11

Бг мама

преди 6 години

Нека всяко кърмене на бебе да е левче в касичката на НАП!Без ДДС!

10

Омерзен

преди 6 години

Доказаните *** управляващи (разбирай крадящи до безпаметност) т.нар. "държава" на всеки 2-3 години "раждат" по някое *** творение като: смяна на регистрационни номера на МПС, смяна на лични документи, смяна на касови апарати, нови регистрации и пререгистрации по безбройни и никому ненужни агенции, данък-уикенд, данък-лихва ... и каво ли не още ще наплодят болните им мозъци. Така ще да е докато ги траем, вместо да им бием шут който да ги изведе извън земна орбита без право на завръщане.

9

евроатлантист отГЕРБ

преди 6 години

Браво, ето че електронизацията и дигитализацията, които са приоритет в ЕС, започват да се прилагат и у нас. Нека да сме напредничави, да не сме против новите технологии. Всеки апарат да е вързан с НАП и всяка касова бележка като се издава да се отразява с издаването си на сървъра на НАП. Ще е добре ако всеки получател на касова бележка е отразен с данните си на нея, за да може да се види какви са му разходите.

8

Анонимен

преди 6 години

Психическото заболяване на гербавите е, че всички други крадат ТЕХНИТЕ пари!

7

Анонимен

преди 6 години

Това е невъзможно , всяка касова бележка в НАП , -- Само една Била и Кауфланд ще скапе базата данни на НАП , всяка бележка е транзанзакция запис и трафик на интернет.

6

Анонимен

преди 6 години

Идеята на промените е всяка една бележка да отива на сървъра на НАП от касовите апарати----По думите му под въпрос е и дали мобилните оператори ще могат да синхронизират всеки един касов бон в реално време---------един простичък блокчейн ще свърши цялата работа, ама няма кой да напише кода май.

5

Анонимен

преди 6 години

Масово по малките градове и села не се издават касови бележки

4

Анонимен

преди 6 години

Наш човек вече е със зареден склад с новите джунджурии и само чака на полусъединител да се раздаде както се казва. И не забравяйте: който не е издавал касови бонове, пак няма да издава. А какъв е смисълът тогава - виж първото изречение.

3

Анонимен

преди 6 години

Държавата пак иска да прибере едни пари и да затрудни бизнеса, това прави Горанов.

2

гербист-патриот

преди 6 години

Горанов си знае работата, касовите апарати трябва да са постоянно вързани към НАП за да не се крие оборот и да се краде ДДС. Всеки касов апарат, в столицата, по градовете и по селата трябва да е вързан.Отделно, дано скоро да се прокара и идеята на Горанов за ПОС терминалите, който има касов апарат, задължително да има и поне по един ПОС терминал към него. Така ще се стимулират безкешовите плащания.

1

zeus

преди 6 години

Някой от депутатите на суджуците дали не е забъркан в бизнеса с касови апарати?