45

Анонимен

преди 6 години

Проблемите в страната започнаха, когато полицаите и УЧИТЕЛИТЕ СПРЯХА да бият.Затова сега има проблеми и обществото ни започна да се дебилизира. Това е, всичко останало са пазарски приказки

44

Сд

преди 6 години

Малко ти е ***,като гледам или куките не могат да бият или лъжеш за да трупаш рейтинг от *** *** дето търсят сеир от такива *** като тебе.

43

Анонимен

преди 6 години

Много несправедливо е да те удрят,блъскат...Преди година ме пребиха много жестоко,едвам оцелях-макар че все още не съм добре!Има два начина за възмездие -съд или мъст.Пробвах с съд-не се получи!остава ми да взема нещата в свои ръце и послемен да ме съдят.....живота е несправедлив!

42

Анонимен

преди 6 години

Проблемите в страната започнаха, когато полицаите и УЧИТЕЛИТЕ СПРЯХА да бият.Затова сега има проблеми и обществото ни започна да се дебилизира. Това е, всичко останало са паразски приказки

41

До мислете

преди 6 години

"... законно ви методи..."?????? От много мислене си забравил да учиш

40

Анонимен

преди 6 години

Никой от полицаите, НЯМА право да те бие. Ако полицай има право, то и ти имаш

39

.!.

преди 6 години

Човечец среща Теди Джорджо на 7-ми декември и пита :-Е, как мина именния ден вчера?-Вчера? Аз нямам имен ден вчера, беше Никулден...-отговаря DJ-Ти ли *** скумриоо ?

38

ии

преди 6 години

Ако този е правил циркове е за бързата процедура.На куките дето са били трябва да им късат пагоните и на военен съд.В тази държава ако искаме да има някакво подобие на ред всеки трябва да си знае мястото.

37

Анонимен

преди 6 години

Ми 04.00.ч.нормален час за разказване по полиците ли е? И то в този студ,когато полицаите са отекчени от скука,нищо чудно ,че са се позабавлявали малко.

36

Анонимен

преди 6 години

Първо да каже какви ги е вършил в участъка.

35

Анонимен

преди 6 години

Ако покажат записите от камерите пред полицията на този ще му увисне камбата.....ама държавата отново НЕ ИСКА да се защити срещу боклуцитее!!!

34

Пинко

преди 6 години

всеки го знае тоя как се заяжда и се прави на важен, няма да го бият без причина, хайде стига сте го защитавали, който го е виждал наживо знае за какво иде реч, малко му е това, а и сам си го е направил... пълен *** чалгар

33

До лекарите

преди 6 години

За мозъчно сътресение не трябва ли и мозък???

32

:)

преди 6 години

Малко са го били. Отишъл в 4.00 да се разправя с куките, най-вероятно тотално дрогиран или пиян. Правил се е на звезда (даже не съм го чувал) и куките са го напляскали. Звучи ми ОК.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Работата на полицаите е И да бият, когато се налага."Тебе гледам са те пропуснали някак?

30

.

преди 6 години

Има си закони в тази ***. Искате всички да се махнем от тук ли? Ако въпросния човек е виновен - съд, глоба , затвор. Какво значи да го смелят от бой в МВР??? 2 счупени ребра и живота вече е друг - полуинвалид. Кой плаща после? Кой допуска това да се случва? Бат Бойко, как е кафето сутринта? Горчи ли? ***.

29

Анонимен

преди 6 години

Значи полицията си е свършила работата: прибира пиянитете му и надрусани приятели след сбиване в дискотека, кой знае какво са правили и как са вилняли. Тоя отива да се прави на важен на вече изнервени полицаи, пак кой знае как им се е репчил, пък може и да е пипнал някой и сега ох мале, ама как така, глава, ребра... Не казвам, че е трябвало да го пребиват, ама човек трябва да се държи на положение и да внимава...

28

Пинко

преди 6 години

тоя непреиятния му е малко това, всеки път като го видиш задълже по няколко шамара че да слезе малко на земята...

27

Добруджанец

преди 6 години

Когато не става со кротце и со благо, става со малце кьотек. Този обаче е бил изглежда особено неприятен, че са му хвърлили един як добруджански бой, та да се научи на добри обноски. Виждам, че не си е взел поука, та процедурата трябва да се повтори.

26

Анонимен

преди 6 години

Като облекат униформите, мишките стават големи мъже!След, като униформата ги пази и ги прави всесилни, трябват много строги закони, специално, за престъпници полицаи, с изключително строги наказания! Затова зад униформата, в България, се крият престъпници, защото се мислят, за безнаказани!