47

Соросоид за 10 цента

преди 6 години

Новината е фейк. Не е възможно най-технологичната армия в региона да иска разрешение от изостанала Раша да летят в Сирия. Още повече, че турските ВВС високотехнологично и прецизно свалиха руски самолет.

46

Бозкурт

преди 6 години

Има договор от периода на гази Мустафа Кемал паша Ататюрк ..който позволява анексиране на два гранични града от Сирия при положение че Сирия не е успяла да запази суверенитет...82-83 области са близо ..

45

Анонимен

преди 6 години

САЩ отново са освободители за един народ!

44

Коко

преди 6 години

В Африн има само руски и кюрдски войски. Обграден е от територии, които са под контрола на Турция, и на Асад. Ако турците го завземат, то ще е само след сделка с Путин!

43

Анонимен

преди 6 години

Както е написано, по скоро трябва да искат разрешение от САЩ!

42

Анонимен

преди 6 години

"..плановете на САЩ да създадат 30-хилядно военно формирование, което да охранява териториите под кюрдски контрол източно от Африн."От кого точно смятат да охраняват охраняват тези територии? Турците не направиха ли там ограда?

41

мазепа

преди 6 години

До АнонименСирия не е била турска а османска от 1517-1918г. тоест 401г.

40

мазепа

преди 6 години

До РЕАЛНОКрим е бил руски от 1783-1918г. и от 1945-1954г. тоест 144г.

39

Анонимен

преди 6 години

Сирия винаги е била част от Турция. От векове. Без последните 45 години.Но нещата ще си дойдат на място.

38

РЕАЛНО

преди 6 години

Сирия е турска територия. Била е в османската империя 600г.Турция има право да си анексира Сирия, както направиха руснаците с Крим който е бил руски само 240г(наполовина от османска Сирия)

37

мазепа

преди 6 години

Когато турци, араби, руснаци, кюрди, американци и чеченците от ИД се избиват взаимно е едно добро начало.

36

Анонимен

преди 6 години

Пр0стаците се търсите, почитате и цитирате - Ст0ичкоф, Бочк0ф - общо 80%.

35

Бозкурт

преди 6 години

"Разрешение" Не е точната дума ...По скоро Турция информира Русия какви действия ще предприеме .. Африн и пкк ще бъдат атакувани..В случая Русия и Иран просто ще знаят подробности по операцията и ще имат премахнат свои части от там ако имат такива .Ердоган не веднъж е показвал че няма да се съобразява нито със Сащ нито с Европа нито с Русия ..

34

Анонимен

преди 6 години

PO VREME NA OPERACIQTA ''EFRATSKI 6TIT'' TURCITE IZPARJIHA DESETKI AMERIKANCI.SLED TOQ PRAKTIKA VE4E I AMERIKANCITE ZNAQT 4E TURCITE NE SE BAZIKAT NIKOGA I NIKOGA NE SE VRA6TAT NAZAD. I TO4NO ZATOVA PO4NAHA DA SI IZTEGLQT VOENNITE OT AFRIN I OKOLNOSTITE ZADA NE IM SE SLU4I SLU4KA PAK. KOYTO ZNAE ZNAE

33

анонимен

преди 6 години

русия сега ще гледа сеир и ще се забавлява какьв бои ще яде султанатои от намеци не разбира не вижда мотиката която ще го удари по тьпата глава

32

Зозo

преди 6 години

Стоичков за Ройтерс: "Тая госпожа коя беше?" може да го намерите в тубата :)))))))))))Сигурно лично Ердо им е казал за какво праща ген. Акар в Москва. Аман от измислени новини!

31

Зoзo

преди 6 години

И да попитам сутринта целувахте ли портрета на "господаря на света" Жужи-великий? :)))))))))))))))))))))))))))))) Смешна работа, кой болен ги пише тия коментари!!!!!!!

30

до 31

преди 6 години

А България не произвежда НИЩО.

29

Анонимен

преди 6 години

Песков поне е трезвен. Рашидов все трябва да бъде наблюдаван от Борисов за да не нахлуе в някоя кръчма че после не могат да го вдигнат от масата.

28

Анонимен

преди 6 години

Има новина за турция и онзи *** ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААА само един пост.Аааааа тук пише турция ще иска разрешение от Русия, демек свръх, супер силата турция както я изкарва този *** ще пита първо.Абе умник нали аскера можеше да влиза в Сирия и да мачка когато и когото си иска.Ама нали това ако се случи ще и дърпат ушите преди Сащ сега Русия.