79

Анонимен

преди 6 години

Гумен Галошев и Деса Жилеткова отишли на екскурзия и в Австрия.Без да свършат нищо за България.Но онези 80% са гласували за такава президентска двойка.Няма бъдеще пред такъв народ.

78

и какво

преди 6 години

поканили го отишъл, какъв е проблема? А Бойко , когато сам се навира ?Този поне има езикова култура и е по- умен.

77

Иван Иванов

преди 6 години

А-а-а,това е новината,която чакахме цяяяяяла година - аферим! А утре на чий концерт ще е ?!

76

Анонимен

преди 6 години

Австрия е най-цивилизованата европейска страна.

75

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен71Във всеки случай, платил е данъкоплатеца по-малко, от колкото за разходките насам натам с "Бистришките тигри", яденето и пиенето на корем, и ангаживапето на НСО да пази дуспаджията на всяко негомо "мачле"...Но, колкото и да струва, -заслужава си. Да види света, че имаме президент, знаещ и можещ, и най-вече-можещ да разговаря свободно без преводач/ка, които да се чудат как да превеждат мъдростите му.

74

Анонимен

преди 6 години

А БОКО НИКОЙ НЕ ГО КАНИ ГОРКИЯТ.КАК ЩЕ ГИ ИНТЕГРИРА БАЛКАНИТЕ НЕ ЗНАМ.

73

Анонимен

преди 6 години

Maloumnia prezident na Avstria, spechelil s manipulcii, se chudi kak da se legitimira. Kurz shte se zabavliava s seliaka i pepeliashka okolo 15 min.:)

72

съдия

преди 6 години

До Семейна двойкаАбе ако не беше Корнелиятa да насвие льотчика да се разпише, сега и за него щеше да питаш кой му е съпруг. Ама комунист без здраво комунистическо семейство е мисия невъзможна. Абе, къде са жената и децата на младоженеца Радев?

71

Анонимен

преди 6 години

Нали комунистите се отвращаваха от европейската култура. Големи лицемери са станали

70

Анонимен

преди 6 години

До 69От коментара ти личи, че.си някакъв ***,който пише доста простовати коментари под различни имена, но еднакъв стил.На следващите избори ще имаш възможност да дадеш твоя вот за когото искаш и тогава, ако твоя кандидат спечели, смело може да пишеш кой те представлява.А, засега, остави на нас, които сме гласували за Радев да кажем на кого е лидер.

69

Анонимен

преди 6 години

Заведе Деса на екскурзия до Виена, а колко плаща данъкоплатеца за това?

68

Анонимен

преди 6 години

Срам !

67

Анонимен

преди 6 години

И на какво е лидер ***- шофьор ? Агент на Кремъл, посочен в последният момент за кандидат-прецидент, подкрепен от парите ,откраднати от целият български народ от Руските компании ....

66

Анонимен

преди 6 години

Десито с това розово тоалетче ли е била на концерта?

65

Културовед

преди 6 години

По пр ост президент от *** не сме имали,а и кос матата Деса до него-ужас,довечера пак ще сънувам кошмари

64

Студент

преди 6 години

И какво от това?! Стига сте ни занимавали с посредствени новини!

63

Анонимен

преди 6 години

Нормално! БКП има стари връзки и бизнеси в Австрия още преди ВСВ! Един отговорен другар признава в мемоарите си, че след около 15 години бизнес там прикриващ конспиративната работа след 9 септември са отчели в касата на НРБ една солидна сума.Тогава са прикривали разузнаването с бизнес, а сега бизнеса с разузнаване. Куфарчетата с пари отидоха в Австрия.Нашето момче, което загина на Домодедово преди 8 години също работеше в Австрия.

62

Казанджи Йово

преди 6 години

Радев ако иска рейтинг от нас, българете трябва да се постарае да изглежда по ограничен и бамбашка ганчовец.Да се яви на Новогодишното слово с рунтав калпак, навуща, червен пояс и ***.Да обяви като приоритет първа задача по време на председателството да научим европейците да варят и пият ракия.Ето, както са ни пристигнали на два крака, да ги извъртим на 5-6 смени по един курс на ракиения казан и да ги изпратим на четири крака!

61

Прост,по-прост ГЕРБ

преди 6 години

До 57. Трансджендър. Матрьошка или както там искаш да наречеш майка си, защото тя е тоя ***, която те е объркала още от малък дали момче или момче. Аз казвам фактите, а ти объркан гей или п..дал ми дрънкаш за някакви простотии. Тази заповед ще дойде от ЕС, а не от Москва или Вашингтон. Тук е важно, какво мислим всички по този въпрос, а не само трансджедърите от ГЕРБ, БСП, ПФ, ДПС ......

60

Анонимен

преди 6 години

Учудва ме, че и ТУК използвате превод "ВиенскаТА филхармония". Първо, оркестърът не се казва така, а "Виенски(те) филхармоници", второ , във Виена има други филхармонични оркестри, които съдържат в името си "Виена" и "филхармония". Т. е. популярният превод на български не съответства на оригинала, а си е нашенска интерпретация, вероятно изхождайки от факта, че въпросната музика масово не се познава у нас.