91

Анонимен

преди 6 години

Не съм против обратните двойки,ако е по взаимно съгласие.Но в никакъв случай не мога да се съглася да отглеждат деца,освен ако един от двойката е родител на детето,особено ако е майка,за бащите не е толкова убедително,защото те нямат вроден майчин инстинкт.

90

Рали1

преди 6 години

"Канада вече с полово неутрален химн.Канада промени националния химн,за да е полово неутрален. Парламентът прие закон,според който фразатаповеля за всички твои синове,става повеля за всички нас".-ДарикАми да-син-някой трябва да го роди и възпита,да го отгледа като МЪЖ. П.д....е няма как!От всички медии ни заливат с информация за насилие над деца и жени,за живота на"различните"по целия свят!Герба,знамето и химна са символи на държавността!Дали нашите управници вече са измислили и това?

89

Колко пари ?

преди 6 години

Колко пари ще струва тази пародия на демокрация ? Колко от досега проведените референдуми бяха уважени от парламента ? НИТО ЕДИН !!! Всички до един бяха бламирани, сменени въпроси, гимнастики и тн само и само, за да НЕ уважат волята на народа. Сега за гейове щели да питат !!! ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ ИСКАМЕ ЛИ СЪДЕБНА РЕФОРМА ? А ДЕЙСТВАЩ АНТИКОРУПЦИОНЕН ЗАКОН?

88

Анонимен

преди 6 години

Един мъж се оперирал и станал жена понеже закона му позволява. После тази жена станала лесбийка. После тази лесбийка се оженила за друга жена понеже закона и(му?)позволява.Що е то?

87

ДА НАПОМНЯ

преди 6 години

Днес се имаше напомняне от Медиите за Народния Съд в България - Най - страшния за Политиците .

86

Анонимен

преди 6 години

ХОРАТА ВЕЧЕ СЕ ПИТАТ:ТИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЛИ СИ ИЛИ СИ ОТ ГЕРБ?

85

Ванга е казала

преди 6 години

Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!Не вярвайте на американците, дето си изпращат у нас развалената царевица, а на руснаците, които ще купят нашата царевица.Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.

84

До Jj

преди 6 години

Добре!Тези хора подали ли са жалби в прокуратура и полиция?Ако са подали,предприети ли са мерки и какви?!Аз ще ти отговоря-почти никакви!!И знаеш ли защо??Просто ги мързи и никой не им търси отговорност!!

83

Анонимен

преди 6 години

Помислете само - Гей Брак - Брак е нещо църковно, когато мъж и жена установяват траина връзка за да имат деца, траина защото човешкия вид расте бавно, и му травбва 20 години за да узрее. Брака е установен от църквата която не приема гейове.Сега в началото на 21ви век се бута същата перверция както в началото на 20ти век с комунизма, по принцип тази перверзия, дали комунизъм или гей бракове, някакси все е насочена срещу христянството и нашите христянски обичай. ПОМИСЛЕТЕ!

82

Анонимен

преди 6 години

В тази държава, като кажа на мъжете, че съм козметик почват да ме мислят за обратен а аз не съм обратен.

81

тцтццтцтцтцт

преди 6 години

До Анонимен 95 мииииииииииии , ако утре те прави щастлив да се вземеш с дъщеря си , пак ли ще трябва да се съгласяваме ???

80

Анонимен

преди 6 години

А защо по същото време да не направим и референдум за излизане от НАТО а и от някои други хомо организации които ни натрапват техните модерни възгледи, като тази конвенция на съвета на Европа...? Разрушена икономика и разрушена държава, по надолу може ли?

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108Голяма част от мъжете имитиращи жени го правят за кеф.

78

Анонимен

преди 6 години

Мъжете които имитират божии служители и мъжете които имитират жени го правят за да получат власт. Власт пари и слава.

77

КАЗАХ!

преди 6 години

Тия европедерунгели съвсем скоро ще разберат кон боб яде ли! Западните държави ще потънат и ще изчезнат от лицето на земята!Отново България ще влезе във ролята на последната крепост която ще защитава докрай ценностите на бялата раса. Ние (източно европейците) ще сме новите лидери на Европа!Още навремето Ванга го е предсказала! Може да го проверите!Балканите ще се обединят и целия свят ще разбере кои са българите!

76

Анонимен

преди 6 години

Желая дъщеря ми да сключи брак в приятелката си в България. Искам да съм щастлив баща.

75

Анонимен

преди 6 години

Язе па да попитам. На чий масраф е целата истерия, дека са вихри?Оти без кинти и прогнозата на температурата вече са не публикува, па тук статия подир статия.То не беа пенционере, християне, мусюлмане, Цецки, масоне (масонете беа ли или сте ги пропущиле?) и секва друга ***. Па и подаваните "факти" - пълна измишльотина! И БСП'то лъсна, дека у Брюсель одно, а на родине - другое пот. Срамота за стопетницата!

74

Анонимен

преди 6 години

Ако ги разрешат ще има опашка от хора за сключваен на брак.

73

_____________

преди 6 години

Нацията не трябва да се развращава а да се възпитава в дух на родолюбие, морал и добродетели. Всичко останало скапва държавата и резултат от това са третополовите ГЕРБаджии

72

Педераскадържава

преди 6 години

Продължавайте да отвличате вниманието на хората с простотии! Не пишете за корупцията във всички! сфери на държавния живот, за бедността, за демографския срив, за рекета върху българския народ, за липсата на здравеопазване и образование...