37

руски канибали

преди 6 години

Канибализмът също не е бил рядкост по времето на близо 900-дневната блокада(Ленин град)" И СЕГА ПРИ РЕЖИМА ПУТИН Е ТАКА:Бабата-канибал(68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург е заподозряна в убийството на най-малко 19 души в рамките на две десетилетия.) показа как е отрязала и сварила главата на последната си жертва....Pycĸи ĸaнибaл yбивaл xopa и изяждaл чepния им дpoбB гpaд Бeлинcĸи, Πeнзeнcĸи peгиoн в Pycия, пoлициятa apecтyвa cepиeн yбиeц, ĸoйтo ce зaнимaвaл c ĸaнибaлизъм. Ha мъжa ce пpипиcвaт нaй-мaлĸo шecт yбийcтвa, мaĸap зa тeзи yби

36

Европич

преди 6 години

То до това води антифриза одеколона управлението на Кремълското жуже ,няма ли кой да пусне една ядрена бомба над тази вми рисана на пот и алкохол варварска страна рашката и да я заличи от Земята

35

Анонимен

преди 6 години

Чикатило е украинец, а не руснак.Украинците доказаха, че са най-глупавата нация и най-сбърканата нация в цяла Европа, може би само македонците може да са им конкуренция по тъпота и глупост.

34

Анонимен

преди 6 години

Я напишете нещо за избитите индианци 4е много им дойде на копейкаджиите.

33

суьо

преди 6 години

До АнонименКакво, по-точно?

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Чарлз Менсън и последователите му убиват общо 9 човека.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Абе тая държава Рашка все не-руснаци правят нещата. Въобще руснаци имали ли там ?

30

Анонимен

преди 6 години

Има още един руснак избил 81 човека. Общо трима недостижими в професията си серийни убийци руснаци ако не броим Сталин и Ленин

29

Лари

преди 6 години

Най-точно може да се каже, че Чикатило е Съветски гражданин от Украински произход.Спорно е, кое е изиграло водеща роля в деформирането на светоусещането му - дали родното му място,Сталинският режим или отвличането и изяждането на брат му.Едно обаче е ясно, ако съветските служби имаха понятие от криминалистика, щяха да го осъдят още при първото му задържане и това щеше да спаси живота на няколко десетки души (включително деца).

28

Анонимен

преди 6 години

Типичен руснак. ***, нагъл и без морал.

27

Анонимен

преди 6 години

Чикатило не е бил руснак, а украинец. Дори сина му твърди, че бил украински националистЗалагате на необразоваността и доверието на българите? Типично за мижитурките е да работят срещу интересите на България.

26

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе ятаци, нищо не оневинява руската идиотщина! Не ми давайте за пример нито САЩ нито ФАЩ. И те са същите... Погледнете към Русия и признайте, че има големи проблеми, а пък САЩ, Германия, Япония, са за себе си. И те имат проблеми, от малко по-различно естество. На вас като ви кажат Сталин и веднага скачате..ами Хитлер, ами ***!?

25

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМного ми е интересно как материал за някакъв сериен убиец може дасе възприема като "плювателен" за ***...

24

Анонимен

преди 6 години

В САЩ преди седмици един уби 50 души на концерт в едно казино.

23

Анонимен

преди 6 години

В името на исконните руски ценности ли ги е затрил? Каква религия е изповядвал този православен славянин?

22

Burzum

преди 6 години

В Русия всичко е по много!

21

Анонимен

преди 6 години

съобщи БНР.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................xaxaxaxa.

20

Некъф

преди 6 години

В Русия поне ще си получи заслуженото и няма НПО-та които да го обявят за личност на годината.

19

Анонимен

преди 6 години

Малкото останали индианци в САЩ са набутани в резервати като някакви животни, нали?Много демократична работа!Демократични резервати!Не ме разсмивайте сега!

18

Анонимен

преди 6 години

Кой изби коренното население на Северна Америка (индианците) ???