196

1

преди 6 години

Част от електората на ГЕРБ е интелигенцията на българия.Ако ни направят на пеераси, какво ли ще стане на следващите избори ?ДАли пък няма да се получи като в Германия ?

195

Анонимен

преди 6 години

Трябва и закон за кюфтетата. Които са яли кифтета да не рват и да не занимават обществото със себе си. Да връщат скъпите коли и да се качват на градския транспорт.

194

1

преди 6 години

Истанбулската конвенция не е необходима за да се борим с налилието над човешки същества, били те мъже, жени или деца. Истанбулската конвенция е необходима за да се наложе насила антибилологичният трети пол защото това изнася на една малка група комплексирани хора.

193

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция ,която уж не е задължителна, много яко ни натиска и не само нас. Нещата са доста неясни и замъглени. Като почнем с "***"- няма такава аналогична дума в българския, и стигнем до това, че децата ще бъдат обучавани на "нестереотипни роли на пола"....и т.н. Какви по-точно? Мъжът става жена, а жената мъж?! А какво ще стане, ако не я подпишем?

192

208 е прав/права

преди 6 години

Ако жената се оплаче, има закон. Ако си мълчи, по какъв начин ще й помогне конвенцията? Целта е да се правят колкото се може повече закони, че накрая и Господ да не може да се оправи с тях?!

191

до 208

преди 6 години

За награда за мнението ти, Нинова ще метне червен карамфил на гроба ти

190

А сегашния закон

преди 6 години

В моментът има закон за закрила от насилие. Той прилага ли се? Ако не, защо? С какво ще помогне конвенцията, ако сегашният закон не се прилага? С нищо. Но там черно на бяло пише: "социален пол". Какво е това? Има ли го сега в законодателството? Трябва ли ни? Никой не ни е питал? Аз нямам нужда от социален пол. Така че, приемането на конвенцията ще ни задължи да приемем това понятие. След това агресивните безполови ще почнат да ни изнасилват. Затова съм против тази конвенция да бъде приемата в БГ

189

Щирлиц

преди 6 години

Папата от какъв...пол е?

188

Анонимен

преди 6 години

Иво Петков бакембарда-камериерка на Радев обича да бие Галя Горанова и третополовите в Ръша

187

Голям прос

преди 6 години

Подозирах, че сме изгубени в превода на конвенцията. Така се и оказа.

186

Анонимен

преди 6 години

Баце от кой пол е?

185

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция: против боя над жениА коя е конвенцията против боя над мъже?

184

luckyman

преди 6 години

Понастоящем в общият коловоз "демокрация, права и толерантност" може и и се прокарват злонамерени тенденции, и то умишлено! Трудно е да се изброят, а и да се обяснят тези неща, тъй като "настройката" на общественото съзнание е старателно "подготвено"... .И няма никакво значени леви, десни, ГЕРБ, БСП, та даже българи, турци! Всички сме в кюпа.. .и ни сготвят!

183

Анонимен

преди 6 години

До БългаринТъкмо това мислех да напиша. Ако подпишете тоя гнусатия сте пътници...ще видите неща, които не сте и сънували. чашата преля...

182

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми обясни какво има третия пол между краката. Ей така, за да знам.

181

Анонимен

преди 6 години

Дискусиите за битите жени са вече досадни. Оставам с впечатление, че всеки мъж в Европа се прибира с идеята да си пребие жената. Ако има такива случаи, то те са криминални, а не произтичат от взаимоотношенията мъж - жена.

180

Баце

преди 6 години

А какво ще правим с жени, които ти казват ела отвън да се разберем като мъже? Да се разбираме ли или да им даваме цветя?

179

Анонимен

преди 6 години

Оставка, изгнила тикво!

178

Незнаещ

преди 6 години

Моля, всички, които знаят, да ми кажат (обяснят, в кратце) какво е "трети" пол. Половете биват два - мъжки и женски, що се отнася до "биология", мисля аз . Но, явно съм се объркала. Моля, за обяснение - какво или кой е третият пол?/??!! (gende - няма нищо общо..), аз съм завършила английска езикова гимназия..(вярно - преди "100 години)

177

Edin

преди 6 години

Ministurkata shto ne si..... podade ostavkata? I bez tova glavata i e kuha kato prazna gradinska leika.