14

Анонимен

преди 6 години

За частни здравни фондове само говорят и нищо не правят от 28 години. Ако всеки човек разполагаше с тези пари, без да му ги краде касата и държавата, щеше да избира качествено и болницата си и лекарите си, но не ограбват чисто и просто. Парите са ни в луксозните сгради на касата и в частните болници на избраните във властта доктори, които искат най - малко по 50 лв. за първичен преглед, отделно вторичен, отделно изследвания и лечение.

13

Анонимен

преди 6 години

Гробищата се пълнят с починали млади хора, от стрес и последващи болести, от безработица и невъзможност за съществуване, от самоубили се, за жалост. При 10 часов къртовски труд, при минимални заплати и осигуряване, хората не смогват с наеми, сметки, данъци, такси, високи цени на стоки и услуги, които ежемесечно растат нагоре. Предколедните увеличения на стоките отдавна започнаха, преди да гласуват бюджета...

12

ЦИ ГА НС_КА РАБОТА

преди 6 години

Харченето на пари без адекватна реформа е ........ работа - ден да мине друг да дойде. Най-лесно се харчат чуждите пари. От мене нищо няма да получат!

11

Циник

преди 6 години

Цитат: "издръжката на администрацията ще струва по 348 лв. на всеки данъкоплатец, което е с 45 лв. повече от тази година. "Армия...полиция...бравос! А и да не забравите ромите!Тази година 2500? ми върнаха данъчните...верно не е кой знае какво, но е приятен коледен бонус!

10

Анонимен

преди 6 години

От 240 трябва да се редуцират до 100 най - много. То освен заплати в баснословни суми ползват и редица други привилегии като коли, жилища със символичен наем, но с лукс, храна и т.н. Да не говорим за многото министри, заместници, агенции напълно ненужни, с една дума - излишна бюрократична машина, изсмукваща парите на бедните, болните и инвалидите. Щом като съкращават навсякъде, да почнат от тях си, те са излишните.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре вървят нещата, преди Баце обясняваше как не можел да се изсере от работа, а сега пуснал шкембак, бузите му провиснали и хлътнали - навънка...Държавата върви към подобрение....

8

Анонимен

преди 6 години

Ми то лесно тъй бе, тегля едни 20 милиарда, дето ще ги връщат и правнуците ни, храня и поя верните на партията гербаджии, режа лентички и обяснявам колко сме добре....

7

Анонимен

преди 6 години

ми че то толкова ми е годишната заплата

6

Анонимен

преди 6 години

Владко Горанов пак " добре " е направил разчетите.... Непрекъснато лъжат герберите колко стабилна икономика сме, ръст на БВП, инвестиции а фактически - разходи, разходи, разходи и то все от джоба на бедните работещи... Милиарди заеми, които и правнуците ни няма да могат да изплатят. Приходите са в партийните каси и разпределени между слугите на герб.

5

Анонимен

преди 6 години

Да не забравите пак да изберете Ушев Цецо Шестака и Боко Тиква Проста по прякор Суджук Паша!

4

99

преди 6 години

И те ще ти платят един ден

3

Гюнтер

преди 6 години

Ами така е.Като сме останали да ввгитираме в тая,ккоочина. Аз за,заплатите на тия 240мухлльоффци колко плащаме!?..Това,е еггати мазохизма,да плащаш да те лъцат,крадат,убиват ,изнасилват и гаврят с психиката ти!...

2

Анонимен

преди 6 години

Много интересно как на правителството на една държава с все по-намаляващо население му трябват все повече пари за разходи?

1

Анонимен

преди 6 години

На мен ще ми измъкне > 10 000, а на босия - цъpвyлите.