24

Анонимен

преди 6 години

А ти колко пъти сведе глава на 3ти Март бе Сава!?

23

game1

преди 6 години

место место... като не искаш да го партизираш, защо се обаждаш бе тикво ?? То тва ти е целта, ама само дразниш бе - дразнителна ти е и физиономията и гласеца !Ка па нема един да го лупне о тиквето прасно барем му дойде акълеца !

22

Щирлиц

преди 6 години

Нещо за атентатите по гари, влакове и хотели няма ли да каже този маз.ник га.д.жалски??

21

Анонимен

преди 6 години

Е това е - да си Добър пример за продажен политик.

20

Тони

преди 6 години

Местан много го е яд , че не оправда доверието на Ердоганя

19

Анонимен

преди 6 години

"Сайта за досиетата на агентите на ДС е десебг."Аз мога да те зарина със сайтове, твърдящи, че Христос е изънземен и Земята на 6000 години. Кога ще се научиш, че подобна информация трябва да разполага с доказателства и официално потвърждение? Всеки може да си съчинява каквото си иска и фактът, че го качва в нета не го прави истина.

18

Novae1

преди 6 години

Република Турция беше внесла предложение в ООН за Конвенция, според която 700 000 човека може да обявят независима държава. Това стресна много нашите хубавци и те измислиха да преименуват турците с български имена макар че нямаше закон за българските имена и това беше първата им заблуда. Не успяха да прозрят зад това предложение в ООН, чесе целеше да принудят СССР да изтегли войските си от Афганистан.

17

Анонимен

преди 6 години

"Познавам доста хора които си останаха с българските имена и още са си с тях без носталгия по миналото а онези които заминаха за Турция нека си останат там и не мътят водата на тези които са решили че тук им е мястото и дома."Има да и това е защото кат ги даваха ги смениха за 2 минути, докато тръгнеш да си го вземеш трябва да отвориш дело! Има доста пoмаци, които са с бг име!

16

Анонимен

преди 6 години

Познавам доста хора които си останаха с българските имена и още са си с тях без носталгия по миналото а онези които заминаха за Турция нека си останат там и не мътят водата на тези които са решили че тук им е мястото и дома.

15

Ердуан кьопеги

преди 6 години

А Ердуан кьопеги сам си инсценира държавния преврат!

14

Анонимен

преди 6 години

С минуси ли ще се борите против Истината?Глупави комунисти.

13

Анонимен

преди 6 години

Сайта за досиетата на агентите на ДС е десебг.Това за комунистите,които се правят, че не знаят къде е информацията за досиетата на агентите им.Вие сте убийци. И тук с лъжите си няма да се оправядаете от Божия Съд.Христос ще ви съди,и Там лъжите ви няма да минат.Вие сте проклети навеки от св. патриарх Тихон през 1918 г. с "Анатема на комунизма".Анатемосани сте.Затова и не сте щастливи и няма и да бъдете.Затова и нищо не ви се получава. Затова сте такива смакани и гнусни.Повръща ми се от вас

12

Гнусни лъжци

преди 6 години

Комунистите как лъжат.Атентата в гара Буново беше дело на ДС агенти и то след като вече насилствената смяна на имената беше факт, защото започна в 1984 г. А атентатът беше извършен на 9 март 1985 г. за да настрои българите против турците. Разбира се тогава не се знаеше, че това са агнти на ДС.Лъжите ви само показват истинската ви същност.Вие кога ще се извините за атентата в църквата "Света Неделя", гара Буново и много други?Кога ще се извините за десетките хиляди жертви в концлагерите?

11

681

преди 6 години

Ама тоя още ли диша?

10

Бай Петко

преди 6 години

Категорично съм против невинните жертви,особено деца в каквито и да е конфликти.Но за да симпатизирам на Местан ага в излиянията му бих искал той да отдаде почит на следните невинни жертви,точни предхождащи събитията от възродителния процес:1.Пострадалите от взрива във вагона за майки с деца -атентата на гара Буново.2.Абортиралите десетки християнски бременни жени от родилно отделение ,болницата в Търговище след специални инжекции от мюсюлманина доктор Аджаров=1978/1984 г.Хайде,чакам да видя

9

Кьопек Ердуан

преди 6 години

Ся кой беше агент Павел, кой Сава? Доган ли? Местан ли?

8

Анонимен

преди 6 години

"Има ги в български сайтове с турските им имена и агентурните им имена. Знае се кои са сайтовете. Не се правете на неразбрали."Аз те питам за конкретни доказателства за твърденията ти, че ДС стои зад атентатите, ти ми отговаряш "истината е някъде там".

7

Анонимен

преди 6 години

Комунисти пишат против техният агент Павел.Типично за сегашна "България".

6

Анонимен

преди 6 години

Има ги в български сайтове с турските им имена и агентурните им имена. Знае се кои са сайтовете. Не се правете на неразбрали.КАто не ви изнася и веднага се правите на нищо не знаещи.Комунистическа работа.Защо плюете атентатите на ДС като са ваше сатанистко дело?

5

Анонимен

преди 6 години

Не е имало турски атентати в България никога. Тези атентати бяха сътворени от хора на ДС. Вече досиетата са отворени, четете.Атентатите са дело на агенти на ДС като този. Те не са турци, а комунисти.