25

Реалист

преди 6 години

За некадърника Виденов може да се напишат томове , а тук само един ред.Човека който навреди най много на България. Затова е най мразения от всички политици на прехода. Но за него ни вопъл ни стон, а най мразен от комунистите е Кастов. Може би за това че извади държавата от блатото на Виденов?

24

Динко

преди 6 години

Виденов беше изкупителна жертва на процеси изцяло създадени и контролирани отвън!

23

Анонимен

преди 6 години

Къде е главния герой-Костов!?

22

Анонимен

преди 6 години

до 15 това ,че не евзелнего прави държавник. По негово време изчезнаха цели кораби с жито от митница Варна. Зърното бе от частните имоти на бедния северозапад.Целата продукция отида при Милошевич, както и в Русия. Виновни не се откриха . А че той бил с таратайка, да беше се обади. Щях да му отставя мойта, а *** да не ми пипа слънчогледа.Контрол на разграбването нямаше.Беше се разкрачил и на запад и в Москва на парад?

21

АВСТРАЛИЙСКА ЖРИЦА

преди 6 години

До Niki13Ми така си беше. Долара беше най-коментираната тема. АЗ тогава носех от онези смешните якета и с вълнен пуловер. Бях невзрачен ония времена,но откакто дойдох край операта и моста Харбър Бридж със жартиери на краката си успях да се замогна и сега щракам пръсти и никой не може купи скъпия кашон който притежавампоЗдрави от сидни австралия

20

Анонимен

преди 6 години

До До 14 ДНЕС:Колко трябва да си неумен за да обвиняваш за всички злини по света един близо 90 годишен финансов шмекер ? Дейноста на Сорос е спорна и като посока и като степен на влияние. Прочее големия негов враг Орбан е негово чедо. Но, безпорно Сорос е нужния враг на диктаторите като Путин, както имагинерните *** са оправдание на еректално десфункциониращите "мъжкари".

19

Анонимен

преди 6 години

Жан скапа България.Голям праз, че не бил корумпиран-още не можем да се оправим от управлението му.Аз живея на село и след 1991г селото живна.Имаше 4 механи, които петък и събота вечер бяха пълни, а и през седмицата имаше хора.Освен това и две дискотеки и над 10 кафенета.След Жан остана едно кафене в цялото село.Хората си изгубиха спестяванията и настана мизерия

18

Niki13

преди 6 години

До от сидниАав$тралия 8Айде стига промива мозъци, стига фалшиви новини , Костов само наследи борда, въведе го Софиянски а преговорите започнаха правителството на Жан Виденов - виж тук https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82

17

мнение

преди 6 години

Бях в началното училище по онова време и си спомням някои неща, особено обсадата на Парламента. Със сигурност Виденов не е толкова черен, колкото го виждаха хората тогава, със сигурност не е единственият виновник за кризата и хиперинфлацията. И все пак хората бяха прави да протестират, страната беше стигнала дъното и не се виждаше перспектива.

16

Анонимен

преди 6 години

И аз бях един от много които псувахме Виденов много и смятахме че той е виновен :(Интересно как истината винаги се крие у нас...тъжна работа.Но да е жив и здрав му пожелавам от все сърце

15

Унуфри

преди 6 години

До ДНЕСДнес посещавам тоалетната по-често от обикновенно. Не виня за това Сорос и ЦРУ. Виновен съм си аз, защото вчера сготвих удивително вкусен боб с наденица на гърне и прекалих с консумацията. Неосъзнаващите собственото си поведение и неумни индивиди прехвърлят причините и последствията от случващото им се на абстрактни причини.

14

ТHE Патриот

преди 6 години

Влезна в политиката с един варбург и апартамент в Пловдив и си излезна с тях,един от малкото свестни и интелигентни политици беше що -годе!

13

ДНЕС

преди 6 години

От Дистанция на Времето - всички знаем че тази *революция* беше Успешен Проект на Сорос и ЦРУ . Украйна е Края на този Проект - вече хората прогледнаха . Както каза днес Социалния Министър Бисер Петков - Пенсии ще се плащат трудно до 2037 година , след това няма да ги има .

12

истина

преди 6 години

Тогава Виденов, беше млад и го направиха Министър Председател, за да може другарите от ДС и СДС да ограбят всичко!

11

Анонимен

преди 6 години

В резултат на управлението на Виденов, минималната работна заплата стана 5 долара, голяма част от средната класа беше унищожена и вкарана в графата "бедни", социалистите забогатяха от невърнатите кредити, а развитието на България бе върнато 30 години назад. Като последица от управлението на Виденов, България все още е с най-ниската средна и минимална заплата в ЕС.

10

Анонимен

преди 6 години

Виденов беше саботиран! От собствената си партия, и от западът, защото не искаше да се движи по начертания план! Имаше добри намерения, но не го оставиха! Това е истината! Той и затова после се отказа от политиката и се скри! Другите които се накрадоха бяха жадни за още и още и не се отказаха от кокала!

9

Факт

преди 6 години

Виденов беше единственият не-корумпиран от цялата шайка тогава.

8

от сидниАав$тралия

преди 6 години

Валутния борд стабилизира положението. Само че МВФ никога нямаше да подпише договор с комунистическа партия, а Русия беше тотално фалирала за да отпуска заеми на соц. страни. После Костов дойде, подписа с МВФ. После Царе, царедворци мутри и т.н.. Най забележителното на 90-те беше Пирамидите и Фараоните, песни и легенди се носеха за тях, а сутринта ставахме с радио Вива което започваше с курса на Долара. Това бяха най динамичните години

7

хм

преди 6 години

Не зная как са стояли нещата догава ,но защо ли имам чуството ,че той е бил "изорен" на клада и тъй е останал още неразбран от историята .

6

Анонимен

преди 6 години

Виденов имаше добри намерения, но ДС не го остави да ги осъществи.