43

АМАН От НАГЛЕЦИ

преди 6 години

НАпомняме че терористите на власт обезпечиха огромни доходи на собственици на НЕНУЖНИ ВРЕДНИ И ОПАСНИ ФОТОВОЛТАИЧНИ СТАНЦИИ чрез ПИЧАТНА ГРЕШКА В ПРОТОКОЛ Вкаран МАЙ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ>>ВЪпреки че откриха ПИЧАТНАТА КРЕШКА НЕ НАМАЛИХА ОГРАБВАЩИТЕ ЦЕНИ ..

42

ПОгива народа

преди 6 години

Докато крадците на власт и техните съучастници се съвещават над 5 700 000 българи все още живи нямаме пари за ток вода и отопление..Срината почти до НУЛА Е РАЖДАЕМОСТА НА БЪЛГАРИ>>

41

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

преди 6 години

НЕК Продаваше ток на ГЪРЦИЯ ПО 2 евро цента ЧЕЗ И ЕОН НИ ЦАКАТ С 11 ЕВРО ЦЕНТА НА КИЛОВАТ ЧАС..Крадоха милиарди от народа СТИГА ТОЛКОЗ

40

ъ?

преди 6 години

А каква е ползата да остане това некадърно правителсто?

39

пенсионер

преди 6 години

До АнонименЕййй.. голям мерак да падне това правителство!И каква ще е ползата от това за хората?*** и''зеления чорап'' ще се правят на велики няколко месеца,след това ще има избори и след тях *** ще е пак като''препикано мушкато''.А за народа,пак същия....Докато не се намери друга алтернатива на ГЕРБ,така ще я караме.Не разбраха ли социал-комунистите че народа не иска БСП да управлява държавата!

38

Анонимен

преди 6 години

В страната на безкрайните възможности на разбойници, човек става мнителен. Имам много ярък спомен от изказването на бб на връщане от подковаване в сащ, че "сега едни банки ще почнат да фалират".. .И КТБ ... Цв. Василев не е ***, знае нещо уличаващо и му се пречи да го каже. Не е цвете за мирисане.Покрай "ошфорките " на Гинка-Калинка, прави впечатление съвпадението с покупката на Нова тв пак от чехи. Може да фантазирам. Прави впечатление. Някаква трампа ли е това?

37

Анонимен

преди 6 години

Какво стана със силно възмутената госпожа Нинова от сделката с ЧЕЗ? Изглежда руската дебела диря в тази далавери и изпари желанието да се прави на борец за правда и свобода.

36

Анонимен

преди 6 години

Спокойно народе не се бий има още две ЕРП-та па и магистрали има те са следващата хапка кой да лапне концесията и тол таксите, цирковете предстоят.

35

Руски офшорки

преди 6 години

Руски офшорки - руско влияние. Докога ще търпим руснаците да ни семесят във вътрешните работи?

34

Анонимен

преди 6 години

Тези пр ости *** и коментатори не разбраха, че сделката е между ЧЕЗ и купувач, т.е. една чешка фирма продава част от дейността си. Какви проверки ги гонят, каква информация? Това е частна сделка. Друг е въпросът, че с безхаберието на най-високо ниво и продажбата на 100 % от ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА, държавата в лицето на ББ има своя принос в целия хаос.

33

Анонимен

преди 6 години

Е, нали се разкри името на ГИНКА ГЕРБакова

32

Анонимен

преди 6 години

Тия дни Бойко Борисов бе на откриването на третия инвестиционен форум на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕВРБ) за Западните Балкани в Лондон."Балканите ще станат рай до 10 -15 години ,но за това са нужни 30 млрд евро"заявява Борисов . Интересен факт за всички българи :2020 година (след 2 години) ВСИЧКИ ,ВСИЧКИ ПРОГРАМИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СПИРАТ .А ПОЗНАЙТЕ ЗА КВО СА НА БАТКО НАИСТИНА 30 МЛРД ЕВРО?БАНКИТЕ СИ ИСКАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО

31

Анонимен

преди 6 години

ИЗЛЕЗЕ НОВ ХИТ "ЗАСМЕЛИ МИ СЕ ЦВЕТЕЛИНКА И ГИНКА".

30

Анонимен

преди 6 години

Питам се възможно ли е в нормална Държава, една Гинко-Нушка с вехта зелена жилетчица да си купи ЧЕЗ, само защото е близка до Примиера, който се постара да прогони истинските сериозни кандидати и да остане само Гинко-Нушка.

29

Бай Шиле

преди 6 години

Здравко Лазаров-Електричката щв съди Гинка,защото му е отнела прякора,и вече се казва Гинка- Електричката!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Кой почна да реве за разсекретяване на КТБ? Плевела!Кой пак вдигна кръвно и каза засекретяване на ЧЕЗ и да напада и нацията? КОЙ?

27

Анонимен

преди 6 години

Герб-мафия-оставка!

26

изнервен

преди 6 години

Ами май отново се появява дългата *** ръка на Масква, а?

25

Анонимен

преди 6 години

няма да се разкрие схемата ЧЕЗ никога, както не се разкри схемата КТБ, едни хора ще станат още по-богати и дори супер-богати за сметка на 3 млн абонати

24

Бау

преди 6 години

До 18Народа просто иска правителството да падне. Какво става после ... не им стига толкова акъла да помислят. Ще го мислят тогава. После що сме на тоз хал ...