто не сринат Солсбъри до основи и да евакуират хората оттам.

75

Анонимен

преди 6 години

След някое време ще ги изкарат пред хората с нааканите си *** и ще мънкат как било грешка да се обстрелва Сирия. Те и за санкциите много дрънкаха, ама май криви им излязоха сметките в тефтера...

74

Анонимен

преди 6 години

Съобщиха, че Тръмп е уволнил доста хора от разузнаването, съветници, държавен секретар- дали не е свързано със случая Скрипал, опитват се да го дискредитрат! Много е вероятно, " белите каски, които пръскаха с маркучи " са финансирани от Сорос, а Тръмп не му е фен! Опитват се с фалшиви провокации и англичаните и американските *** да вкарат Тръмп във война с Русия и Китай!Англичаните, като плъхове избягаха от ЕС, сега използват провокации за да увлекат САЩ, Русия, Китай, ЕС в конфликт!

73

Анонимен

преди 6 години

Никой не говори, че в британския парламент се надига бунт заради едноличното решение на мей да удари Сирия. Вътрешните проблеми на острова и краварника се замазват външно с кал, но при първият дъжд лъсват пролуките. Шушумиги и мишоци.

72

Развеселен

преди 6 години

До Анонимен 72Много ме разсмя, благодаря ти!

71

Анонимен

преди 6 години

Съобщиха,че Путин е уволнил десетина генерала,дали е свързано със случая?

70

Анонимен

преди 6 години

Течен е мозъкът на баба тереза, станал е на боза от големи дози демокрация.

69

Анонимен

преди 6 години

Англичаните засмукаха тиня с " Новичока"!Швейцарците установиха следи от BZ- отровен газ, произвеждан от англосаксите при отравянето на Скрипал!Въпреки медийната цензура и англосаксонската политкоректна диктатура, има много независими медии, освен англосаксонските( между тях също има независими, ноте не са корпоративни или с регистрации в англосакските офшорни зони, дето наркотрафикантите и корупционерите перат парите си)

68

Анонимен

преди 6 години

Колхозниците с yшанки много я объркаха с тия Скрипал. Ще перат пешкира на това престъпление поне още 20 години.