71

Анонимен

преди 6 години

Като се знаят /интересно от къде/точно колко и от кои държави са джихадистите,защо не са в затвора?Всичката тази информация е фалшива новина!

70

Анонимен

преди 6 години

До 67 Завода за който пишете ,че са участвали американци за унищожението на запасите и инсталациите за производство на ,,навичок" е в Узбекистан.Един от руските учени се преселва в щатите и в научни списания описва формулата за производство!Въпросното вещество може да е произведено и в Англия!

69

Анонимен

преди 6 години

69 Защото са в Сирия

68

Анонимен

преди 6 години

Този, който е правил доклада е цитирал точен брой 5718 терористи, които живеят в Европа. Точна бройка може да има само с поименен списък. Щом има такава точна информация защо не са арестувани?

67

Тежък Сокол

преди 6 години

67 Това за джихадистите е стара новина . Това беше и една от целите на Путин . Да разкара в Сирия родните си джихадисти за да не му правят атентати . И наистина втори език в Идил е руският

66

Един от Северозапада

преди 6 години

В следващата статия очаквайте да прочетете, че в Русия всеки трети е канибал, а инструкторите на Ал Кайда, на Бин Ладен, и по-късно-на Идил, са офицери от КГБ...За тероризма и "обгазяването " в Лондон-някак си между капките и без да се разгласява много много, мина информацията, че един завод, в който се е произвеждал "новичок" е бил в една от кавказките републики на СССР, и при утилизацията на веществата, след разпадането на СССР са участвали американски специалисти.Сценария е ясен.

65

Тежък Сокол

преди 6 години

63 Няма нищо общо между ЕСС и Русия стига глупости

64

Анонимен

преди 6 години

До Qui bene?Нищо не вдянах, признавам! Да не би да почнеш да разправяш колко добре се чувстваш с късия си? Не можеш да убедиш никоя! Пърси Биш Шели е писал "...девет инча и тя е доволна!".И още нещо - като прочета поредната дрisня за бояришника ме хващат братята - само да ми паднеш!

63

Анонимен

преди 6 години

До Лозунг 41 И тук сисе наврял с пиджин-русиша си .

62

Анонимен

преди 6 години

"Ами как няма да ги съберат, нали избират един и същи велик президент на световните терористи?"Забравяш, че ЕС също си има президент, а евродирективите стоят над националните законодателства. Така че на практика положението на ЕС е същото като на Русия. :)Е, почти същото де- ЕС има общо два пъти повече терористи от Русия.

61

proroka Oleg

преди 6 години

mnogo mi e interesno ot kude gi imat tia danni - hahhaha

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59Ти на китайските заглушители на кленъчни телефони руски РЕБ ли му казваш?

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Ами как няма да ги съберат, нали избират един и същи велик президент на световните терористи?

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55И как ще стане това, мечтател безумен? Русия показа на янките какво става с "Томахавките" като задействат средствата за РЕБ. Научи български - определителен член и т.н.

57

Анонимен

преди 6 години

Няма държава в света в която Русия да не е правила терористичен акт. Няма такава държава. Освен тия в които никога не е имало тероризъм.

56

Qui bene?

преди 6 години

Мога да ти изброя няколко ползи за късия, но в предвид обояришничаването ти едва ли ще вденеш.

55

Анонимен

преди 6 години

"поне 3417 граждани на Русия се бият на страната на ислямистите.""и около 5718 - в Европа."Интересна стъкмистика на европейската агенция. Гражданите на руските републики ги събрали накуп, гражданите на републиките на ЕС ги раздробили на "французи" еди колко си, "балканци" еди колко си, за да изглеждат по малко. :D

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39А ние им отговаряме с най-мощното си оръжие - "Глупачок"!Крети, ако можеше да мислиш, щеше да си зададеш въпроса "Qui bene?" или както го е казал товарищ Ленин "Кому это выгодно?". Не се сещам една причина това да му е нужно на Путин преди изборите. Просто, британците са изпростели ужасно и си го просят!

53

Анонимен

преди 6 години

Само една томахавката в Кремъл и тероризмът изчезва от самосебе си!!!

52

Анонимен

преди 6 години

До българинаПо най-добрата метоки на света съветката методика.