34

До 34

преди 6 години

Всички сте едни и същи ***Стоян Динков

33

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен 15Ами с Божията помощ... почакай, ще видиш...

32

8===о

преди 6 години

Руски опит за преврат в Черна Гора,в България руснаци изкупуват по черноморието де що видят имот с нисколихвени държавни заеми, Сърбия на руска каишка и с руски военни бази, Груйо в Македония е просто поредната руска мафиотска марионетка,Босна и тя не знае къде е .Но най-наведен посока кремъл си остава наш Бойко.

31

putin

преди 6 години

Допустимо ли е един исторически момент, в който не са участвали българи и който по същество е подписване на договор между две чужди държави да бъде национален празник на България?

30

Анонимен

преди 6 години

Русия помогна на балканските народи да се освободят ...Да, затова сега балканските народи са в дъното на всякакви класации. Впрочем такова е положението на всички народи "освободени" от Русия.1269

29

Анонимен

преди 6 години

Ха ха, кутевчета и атакисчета рамо до рамо бълват дивития по форумите. Нито една държава дето се е прегърнала с руснаците не е прокопсала. От цялата работа ще намажат македонци и сърби, че ще ги ввземат в евро-съюза по бързата процедура. (То там и русофилите им са по чиртави, та бързо ще ни задминат във всяко едно отношение)

28

putin

преди 6 години

България е единствената страна в света, която има за национален празник деня на своята окупация от Русия.

27

Анонимен

преди 6 години

Световна война?Глупости с които някои режими плашат населението за да ги държат в подчинение.

26

Анонимен

преди 6 години

До22 ПРОСТО Казано, /не е коректно оловото да те удари в гърба и то да ти излезе от земляка.

25

дядомраз

преди 6 години

Русия помогна на балканските народи да се освободят и заради това винаги е била и ще бъде на почит и уважение тук. И не е нужно да прави каквото и да било. Тя го е сторила отдавна.

24

Анонимен

преди 6 години

При евентуална 3-та световна война мисля да избягам в някой остров извън цивилизацията....При евентуална световна няма да има място наречено цивилизация... така, че където и да се намираш ще си извън нея. Напразно ще биеш път до острова

23

Анонимен

преди 6 години

Балканите се намират дефакто в студена гражданска война. Народите, които живеят тук, са омерзени както от политиката, провеждана от собствените им управници, така и от тази, налагана от външни сили. По-скоро може да се каже, че има заинтересовани Балканите да се превърнат отново в гореща точка, за да не им припари на тях самите.

22

Анонимен

преди 6 години

Ама ти сега си мислиш, че си в цивилизацията ли?

21

Анонимен

преди 6 години

Според някои хора, било то проруски или про не знам си как настроени западните балкани щели да пострадат от влизане в ЕС. Абе хора вие ходили ли сте в Македония, Албания, Босна,Косово...Там безработицата е между 15 и 45 %, хората не мрънкат ,че в малките населени места заплатите не са високи или работата била безперспективна както е у нас.Там изобщо няма работа, ако някой се хване на нещо сериозно вика ура..Та къде точно ще им се стъжни живота,ако влязът в най-богатия пазар в света.

20

до Да

преди 6 години

Дай да сме двама :) . Кой е този остров и как ше стигнеш до него - с гребане ли? Аз мислих да се зарова в дедовата къща в Балкана, те ми направиха американска база на 2 км...

19

Да

преди 6 години

При евентуална 3-та световна война мисля да избягам в някой остров извън цивилизацията

18

Анонимен

преди 6 години

Нямам представа какво искаш да кажеш, пък и коректността е дефакто информиран избор.Пр положение, че не си информиран е трудно да бъдеш коректен. Английския не знам също от каква полза ти е, аз говоря добре 5 езика + 2 сносно. Чета преса и от двата лагера и пак доколко е коректна дадена статия, мнение, решение е трудно да се прецени. Балканите все още имат инстинкт за самосъхранение, защото кървяха преди 25 години. Човешкият живот е 9 ст в олово. И съседите го видяха

17

Анонимен

преди 6 години

хайде хвалещите САЩ да хващат пушките , нато има нужда от пушечно месо !

16

Анонимен

преди 6 години

До истина еИнтересно, какво влагате в думата Русия? Нацията, империята, Путин, олигарсите или някаква комбинация между тях?

15

Анонимен

преди 6 години

Много е лошо когато триполови ви очертават бъдещето. Подават ви моркова а в същото време ви маат с тоягата у главата. Но това не му пречи на оня с филията с мас щото колкото и да го удрят у главата тя му е дървена и не усеща но пък за сметка на това направи няколко милиардчета в банковата си сметка за ваша сметка. Енгилизите колкото и да не са ми симпатични изглежда че са най умни. Видяха че в повечето случай играе тоягата и казаха стига толкова. Но вие ще останете за да ви научат да не ядете!